hepl... posledna misia za trpaslikov
hepl... posledna misia za trpaslikov
poradte ako ste to presli... nikdy nedokazem postavit dost silnu armadu na to aby som vyhral ... akokolvek silna je moja PC ma vzdy ovela silnejsiu 

-
Martens[CZ]
Tak tahle mise byla hororova , hral sem ji nekolikrat a nakocec dohral tak ze sem proste hodne populoval a koupil sem si v ty karavane artefakt , kterej mi umoznoval sesilat vsechny kouzla typu , vyvolani elementalu , magicka zbroj atd. ale hlavne kouzlo prizracny sily , sem si vzdycky nakopcil strelce - tim padem jeho strelci ( ktery me vzdycky jinak pekne nalozili) sli po tom obrau
) takze se obcas netrefili a hlavne po 15 pokusu pocitac zmenil taktiku a vylez ven , byl to pekne tuhej boj
Re: hepl... posledna misia za trpaslikov
Vykopej slzu, pak budeš mít dost peněz i jednotek.
Asi hrajete neuvěřitelně pomalu a soupeř má čas hromadit jednotky. Nevím, jinak si to nedokážu vysvětlit. Žádný těžký souboj jsem v této kampani neměl, natož takový, který by nešel vyhrát (spíš šlo o souboje, kde mým cílem bylo nikoliv vyhrát, ale vyhrát s nulovými nebo malými ztrátami).
(Hráno na normální obtížnost.)
(Hráno na normální obtížnost.)
Dom wrote:Mám v téhlu misi velký problém. Když hraju dýl tak porazim ty monstra v té bráně, ale na Laszla to nestačí má mega army a když hraju rychle tak nestihnu vycvičit dost jednotak na proražení té brány. Help pls pište sem jak ste postupovali, s jakými a kolika jednotkami ste na ně šli. dík předem.
Trik je zřejmě v tom, že musíš nejdřív dobýt to město a až pak zabít Laszla. Mě to tak fungovalo.
Alarik wrote:Dom wrote:Mám v téhlu misi velký problém. Když hraju dýl tak porazim ty monstra v té bráně, ale na Laszla to nestačí má mega army a když hraju rychle tak nestihnu vycvičit dost jednotak na proražení té brány. Help pls pište sem jak ste postupovali, s jakými a kolika jednotkami ste na ně šli. dík předem.
Trik je zřejmě v tom, že musíš nejdřív dobýt to město a až pak zabít Laszla. Mě to tak fungovalo.
Já jsem našel pár obelisků a na čtvrté nebo páté kopnutí jsem našel slzu. Asi dva dny na to co jsem jí postavil na hradě jsem na sebe nalákal Laszla, který zaútočil na můj hrad. Byla to hustá bitva, ale mě hodně pomohla armáda tuším 600 trpaslíků, které mi přidal hrad. Ty jsem použil jako štít a bylo vyřízeno. Pak už červený na hradě nic moc neměl. Dostal jsem ho 10 drakama, deseti runovejma mágama a 10ti Thénama a bylo.
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést