CDprojekt se na mě vykašlal

Vše k prvnímu datadisku pro Heroes V
Post Reply
TomV

CDprojekt se na mě vykašlal

Post by TomV »

Tak jsem si v rámci Upgrade předobjednal datadisk. Měl být poslaný před týdnem, toto úterý se na Heroes Centru objevilo, že už to všem poslali, ale mě nic nedošlo. Psal jsem jim mail, ale neobtěžovali se odpovědět. Tak je zveřejňuju a ještě je zveřejním i jinde. Kašlat na zákazníky tady nikdo nebude.
jiří král

Re: CDprojekt se na mě vykašlal

Post by jiří král »

TomV wrote:Tak jsem si v rámci Upgrade předobjednal datadisk. Měl být poslaný před týdnem, toto úterý se na Heroes Centru objevilo, že už to všem poslali, ale mě nic nedošlo. Psal jsem jim mail, ale neobtěžovali se odpovědět. Tak je zveřejňuju a ještě je zveřejním i jinde. Kašlat na zákazníky tady nikdo nebude.

Naprosto souhlasím, mailový operátor na CD projektu si vzal do konce roku volno a že by měli nějaký problém s distribucí o tom nikde ani čárka,
natož omluva. Normálně to tam v klidu zabalili, však zákazník pochopí, že jsou vánoce a nějaký týden ještě počká. Za takový přístup bych dotyčné lidi ihned vyhodil, aspoň u nás v práci by to takhle dopadlo.... ovšem jinde
jak se zdá mají veget.
Kat

Post by Kat »

jj, s CDP to jde čím dál víc dolů... Potom, co přijali Jetra do CDP se jim to stalo osudným a jde to s nimi od té doby čím dál víc z kopce. :mrgreen:
sJEF

Post by sJEF »

JJ CDP je v poslední době velmi milé, jsem si dal registrace HOMAM všech co mám a nic, pokaždé na konci info, že operaci nelze dokončit a chyba servru no a jejich ochotný pracovník mě seřval, že jemu to funguje a ať si nastavím explorer a třískl s telefonem. Pro dobrotu na žebrotu :-(
sir James Elanius Frewer de Glyve
Jetro
Redaktor

Post by Jetro »

:!: Oficialni vyjadreni CD Projektu - Milan Czarnowski :!:

TomV: uz ti bylo odpovezeno nekolikrat, asi nema smysl opakovat vysvetleni do vsech moznych diskuznich for. Odpoved mas v poste a ve forum CD Projektu.

Jiri Kral: kdybys alespon ve svem prispevku nelhal... O svatcich meli pracovnici CDP volno, stejne jako valna vetsina naroda, opravdu nikdo z nas na Stedry den ani na Novy rok v kancelari nebyl. Ale od 27.12. do 29.12. se vyridily stovky mailu klientu, kdybys mel taky nejaky problem, tak bys o tom vedel. Takze za takove bezduvodne napadani bych spis ocekaval omluvu od tebe.
Jetro
Redaktor

Post by Jetro »

sJEF wrote:JJ CDP je v poslední době velmi milé, jsem si dal registrace HOMAM všech co mám a nic, pokaždé na konci info, že operaci nelze dokončit a chyba servru no a jejich ochotný pracovník mě seřval, že jemu to funguje a ať si nastavím explorer a třískl s telefonem. Pro dobrotu na žebrotu :-(

Je pravda, ze v poslednich tydnech je problem s registraci na webu, ale urcite neni pravda tve popisovani chovani pracovnika na technicke podpore. A pokud si chces vymyslet takovehle bachorky, tak si najdi prosim jiny objekt zajmu.
38669

CD projekt jednal ferove

Post by 38669 »

No koukam, ze tu vsichni klejete na CD projekt.I jase musim pridat k tem, kteri si predobjednali datadisk a zadny k nemu neprisel.Pockal jsem tedy 14dni coz byla lhuta na doruceni a po te poslal email s dotazem proc datadisk nedorazil.Pravda po tydnu prisla odpoved, ktera ovsem potesila.Stal jsem se jednim z tech, kteri pri importu objednavek proste vypadli ze systemu, takze se mi za toto omlouvaji a jako omluvu mi posilaji hru zdarma. Co napsali, dodrzeli a po dalsim tydnu datadisk dorazil na postu...zdarma.No a tak misto breceni na inetu a nadavani na cdprojekt jsem si rekl....holt lina huba, hole nestesni.Obcas se neco prihodi a CD projekt se v me situaci zahoval hodne ferove.Taky se na to mohl pekne v....t a poslat mi hru za chechtaky.
Gekon

Post by Gekon »

CD Projekt je moje oblíbená firma která distrubutuje hry a těm báchorkám vše nevjeřím navíc mají asi nejpohotovější mail za všech našich distrubutorů napsal jsem na Top CD e mám problém s hrou no a čekám už asi měsíc za to u CD projkktu jsem čekal snad ani ne 4 dny
Stretegie jsou nej!!!
www.gekonuv-svet.wz.cz
Post Reply