help - 3. mise za trpasliky (guerrillas)

Vše k prvnímu datadisku pro Heroes V
Post Reply
qazik

help - 3. mise za trpasliky (guerrillas)

Post by qazik »

mohl by mi nekdo poradit, jak vyhrat tuhle misi? Situace je asi takova, ze po osvobozeni typka z vezeni ma pocitac mesto ktere mam dobyt, s naslapnutym hrdinou , zatimco ja mam ho*no. Navic ten typek, ktereho jsem osvobodil vleze do nejblizsiho vylezu a oznami mi to failed vedlejsiho questu, do se tohle nejak ovlivnit? Takze momentalne bloudim po mape(bez penez) a s kazdym utokem na dul nebo neco prijdu o par jednotek, nemam moznosti verbovat nove, zatimco nepritel v tom cervenem meste stale sili - zkusil jsem ho rushnout co nejrychleji ale bez sance. Takze nevim jak dal...
albrecht

Re: help - 3. mise za trpasliky (guerrillas)

Post by albrecht »

qazik wrote:mohl by mi nekdo poradit, jak vyhrat tuhle misi? Situace je asi takova, ze po osvobozeni typka z vezeni ma pocitac mesto ktere mam dobyt, s naslapnutym hrdinou , zatimco ja mam ho*no. Navic ten typek, ktereho jsem osvobodil vleze do nejblizsiho vylezu a oznami mi to failed vedlejsiho questu, do se tohle nejak ovlivnit? Takze momentalne bloudim po mape(bez penez) a s kazdym utokem na dul nebo neco prijdu o par jednotek, nemam moznosti verbovat nove, zatimco nepritel v tom cervenem meste stale sili - zkusil jsem ho rushnout co nejrychleji ale bez sance. Takze nevim jak dal...

tak s touhle misí jsem žádný problém neměl.. až se dostanu k notebooku, napíšu ti :) každopádně co se vedlejšího questu týče, tak ten pán běží směrem doprava k výlezu, tím vyleze a jede ven z mapy.. nemá u sebe moc jednotek, takže mu musíš čistit cestu.. pokud nemáš logistiku a tím pádem zajištěno, že budeš běhat o dost rychleji, vyčisti tu cestu předem, než jej osvobodíš..
qazik

Post by qazik »

albrecht wrote:
qazik wrote:mohl by mi nekdo poradit, jak vyhrat tuhle misi? Situace je asi takova, ze po osvobozeni typka z vezeni ma pocitac mesto ktere mam dobyt, s naslapnutym hrdinou , zatimco ja mam ho*no. Navic ten typek, ktereho jsem osvobodil vleze do nejblizsiho vylezu a oznami mi to failed vedlejsiho questu, do se tohle nejak ovlivnit? Takze momentalne bloudim po mape(bez penez) a s kazdym utokem na dul nebo neco prijdu o par jednotek, nemam moznosti verbovat nove, zatimco nepritel v tom cervenem meste stale sili - zkusil jsem ho rushnout co nejrychleji ale bez sance. Takze nevim jak dal...

tak s touhle misí jsem žádný problém neměl.. až se dostanu k notebooku, napíšu ti :) každopádně co se vedlejšího questu týče, tak ten pán běží směrem doprava k výlezu, tím vyleze a jede ven z mapy.. nemá u sebe moc jednotek, takže mu musíš čistit cestu.. pokud nemáš logistiku a tím pádem zajištěno, že budeš běhat o dost rychleji, vyčisti tu cestu předem, než jej osvobodíš..

dik, uz jsem tu misi vyhral. Vtip byl v tom najit jednotky ochotne se ke me pridat...
albrecht

Post by albrecht »

qazik wrote:
dik, uz jsem tu misi vyhral. Vtip byl v tom najit jednotky ochotne se ke me pridat...

jj :)
Incomer

Post by Incomer »

Co dostanete za to ze pomuzete silenemu kamikadze trposovi prezit?
Kočkodlak

Post by Kočkodlak »

Incomer wrote:Co dostanete za to ze pomuzete silenemu kamikadze trposovi prezit?

Myslim, že to bylo asi 50 bersekrů :)
albrecht

Post by albrecht »

Incomer wrote:Co dostanete za to ze pomuzete silenemu kamikadze trposovi prezit?

v podstatě nic moc.. ale proč to neudělat, nijak těžký to není :)
bpmpog

Post by bpmpog »

ta blbost mi nerobi az taky problem skor by som rad vedel odkial vyde ta karavana s peniazmi
I LIVE FOR PEACE!!!
I LIVE FOR WAR!!!
I LIVE FOR BETTER WORLD!!!
I LIVE FOR EVERYTHING!!!
LLLLLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Smajlikov

Post by Smajlikov »

bpmpog wrote:ta blbost mi nerobi az taky problem skor by som rad vedel odkial vyde ta karavana s peniazmi

Ta karavana se ti bude zobrazovat automaticky.
xhelliosx

prostě to nejde

Post by xhelliosx »

nazdar, už asi dva dny se snažím hrát tuhle mapu, ale prostě to nejde a nejde, první úkol, zachránit toho blba v phodě, neztratím ani jednu jednotku, v prvním týdnu se snažím dobýt ten červenej hrad, tak seberu všechno, co se ke mně chce přidat, ale stejně na něj nemám a modrej hrad je nedostupnej, poradí mi někdo, hraju na nejtěžší obtížnost, používám runy, myslim, že nejsem začátečník ( hrál jsem všechny díly) ale tohle je prostě na mě moc, neni nějakej fígl??
Post Reply