A CO VY? Už máte? Už zkoušíte? Jste nadšení nebo zhnusení?
Patch 1.41 a HoF 2.1
Patch 1.41 a HoF 2.1
Tak jsem si je teď právě oba dostáhl
a rychle si pustim HoF a pořádně projedu ty změny v nekru a výcviku
Re: Patch 1.41 a HoF 2.1
Ja uz to stahuji, ale zkouset budu az zitra (dneska) 
Re: :D
MireCZek wrote:No tak to doporučuju si aspoň na jedný mapě vyzkoušet hru za necra
Jakto? Jeto dobrý nebo ne?
V Hammers of Fate v kampaních nikde na nekra nenarazíš ani z daleka, což je imho škoda... ale podle těch změn, co jsem četl, je to celkem zásadní věc, omezení možností vyvolávání jednotek nekromancií pomocí přidělené "temné energie".MireCZek wrote:No tak to doporučuju si aspoň na jedný mapě vyzkoušet hru za necra
So sayeth the Wise Alaundo
Necroman wrote:V Hammers of Fate v kampaních nikde na nekra nenarazíš ani z daleka, což je imho škoda... ale podle těch změn, co jsem četl, je to celkem zásadní věc, omezení možností vyvolávání jednotek nekromancií pomocí přidělené "temné energie".MireCZek wrote:No tak to doporučuju si aspoň na jedný mapě vyzkoušet hru za necra
No hlavně když jsem zkoušel bez tohoto patche hrat mapu za nekromanty v Hammers, tak to neslo, protoze pri oblehani meho hradu to vzdy zuchlo. Takze jsem tu hru zatim ulozil k ledu. O vikendu zkusim jestli to pada i s tim patchem , jinak to odistaluju. (pripadne zkusim za 250 prodat CZ original Hammer)
Necroman wrote:V Hammers of Fate v kampaních nikde na nekra nenarazíš ani z daleka, což je imho škoda... ale podle těch změn, co jsem četl, je to celkem zásadní věc, omezení možností vyvolávání jednotek nekromancií pomocí přidělené "temné energie".MireCZek wrote:No tak to doporučuju si aspoň na jedný mapě vyzkoušet hru za necra
Tak jsem zkoušel hrát za nekrouše v jedné generované mapě a je to vcelku zajímavá věc ta temná energie. Kostějové už tak nepřibývají, ale dá se oživit i pokročilé jednotky, záleží na soupeři. Někdy neoživíš nic, protože máš u hera plné stavy jednotek. Můžu říct, že to hru za nekro celkem oživilo