Kde je Findan :evil: - Triumvirát
Kde je Findan :evil: - Triumvirát
Nazdar pařani,
vím, že na tohle téma se toho už něco napsalo, ale dostal jsem se do problémů a nechce se mi hrát mise od znovu, protože mám docela bejeschopnou army s cca 120 andílky a s Zehirem a Godrikem jsem pozbíral všechny skilly, co šly.
Hrál jsem tímto způsobem .... postupně jsem zabral všechny hrady, až na ten Markalův, ato tím, že u bran jsem používal kouzlo Okamžité cestování. Když byly dobity, skočil jsem si pro Godrika a postupně jsem likvidoval i brány. Když jsem ale došel k poslední bráně, ať jsem ji napadl s jedním, nebo druhým rytířem, Findan nikde.
Kdyby Vás někoho napadlo, co jsem zapoměl, budu fakt rád, protože to absolvovat znovu, to bych se asi po..al.
Díky všem
ps. Patch mám 1.1 a je to standardní česká verze (legální)
vím, že na tohle téma se toho už něco napsalo, ale dostal jsem se do problémů a nechce se mi hrát mise od znovu, protože mám docela bejeschopnou army s cca 120 andílky a s Zehirem a Godrikem jsem pozbíral všechny skilly, co šly.
Hrál jsem tímto způsobem .... postupně jsem zabral všechny hrady, až na ten Markalův, ato tím, že u bran jsem používal kouzlo Okamžité cestování. Když byly dobity, skočil jsem si pro Godrika a postupně jsem likvidoval i brány. Když jsem ale došel k poslední bráně, ať jsem ji napadl s jedním, nebo druhým rytířem, Findan nikde.
Kdyby Vás někoho napadlo, co jsem zapoměl, budu fakt rád, protože to absolvovat znovu, to bych se asi po..al.
Díky všem
Re: Kde je Findan :evil: - Triumvirát
kulik33 wrote:Nazdar pařani,
Díky všem
Já jsem hrál následovně šel jsem do podzemí zabral doly vzal Godriga šel sy pro jednotky k 1. braně ( přidají se).Pak na mě zautočí z hradu. dobiji hrad další animace. dobiji a šel jsem dál. Další brána .... jak jsem došel k poslední bráně animačka byl tam automaticky. Mám verzi 1.3
albrecht wrote:Wlk wrote:kulik33 wrote:Hmm, že bych teda musel začít znovu???
dyztak nainstaluj patche, ale newim jestli to ovlivni save
v patchích by to být nemělo
ale moh by si ho naistalovat
Ja viem že príde deň kedy si odpoviem na všetky otázky ktorým nerozumiem
ja viem že príde čas kedy si každý z nás povie že tento svet som zažil rád...

ja viem že príde čas kedy si každý z nás povie že tento svet som zažil rád...

kulik33 wrote:Ale patchem to podle mě nebylo ...
Přeci se hra nedá dohrát jen s posledním patchem, ne ?![]()
určitě ne