Chtel bych se zeptat jestli nekdo nevite jakou nejvyssi hodnost , ktera je udilena vitezi , je mozno dosahnout. Jestli nad archandelem jsou jeste treba hodnosti rezavy drak atd.
Řek bych že ne, měl jsem už skóre v rozmezí 400-500 bodů (myslim) a všechno to byl archanděl. A přitom ty nižší nestvůrky maj rozmezí tak po deseti bodech.
nejvyssi skore je 500....a zapocitava se tam pocet zabranych hradu, pocet dohranych dnu a taky nalezeni gralu, ci zabiti vsech nepratel...takze asi tak
Přesnej vzorec neznam, ale délka hry se počítá určitě. Pak taky vim že máš 50 bodů bonus pokud vykopeš grál, a nakonec se to vynásobí obtížností. (80,100,120,160,200%)
Nehral jste nekdo scenar draci srdce.Jak jsou na konci(asi) veze strazcu ukolu tak druhy chce porazit kostene draky. Uz jsem ze zoufalstvi preletel vsechna pohori ale kos. draky jsem nenasel
a pocitace jestli hrajes s kamaradem treba kompem pocita sre vam to dohromady?... a když ti dobije mesto a ty ho dobjes zpet tak je to jako by jsi dobil dalsi mesto ale co kdyz to mesto ubranim taky se to pocita??
Flirta wrote:a pocitace jestli hrajes s kamaradem treba kompem pocita sre vam to dohromady?... a když ti dobije mesto a ty ho dobjes zpet tak je to jako by jsi dobil dalsi mesto ale co kdyz to mesto ubranim taky se to pocita??
kalkulacka ti vse vysvetli....pocita se jen tolik mest kolik mas na konci hry a pouze TVYCH mest a muzes naky dobit treba stokrat to je fuk, porad je to jen jedno mesto
Score je úplně na nic, měl jsem random mapu eLko 7 PC ve třech týmech na 200% těžká hra fakt jo a nakonec jsem měl 386 bodů když jsem všechny porazil. Taky jsem hrál eSko 7 PC všichni proti všem za 6 dnů jsem je porazil všechny a score 398 nechápu je to na nic a neuznávám to
karel wrote:Nehral jste nekdo scenar draci srdce.Jak jsou na konci(asi) veze strazcu ukolu tak druhy chce porazit kostene draky. Uz jsem ze zoufalstvi preletel vsechna pohori ale kos. draky jsem nenasel
ten to problém jsme měl taky.. asi tity draky zabyl jeden ze soupeřů.. raději rozehrej scénář znovu