Runová magie dotaz
Runová magie dotaz
Hraju HOMM ale ted u noveho patche 2.01 se mi stala neprijemna vec, hrdina zna skoro vsechny runy, ale jen dve zakladni muze pouzivat u ostatnich je napsano used a nejdou pouzit nikdy v cele hre. Nevite co s tim? Hrdina samozrejme ma expert rune lore.... Dekuji za info....
Re: Runová magie dotaz
newagex wrote:Hraju HOMM ale ted u noveho patche 2.01 se mi stala neprijemna vec, hrdina zna skoro vsechny runy, ale jen dve zakladni muze pouzivat u ostatnich je napsano used a nejdou pouzit nikdy v cele hre. Nevite co s tim? Hrdina samozrejme ma expert rune lore.... Dekuji za info....
to je divné :/ used je tam, když tu runu už použiješ.. aby to tam bylo od začátku, to jsem ještě neviděl / ale ten patch nemám..
albrecht wrote:newagex wrote:Hraju HOMM ale ted u noveho patche 2.01 se mi stala neprijemna vec, hrdina zna skoro vsechny runy, ale jen dve zakladni muze pouzivat u ostatnich je napsano used a nejdou pouzit nikdy v cele hre. Nevite co s tim? Hrdina samozrejme ma expert rune lore.... Dekuji za info....
to je divné :/ used je tam, když tu runu už použiješ.. aby to tam bylo od začátku, to jsem ještě neviděl / ale ten patch nemám..
Dekuju za odpoved.No prave bez patche to fungovalo a s patchem ne, ze by soudruzi s NDR udelali nekde chybu?
newagex wrote:albrecht wrote:newagex wrote:Hraju HOMM ale ted u noveho patche 2.01 se mi stala neprijemna vec, hrdina zna skoro vsechny runy, ale jen dve zakladni muze pouzivat u ostatnich je napsano used a nejdou pouzit nikdy v cele hre. Nevite co s tim? Hrdina samozrejme ma expert rune lore.... Dekuji za info....
Dekuju za odpoved.No prave bez patche to fungovalo a s patchem ne, ze by soudruzi s NDR udelali nekde chybu?Nemohl bys zkusit pls nainstalovat si ten patch? Dik za pripadne info.....
Ja mam takovy pocit, ze tech bugu je tomto novem patchu vic nez v puvodni verzi HoFu. Problem s runama mohu potvrdit...
Activator wrote:newagex wrote:albrecht wrote:newagex wrote:Hraju HOMM ale ted u noveho patche 2.01 se mi stala neprijemna vec, hrdina zna skoro vsechny runy, ale jen dve zakladni muze pouzivat u ostatnich je napsano used a nejdou pouzit nikdy v cele hre. Nevite co s tim? Hrdina samozrejme ma expert rune lore.... Dekuji za info....
Dekuju za odpoved.No prave bez patche to fungovalo a s patchem ne, ze by soudruzi s NDR udelali nekde chybu?Nemohl bys zkusit pls nainstalovat si ten patch? Dik za pripadne info.....
Ja mam takovy pocit, ze tech bugu je tomto novem patchu vic nez v puvodni verzi HoFu. Problem s runama mohu potvrdit...
Tak dekuji za ujisteni ze nejsem tupec a mam tento problem jen ja...