datadisk - trpaslíkové
albrecht wrote:je to nejvíc overrated rasa..Misco13 wrote:Cawte.......cakal som ze tu v tejto teme najdem vas nazor na trpaslikov.......myslite si ze su ako rasa silny alebo naopak slaby?
Sorry ale som lama......hlavne v tychto vyrazoch......a anglinu sa ucim polroka.......overrated znamena co?
A DAKUJEM za odpovede...inak suhlasim s tym ze pokial sa s nimi vie tak su silny.....ale na zaciatku sa mi zdali dost slaby.
Misco13 wrote:Sorry ale som lama......hlavne v tychto vyrazoch......a anglinu sa ucim polroka.......overrated znamena co?
A DAKUJEM za odpovede...inak suhlasim s tym ze pokial sa s nimi vie tak su silny.....ale na zaciatku sa mi zdali dost slaby.
overrated
mohli by udelat bandity ze by treba za kazdy vyhrany boj dostali nake prachy a jendnotky no nic me nenapada ale treba nejaky vuz kun+vuz osypany lucistnikama dale me jeste napadaji ti elementalove ze 3 a baziny jednotky asi naky bazinny had nebo kopa bahna (no jeste ze u tech trpasliku nejsou mechanicke stroje nebo ze by treba hazeli granaty
)
Michy2 wrote:mohli by udelat bandity ze by treba za kazdy vyhrany boj dostali nake prachy a jendnotky no nic me nenapada ale treba nejaky vuz kun+vuz osypany lucistnikama dale me jeste napadaji ti elementalove ze 3 a baziny jednotky asi naky bazinny had nebo kopa bahna (no jeste ze u tech trpasliku nejsou mechanicke stroje nebo ze by treba hazeli granaty)
Tak na to uz je skill Luck---Valecna korist u Carodejov(Academia)
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Magor
Re: datadisk - trpaslíkové
poradte mi ked hram za trpaslikov ake dovednosti si mam davat
ja si davam stesti, logistik,a utok, magie svetla ,osviceny
ja si davam stesti, logistik,a utok, magie svetla ,osviceny
Obrana
Destruktivni magie základem
Přivolávací (navic tyhle tři dohromady dávaju absolutni obranu)
Dal se hodi osvicenstvi válečné stroje a útok štěstí taky není k zahození
Destruktivni magie základem
Přivolávací (navic tyhle tři dohromady dávaju absolutni obranu)
Dal se hodi osvicenstvi válečné stroje a útok štěstí taky není k zahození
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
privolavaci magie ? ta sa mi zda najslabsia
nekromant wrote:privolavaci magie ? ta sa mi zda najslabsia
V HOF se tak jeví, ale v TOE tam má tři nová kouzla a ta už jsou hodně silná.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
nekromant wrote:privolavaci magie ? ta sa mi zda najslabsia
Osobně
Přivolávací a temná jsou dle mě nejsilnější
Bezprostředně nejslabší bych označil destruktivní
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Dave_Jame wrote:nekromant wrote:privolavaci magie ? ta sa mi zda najslabsia
Osobně
Přivolávací a temná jsou dle mě nejsilnější
Bezprostředně nejslabší bych označil destruktivní
Destrukce je dobrá pro rozjezd, ale když bojuješ proti legiím tak je na nic. Možná akorát Smrtící mráz je silný a dobrý i proti legiím. Jinak já hodnotím: 1.přívolávací, 2. temnota, 3. světlo, 4.destrukce.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Mne sa najviac osvedčila temnota.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.