AKY je VAS največší BUG hry

Obecně k Heroes of Might and Magic V

Stretli ste sa uz v heroesovi 5 s bugmi???

ano
34
68%
nie
14
28%
neviem co je to bug
2
4%

Total votes: 50

Zaity
Čestný člen

Post by Zaity »

Mike wrote:Já by sem to asi nepopsal jako bug, ale ta zebra místo koníka mě docela leze krkem !

to mě taky štve ale našel jsem složku z kurzory takže až se hooooodně naštvu :twisted: tak tam dam svoje vlastní
Talanar

Post by Talanar »

Muj nejvetsi bug byl kdyz sem v 2. kampani ve 3.misy na me vlitl Gilraen s armadou ktera se nedala porazit! tag sem cekal na patch a uz to mam za sebou! :evil:
I love Heroes of Might & Magic V HoMaM V 4ever
bpmpog

Post by bpmpog »

aj tak najveci bug je AI ked hram ma vzdy 10x veciu army ako ja :shock: :shock: :?
I LIVE FOR PEACE!!!
I LIVE FOR WAR!!!
I LIVE FOR BETTER WORLD!!!
I LIVE FOR EVERYTHING!!!
LLLLLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Talanar

Post by Talanar »

bpmpog wrote:aj tak najveci bug je AI ked hram ma vzdy 10x veciu army ako ja :shock: :shock: :?
hmm
Petren

Post by Petren »

Talanar wrote:Muj nejvetsi bug byl kdyz sem v 2. kampani ve 3.misy na me vlitl Gilraen s armadou ktera se nedala porazit! tag sem cekal na patch a uz to mam za sebou! :evil:

To nebyl bug (aspoň myslím). To tak bylo už nastavený a ten patch to akorát zjednodušil.
Talanar

Post by Talanar »

Petren wrote:
Talanar wrote:Muj nejvetsi bug byl kdyz sem v 2. kampani ve 3.misy na me vlitl Gilraen s armadou ktera se nedala porazit! tag sem cekal na patch a uz to mam za sebou! :evil:

To nebyl bug (aspoň myslím). To tak bylo už nastavený a ten patch to akorát zjednodušil.

aha :oops: :oops: :oops:
kaplan juraj

Post by kaplan juraj »

bpmpog wrote:jasne bojoval som raven proti sinciar skus to a uvidis 8) 8)

Co sa udeje?

Ja som mal obrovsky problem v multiplayeri - Raven vs. Vittorio, ak proti mne Raven použil Kruh zimy, moje poškodenia boli cca 1100 - 1500 HP!!!!
Je to bug, alebo mal chlapik nejaky cheat?
Nic ine ako Heroes!!!!!
bpmpog

Post by bpmpog »

kaplan juraj wrote:
bpmpog wrote:jasne bojoval som raven proti sinciar skus to a uvidis 8) 8)

Co sa udeje?

Ja som mal obrovsky problem v multiplayeri - Raven vs. Vittorio, ak proti mne Raven použil Kruh zimy, moje poškodenia boli cca 1100 - 1500 HP!!!!
Je to bug, alebo mal chlapik nejaky cheat?

ved vidis ze bugov je tam kopec ale potom o com by bol tento topic keby tu bugy neboli :wink:
I LIVE FOR PEACE!!!
I LIVE FOR WAR!!!
I LIVE FOR BETTER WORLD!!!
I LIVE FOR EVERYTHING!!!
LLLLLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Incomer

Post by Incomer »

Raven je dobrej v destruktivni magii...otazkou zustava proti jake bestii to pouzil preci jenom defense skill dokaze divy :wink:
Michy2

Post by Michy2 »

nejhorsi bug je ze s patchema nefaka konzole (psal sem to na jednom jinem foru a ten typek psal ze mu to taky nefaka)
albrecht

Post by albrecht »

tahle hra je, bohužel, bugů plná..
Furat

Re: AKY je VAS največší BUG hry

Post by Furat »

Zatim nejvetsi bug me stal cca 4 hodiny zivota. 2 mise, 3 mapa - zelenej porazenej, vsechny mesta mam, posledni ukol je znicit kruh druidu, ten jsem ale uz znicil pred znicenim Gilraena. Takze duidove tam nejsou, ale kdyz se tam probehnu tak se objevi animacka, Gentle druids, its harvest time a jdu je rubat. Tohle jsem absolvoval asi tak 25x a porad nic. Takze restartuju misi a zkusim to znova. Pokud se to bude opakovat tak na to kaslu, bohuzel.
Alarik

Post by Alarik »

Můj největší bug je na konci 2. mise 2. kampaně za Agraela. V závěrečném souboji s Veyerem se mi vždy ke konci boje bitva přeruší a naskočí "mini filmeček", kde bojuje Agrael s Veyerem a potom se zjeví duch Tierua. Nejhorší na tom ale je, že celý tento "filmeček" je úplně bez zvuku. Není slyšet ani hudba, ani žádné zvuky. Ihned jak "filmeček" skončí, běží zvuk zase jako by se nic nestalo. Tato situace se mi naštěstí vyskytuje jen tady, nikde jinde ne.
maginaTor

Post by maginaTor »

Alarik wrote:Můj největší bug je na konci 2. mise 2. kampaně za Agraela. V závěrečném souboji s Veyerem se mi vždy ke konci boje bitva přeruší a naskočí "mini filmeček", kde bojuje Agrael s Veyerem a potom se zjeví duch Tierua. Nejhorší na tom ale je, že celý tento "filmeček" je úplně bez zvuku. Není slyšet ani hudba, ani žádné zvuky. Ihned jak "filmeček" skončí, běží zvuk zase jako by se nic nestalo. Tato situace se mi naštěstí vyskytuje jen tady, nikde jinde ne.

na toto je jednoducha odpoved: chod tam kde mas nainstalovany Heroes 5, daj music, CS a mas tam Heart-Griffn.ogg... chyba je v tom ze tam chyba I takze to premenuj na Heart-Griffin.ogg a potom ti to pojde... odskusane (BTW je to aj tu na fore :roll: )
A inac si BUGy ani nevsimam v hre hlavne ze mi to ide dalej :wink:
Last edited by maginaTor on Sat Oct 25, 2008 1:44 pm, edited 1 time in total.
Alarik

Post by Alarik »

maginaTor wrote:
Alarik wrote:Můj největší bug je na konci 2. mise 2. kampaně za Agraela. V závěrečném souboji s Veyerem se mi vždy ke konci boje bitva přeruší a naskočí "mini filmeček", kde bojuje Agrael s Veyerem a potom se zjeví duch Tierua. Nejhorší na tom ale je, že celý tento "filmeček" je úplně bez zvuku. Není slyšet ani hudba, ani žádné zvuky. Ihned jak "filmeček" skončí, běží zvuk zase jako by se nic nestalo. Tato situace se mi naštěstí vyskytuje jen tady, nikde jinde ne.

na toto je jednoducha odpoved: chod tam kde mas nainstalovany Heroes 5, daj music, CS a mas tam Heart-Griffn.ogg... chyba je v tom ze tam chyba I takze to premenuj na Heart-Griffin.ogg a potom ti to pojde... odskusane (BTW je to aj tu na fore :roll: )
A inac si BUGy ani nevsimam v hre hlavne ze mi to ide dalej :wink:

Díky moc za odpověď. Vyzkouším to.
Post Reply