tak som si nainštaloval heroesa 5 na book..
inštalacia super, start super, ale ako náhle všetko načíta a ide sa spustiť hra tak mi vypíše chybu a hru zruší..
myslite že na booku HP pavilion 6151 to nerozchodum ?
mclee wrote:tak som si nainštaloval heroesa 5 na book.. inštalacia super, start super, ale ako náhle všetko načíta a ide sa spustiť hra tak mi vypíše chybu a hru zruší..
myslite že na booku HP pavilion 6151 to nerozchodum ?
byl by potřeba místo těchto dvou třetí screen - ten, který získáš klikneš-li na "view technical info !bout report" jinak bys mohl napsat konfiguraci toho booku, na netu se mi to hledat nechce
Jetro wrote:ale jelikoz si to instaloval na notebook, tak problem bude nejspis v integrovany grafice
No já nevím, ale pokud si zkusíš najít to označení notebooku v googlu a podíváš se na údaje, tak zjistíš, že je tam grafika NVIDIA GeForce Go 7400 s 128MB a to teda moc integrovaně nevypadá.
Jetro wrote:ale jelikoz si to instaloval na notebook, tak problem bude nejspis v integrovany grafice
No já nevím, ale pokud si zkusíš najít to označení notebooku v googlu a podíváš se na údaje, tak zjistíš, že je tam grafika NVIDIA GeForce Go 7400 s 128MB a to teda moc integrovaně nevypadá.
ja mam v notebooku GeForce GO 6100 a H5 (vcetne datadisku) jedou v pohode a predpokladam, ze 7400 je lepsi. ale treba to proste jen neni kompatibilni
Heroes Of Might And Magic V Hammers Of Fate 2.1
Heroes Of Might And Magic V Czech Collectors Edition (cislo 0764) v1.5
Heroes Of Might And Magic III Complete Edition (Game4U)
Heroes Of Might And Magic II Gold Edition (Doupe)
Pokud budu prenesene citovat krabici, tak: "Laptop verze karet vhodnych pro hrani mohou fungovat, ale NEJSOU podporovany". Takze to nejspis mnohdy zalezi na tom, jak se ta karta vyspala