Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

! ! ! Technicke problemy ! ! !

Obecně k Heroes of Might and Magic V

Příspěvekod vlada_jezek » pon bře 05, 2007 10:41 am

čau lidi mám problém, mám hru s patchem 1.3 a když hraju Hot Seat (kampan sem nezkoušel,zatím) tak mi hra tak po 3-4 tazích spadne do winu...Nevíte někdo čím to je? patch tam musím mít abych tam měl ve hře nové mapy. A bez patche mi to šlo předtím v pohodě.
vlada_jezek

Příspěvekod 8.manik.8 » úte bře 06, 2007 8:55 am

Zkus novější patch na http://pc.hrej.cz/hry/strategie/tahova/ ... 41_cz.exe/ ale je to na českou verzi.
8.manik.8

spatny disk

Příspěvekod funu » stř bře 07, 2007 4:27 pm

ahojte...nainstaloval sem si patch 1.41 po spuštění se mi objeví okno s výzvou vložení disku...nevim co mam dělat...přitom do ted mi to fachalo normálně...díky
funu

Re: spatny disk

Příspěvekod Jetro » stř bře 07, 2007 4:30 pm

funu píše:ahojte...nainstaloval sem si patch 1.41 po spuštění se mi objeví okno s výzvou vložení disku...nevim co mam dělat...přitom do ted mi to fachalo normálně...díky

A mas original?
Alea iacta est
Jetro
Redaktor

Re: spatny disk

Příspěvekod funu » stř bře 07, 2007 4:31 pm

Jetro píše:
funu píše:ahojte...nainstaloval sem si patch 1.41 po spuštění se mi objeví okno s výzvou vložení disku...nevim co mam dělat...přitom do ted mi to fachalo normálně...díky

A mas original?

právě že ne... :-(((
funu

Patche

Příspěvekod Hawkins » ned dub 15, 2007 6:23 pm

Nemůžu tam dát žádný patch protože mi to píše Heroes of Might and Magic V nebyla nainstalovaná
Hawkins

Příspěvekod Hawkins » ned dub 15, 2007 7:37 pm

Když se chci přihlásit na ubi vyhodi me o do menu
Hawkins

Příspěvekod Sniper » čtv dub 19, 2007 6:05 pm

Hm, potrebuju nainstalovat mod na skilwheel, ale ma se to dat do slozky maps, bohuzel ho tam nemam, resp. pocitam s tim, ze je v nejakym to archivu, ale potreboval bych ho nejak rozpakovat, ale nemam cim...
Sniper

Příspěvekod Corrupted » pát dub 20, 2007 7:53 am

Ahoj, muj problem uz nekdo psal, presneji to je ten kdy nektera mesta jsou proste cerna, jedna se hlavne o Sylvan a Wizardy, Sylvan je uplne cerny krome par barvicek a Wizardi o neco svetlejsi nez Sylvan.

Problem je ze hraju H5 na Linuxu, hra beha v pohode jen je problem ze nemuzu nahrat novejsi ovladace na grafiku a ani direct 9.c ( mam pouze direct 9.0 ) Patch mam posledni...

Jak nekdo psal bude grafikou, otazka je zda to enni taky directem. Nevi nekdo jake knihovny ma direct 9.0c aby to slo ? je muzu stahnout a do hry hodit na tvrdo jak sem uz udelal aby hra sla.

Dekuju a pripadny dotazi ohledne PC atp rad pak zodpovim ale myslim ze nejdriv bych chtel vedet jaky knihovny z direct9.0c bych mel dokopirovat.

Dik
Corrupted

H5.exe provedl neplatnou operaci a bude ukončen :-/

Příspěvekod Alesh.h5 » úte čer 12, 2007 7:49 am

U normální H5 v 1,50 se mi stane, že po dohrání mise útok ( myslim, že se tak jmenuje - s Nekromatem a Godrikem vymlátíte hrad Mága ) vyberu bonusy, proběhne animačka s amuletem a zobrazí statistiky mise, kliknu na zavřít a najednou černá obrazovka a porgram provedl neplatnou operaci....zkoušel jsem to na dvou PC a je to vždy stejný :( Nevíte někdo co s tim ??? PLS :cry: :cry: :cry:
Alesh.h5

Hra spadne

Příspěvekod Filda » ned črc 29, 2007 2:10 pm

Zdravím, dohraju poslední misi Necro kampaně, zmlátím Godrika, mise úspěšná, vyskočí mi okno se sumarizací výsledků, kliknu na zavřít a hra mi spadne do winů. Další kampań se mi neotevře. Mám originály standartní verzi, patch 1.5. Pls help! Dík
Filda

Příspěvekod intox » sob srp 04, 2007 2:37 pm

zdravim ..
v custom game ... sem rozehral mapu Neighbours .. po 3 mesicich 1 tyden 2 dny mi to vzdy spadne do woken ... pokazde ..
delalo mi to i v jine mape ...

nevi nekdo co to je .. nebo cim to asi muze byt ? predem diky
intox

Re: Hra spadne

Příspěvekod sickboy666 » ned srp 05, 2007 6:29 pm

Filda píše:Zdravím, dohraju poslední misi Necro kampaně, zmlátím Godrika, mise úspěšná, vyskočí mi okno se sumarizací výsledků, kliknu na zavřít a hra mi spadne do winů. Další kampań se mi neotevře. Mám originály standartní verzi, patch 1.5. Pls help! Dík

Mám stejný problém u čtvrté mise v první kampani. Ví někdo co s tím?
sickboy666

Příspěvekod major konig7 » čtv srp 16, 2007 5:19 pm

Hi, tohle už jsem tu jednou psal, ale nikdo mě neodpověděl tak to hodím sem protože už sem fakt zoufalý :cry: Takže nainstaloval jsem hru, ale musel jsem to vypnout když se to ještě instalovalo. (Bylo už 100%, poslední kopírování atd.) Nainstaloval jsem patche 1.1 a 1.2, a zkusím hru spustit... ukáže se úvodní okno (to ještě před Ubisoft a intrem) a pak to hodí HoMaM has encountered a problem and needs to be close. Zkoušel jsem to odinstalovat, odinstalace proběhne normálně, potvrdí se že se to odinstalovalo, ale když to chci znova nainstalovat tak tam pořád mám jenom možnost Odinstalovat. Co s tím? :cry:
major konig7

Problém při hraní H5

Příspěvekod svarcik » pon říj 08, 2007 11:42 am

Zdravím,

než jsem začal psát tento dotaz, tak jsem zkusil snad všechny standardní i nestandardní pokusy až po instalaci neorigo verze a ve všech je to stejné...

Oč jde...Po ukončení dne ve hře se mi comp na poměrně dlouho dobu zastaví a "přemýšlí", po té napíše "saving" a zase přemýšlí - disk občas blikne a děsně dlouho mu trvá překlopení dne. Neví někdo čím je to způsobené?

Udělal jsem reinstal hry, dal tam postupně všechny patche... A vždy stejné - systém mám nainstalovaný chvilku, je to první hra kterou na něm mám, DX aktualizované (jo hra je v EN verzi)

PC: Notebook Intel pentium Dual core 1.66MHz, 1536 MB RAM, OS Windows VISTA ULTIMATE, grafika integrovaná Intel mobile 945Express
svarcik

PředchozíDalší

Zpět na Obecně