Petren wrote:Mám dotaz na všechny fandy warcraftu. Líbí se vám pokračování příběhu ve WoWku?
Vždyť tam snad ani žádný pořádný příběh není, akorát tam sou možná tak pozměněne země. Jak ve War3 měli Loarderon lidé, tak teď už to je na území nemrtvých....
Jinak některé lokace se mi ve WOW nelíbí, třeba takový Un'Goro Crater, vždyť tam sou jen samí dinosauři, nevím jako, jestli se tohle do Warcraftu hodí.
Přiběh tam určitě je: Orkové se spojili s nemrtvými proti alianci, Drenei přiletěli vesmírnou lodí, krvaví elfové se taky spojí s hordou atd. Todle mě zajímá, jestli se vám líbí.
Petren wrote:Přiběh tam určitě je: Orkové se spojili s nemrtvými proti alianci, Drenei přiletěli vesmírnou lodí, krvaví elfové se taky spojí s hordou atd. Todle mě zajímá, jestli se vám líbí.
No to se mi moc nelíbí. Krvavé elfy bych určitě k Hordě nedával, vždyť ve War-FT byli přece s "dobrem". Draineri, no nevím, to bych tam raději dal ty nagy, co pojovaly po boku Illidana. Nemrtví s orkama, taky nevím, ale tak budiž.
Petren wrote:Přiběh tam určitě je: Orkové se spojili s nemrtvými proti alianci, Drenei přiletěli vesmírnou lodí, krvaví elfové se taky spojí s hordou atd. Todle mě zajímá, jestli se vám líbí.
No to se mi moc nelíbí. Krvavé elfy bych určitě k Hordě nedával, vždyť ve War-FT byli přece s "dobrem". Draineri, no nevím, to bych tam raději dal ty nagy, co pojovaly po boku Illidana. Nemrtví s orkama, taky nevím, ale tak budiž.
LOL Blood elfovia a boli s dobrom? tak potom preco po nich ludia isli? preco sa spojili s Illidanom ktory terorizoval temnych elfov pomocou Nag? To ze Illidan bojoval proti Arthasovi neznemena zo bol bohviekay dobrak co by hodil zobrakovi desatkorunu
Vo februári (únor) som oslávil.....10 rokov hrania Heroes 2
Kto chváli Heroes 5, nemá žiadnu úctu k práci NWC.
LOL Blood elfovia a boli s dobrom? tak potom preco po nich ludia isli? preco sa spojili s Illidanom ktory terorizoval temnych elfov pomocou Nag? To ze Illidan bojoval proti Arthasovi neznemena zo bol bohviekay dobrak co by hodil zobrakovi desatkorunu
No jenže Illidan se potom opět připojil k Temným Elfům. A krvaví elfové se dali najmout v budovách od lidí....
Jestli byli Krvaví elfové s dobrem, to je diskutabilní, na jedné straně chtěli zničit Pohromu takže to je dobro, ale sloužit jinak nevyzpitatelnému polodémonovi, to může znamenat páchat zlo.
Heleďte nevíte co za zemi je v datadisku burning crusade, mě tam celkem chyběl takovej ten ledovej kontinent na severu, tka bych byl rád kdyby ho tam dodal.