Nejdou spustit Heroes V

Vše k fanstránce (připomínky, návrhy, kritika)
Post Reply
HUJER

Nejdou spustit Heroes V

Post by HUJER »

poraďte nemůžu spustit Heroes V už sem tam naistaloval patche který sem našel hra jakoby nabíhá a pak mi to napíše chyba
AppName:h5_game.exe App: 1.4.0.25 ModName: h5_game.exe ModVer:1.4.0.25 offset: 00682e5c já se z toho zvencnu samo už sem jí asi 5 krát odinstaloval prosim ja hry moc nehraju tak v tom nejsem kovanej ale nouťas splňuje požadavky na provoz hry.
Moc dík :twisted:
HUJER

Post by HUJER »

Jo a vedle na PC mi to chodí jenže to je dělo já sem muzikant tak to mám na muziku uvědomuju si že ten nouťas je starej ale právě kvůli tý muzice sem ho vylepšil Heroes IV bez problémů že by na V. verzi nestačil ?? hm
TomKQT

Post by TomKQT »

Jaká grafická karta tam je?
Chválím HOMAM 5 a mám úctu k práci NWC. Kdo tvrdí opak, lže.
HUJER

Spuštění Heroes V

Post by HUJER »

Tak sem tam nahrál posl. aktualizace a microsoft vokno hlásí trochu něco jinýho AppName: h5_game exe AppVer: 1.50.0.59 ModName: h5_game.exe ModVer: 1.50.0.59 Offset: 006cb7cc pokuste se mi někdo poradit nejdřív sem myslel že je to v instal. hry je orígo ale pak sem to dal na velkej Comp a tam to začlo běhat po nainstal. tý 101Mb aktualizace myslim 1.04 mě z toho asi jebne :roll:
HUJER

Post by HUJER »

Grafická karta VIA/S3G KM 400/ KN 400 64 Mb hmmm mám tušení že tady bude zakopanej pes ale Heroes IV chodily ok nemaj ty Heroes nějakej setup že bych to tam nastavil nebo sem v riti s touhle kartou :cry:
HUJER

GRRRR Karta :-)

Post by HUJER »

Hm no jo nedá se nic dělat předpokládám že nahrát novej firmware nebo aktualizovat ovladače je zbytečný výsledek by moh bejt takovej že neuvidim nic :-)) každopádně dík za radu Čaues
HUJER

Pixel Shadery ?? :-)

Post by HUJER »

Poraď ještě já v tý muzice ty grafárny nevyužívám takže vo nich vůbec nic nevim jak poznám že umí ty Pixel Shadery ?? asi blbá otázka ale dokud sem si na odreagování nekoupil Heroes tak sem vůbec nevěděl jakou grafárnu tam mám :)
TomKQT

Post by TomKQT »

Já už jen dodám, že ovladačema ani firmware shadery nedoplníš/nenahradíš.
Existují sice nějaké prográmky, které je jaksi emulují softwarově a ta hra si myslí, že karta je umí, jenže zaprvé to vypadá divně, zadruhé to není zrovna spolehlivé a zatřetí to žere opravdu hodně výkonu zbytku systému, takže pro tebe v každém případě slepá ulička.
Chválím HOMAM 5 a mám úctu k práci NWC. Kdo tvrdí opak, lže.
Samuro

Re: Nejdou spustit Heroes V

Post by Samuro »

já mám windows vista 64 bitové, když to nainstaluju, tak mi to napíše při pokusu o spuštění, že to nemůže načíst soubor s koncovkou .dll. Tohle mi to dělá i s jinou hrou od ubisoftu s Gothic 3, a na českých stránkách píšou, že gothic 3 není kompatibilní s 64 bit verzí visty. Je ten samý problém s Heroes V nebo je to v něčem jiném? Díky
Post Reply