dohrál někdo tu první misi 3. kampaně na nejtěžší?

Vše k prvnímu datadisku pro Heroes V
Post Reply
xhelliosx

dohrál někdo tu první misi 3. kampaně na nejtěžší?

Post by xhelliosx »

tak jsem to rozehrál a říkám si paráda, zatím žádnej problém, ale pak tvůrci připravili lahůdku v podobě Warlocka a s chabou armádou máš porazit skoro všechno na mapě, já tohle prostě nechápu, jak někdo něco takovýho může vyrobit?? Vysvětlete mi prosim vás někdo, jak jste dohráli tuhle misi, protože ať se snažím jak se snažím, vždycky dojdu v týhle mapě do pekla.nesnášim, když nemáš možnost ani z dwelingů najímat jednostky o které přijdeš, díky za rady
ahoj
xhelliosx

Post by xhelliosx »

tak jsem to nakonec nějakým záhadným způsobem zvládl, ale trvalo mi to zhruba měsíc:-)
Bušák

Re: dohrál někdo tu první misi 3. kampaně na nejtěžší?

Post by Bušák »

Po pravde sem to neskousel :D ale jestli chces vyzvu tak si dej homm zakladni verzi a zkus na nejtesi 3 misi za agraela :evil:
bartasoi

Re: dohrál někdo tu první misi 3. kampaně na nejtěžší?

Post by bartasoi »

xhelliosx wrote:tak jsem to rozehrál a říkám si paráda, zatím žádnej problém, ale pak tvůrci připravili lahůdku v podobě Warlocka a s chabou armádou máš porazit skoro všechno na mapě, já tohle prostě nechápu, jak někdo něco takovýho může vyrobit?? Vysvětlete mi prosim vás někdo, jak jste dohráli tuhle misi, protože ať se snažím jak se snažím, vždycky dojdu v týhle mapě do pekla.nesnášim, když nemáš možnost ani z dwelingů najímat jednostky o které přijdeš, díky za rady
ahoj

dohral dohral na nejtěžší vše a ted si to pujdu po dvou letech zopaknout
Post Reply