Kampaň za pevnost , poslední díl

Vše k prvnímu datadisku pro Heroes V
Ladis2

Kampaň za pevnost , poslední díl

Post by Ladis2 »

V této misi je potřeba porazit Lászla. Prošel jsem velkou část mapy, posbíral všechno možné a vždycky mi přijel Lászlo až k hradu s obrovským množstvím jednotek a nebo mne dostihl na cestě a porazil. Jestli je na to nějaká finta tak bych potřeboval vědět jaká. A to nestihnu projet pulku mapy a mam ho u hradu. Za tak krátkou dobu nenasbírám tolik jednotek.Našel jsem tři obelisky ale nemohu najít ten čtvrtý. Fakt už nevím .
Gyzmo

Post by Gyzmo »

Zrelme jsi na vylete moc dlouho.
Jak jsem to jel ja,tak nevystrcil ani nos.
Proste zatim hraju s jednou rukou v p... ,jen nevim kudy kam v misi Špeh.
((obt.normal))
Ladis2

Post by Ladis2 »

Třetí týden jsem projel branou na jeho území dobyl hrad a on mne okamžitě přijel uvítat se 100 gryfu,200 střelci , 150 vojáky a mraky červených branců a několika koní a andělů. To bych rád věděl kde mám na něho nabrat tak rychle tolik jednotek. Proto si myslím že to musí jít nějak jinak. Hned první týden to nemám šanci projet.Zajímalo by mne kde je ten čtvrtý obelisk.
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

cihni tuto stranku je to navod po anglicky -- 0 su oznacene obelisky http://guides.gamepressure.com/heroesof ... sp?ID=1937
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Ladis2

Post by Ladis2 »

Mrakoplas wrote:cihni tuto stranku je to navod po anglicky -- 0 su oznacene obelisky http://guides.gamepressure.com/heroesof ... sp?ID=1937

Diky zkusím ho najít a třeba to pomůže. ten návod je taky super.Nějak to musí jít :D
ASS_Sasin

Post by ASS_Sasin »

Moje armáda taky vždycky prohrála (bojoval jsem venku) ale potom jsem přišel na jednu fintu ... stačí použít se všemi svými jednotkami runu magické odolnosti (immuní vůči 2 náhodným elementům) a s hrdinou pořád čarovat armagedon je 50% šance u každé jednotky že na něj bude imunní takže tobě zbyde dost jednotek abys ho mohl darzit jakmlie tvému herovi dojde mana (snaž se mýt hodně surovin před bojem abys měl na ty runy suroviny) zkoušej to a jednou se ti to podaří ;) 8) ovšem musíš mít alespon trochu slušnou armádu....
Vesmír a lidská blbost je nekonečný ....
.... Akorát tím vesmírem si nejsem tak jistý
barmann

Post by barmann »

tak na této misi taky visím, netuším, jak toho blba porazit. Zkoušel jsem vykopat slzu popaměti tak, že zkouknu první obelisk a pak kopu na známém místě, ale slza nejde vykopat, dokud nejsou obejitý všechny obelisky. Než je těma dvouma blbama objedu, tak už nestihnu udělat army na Laszla a proteču to i když bojuju v hradu.
Gibbonek

Post by Gibbonek »

Hmm...buď jsem fakt velkej klikař, nebo jsem měl jednodušší hru (přitom jsem to hrál na Normal), ale Laszla jsem porazil hned napoprvé, dokonce se mi ten zmetek ještě vyhýbal velkým obloukem. Ale to se mu nepovedlo, což o pár vteřin později Laszlo zjistil...:D
Nevím, co poradit, nehrál jsem to ani ve spěchu ani jsem se hrou neploužil, prostě nějak přirozeně (btw na tu Slzu kašlete, já jsem ji nakonec ani nevykopal a vůbec mi nechyběla :) ).
Movie making, editoring...to přenechte mně.;)
pecha nuda

Re: Kampaň za pevnost , poslední díl

Post by pecha nuda »

Ja sem porazil tu branu co je uz na zalesnenym uzemi, pak se na me rozbeh, ja zdrhal, zvladnul sem to do hradu a pri bitve sem pak normal bojoval a kdyz uz sem mel jenom 7 magma. draku a asi 300 tech vylepsenejch se stitem(shieldguard)a zacal sem davat armagedony, dal sem asi 4 a úpak sem ho utz normal sundal slo to ale docela tezko
Raelag

Post by Raelag »

Na mě Lazslo jel do Tor Hrallu, tak jsem mu vyjel nproti, abych měl ten Wulfstanovo bonus, zabil mi 100 záškodníků a všechny berserkery, moje army - 4 nevylepšený draci, 20 vojevůdců, 34 runových patriarchů, 300 štítonošů 64 berserkerů, 205 záškodníků a 102 medvědů
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Raelag

Post by Raelag »

Lazslo: 150 gryfů, 6 andělů, 300 kušijníků, 600 vymahačů, 150 zastánců, 20 šampionů, vše vylepšené a ještě 50 fanatiků
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Lopicia

Post by Lopicia »

já jsem to hála na easy, takže se nemám čim chlubit (no co, je mi 13...) , ale udělalal jsem to takhle: s Duncanem jsem objela spodek mapy a s Wulfstanem vršek, našla jsem Ashinu slzu, abych měla dost peněz, zupgradovala jsem draky, postavila jsem hrad a mezitim přijel Laszlo s mega army, já s 40 drakama a + nějakejch těch 300 záškodníků 600 štítonošů, 80 patriarchů, 100 berserkrů, 250 medvědů a ještě asi 50 vojevůdců... no, zbyli mi draci a záškodníci... a byla jsem mimo hrad, Laszlo totiž honil Duncana.. a Laszlovu army si nepamatuju, nedávno se nám rozbil comp, takže nemám možnost se na to podívat, vše je jen přibližné a všechny jednotky zupgradované, zbyli mi draci (asi 36) a záškodníci, počkala jsem na další týden a rychle jsem jela dobýt město, abych to měla za sebou (a jestli bude muset táta smazat PC, tak se zcvoknu, hrát to znova nebudu...)
Ať si věří, kdo chce, v co chce, mně je to úplně jedno...
Image
~Killunia Firewind~
Gwynbleidd

Post by Gwynbleidd »

Na mně taky vyběhl s obrovskou army hned co jsem porazil tu bránu. Tak jsem si s nim zahrál na kočku a na myš, pár týdnu jsem se s ním honil po mapě, využíval Town Portal a když už jsem měl dostatečnou armádu tak sem proti němu vyrazil a bylo to
Vayshan

Post by Vayshan »

pls. pomôžte mi neviem zabiť Lazsla a neviem dobiť ani ten hrad ja mam okolo21 drakov ,28vojvodcov,300stitonosiv,300tich co hadzu kopie,200 medvedov,50 magov,

A Lazslo ma 4.anjelov,40šampionov,70fanatikov,500kušiarov,800sedlákov,150 gryfov,300 páži.
A v hrade je 30 šampionov,40fanatikov,300kušiarov,500sedliakov,80grifov atd.
Je jedno kto si aj tak zomrieš!!!!
Alarik

Post by Alarik »

Zkus tu misi začít znovu a hned na začátku si to uložit. Ze všeho nejdřív zkus zjistit, kde leží Ashina slza. Jakmile to zjistíš, stačí načíst uloženou pozici na začátku hry a dojet si rovnou pro ni (jestli je Ashina slza konstatně umístěná na jednom místě, nemusíš nic ukládat a stačí místo toho misi restartovat). Taky je velmi důležité, aby byl Wulfstan hodně silný, tzn. v každé předchozí misi získat s Wulfstanem maximální úroveň a vybírat si co nejlepší schopnosti (doporučuji destruktivní magii, osvícení, štěstí a třeba útok, válečné stroje nebo magii světla). Taky se pokus nějak Laszla nalákat do hradu (pokud tam budeš mít postavenou Planoucí kovadlinu, nejen, že budeš mít nějaké bonusy k atributům, ale hlavně budeš mít všechny runy zadarmo a, pokud si dobře vzpomínám, budeš je moci používat prakticky donekonečna). A hned zezačátku obsaď všechny doly ve svém okolí (primárně ty, která potřebuješ nejvíce), taky se snaž zredukovat ztráty v bojích s neutrálními stvořeními na minimum a neboj se taky utratit i relativně hodně peněz za nějaké silné srtefakty.
Post Reply