Heroes VI a jeho tvorba

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Rejthis

Re: Heroes VI a jeho tvorba

Post by Rejthis »

Já nemůžu říct, že mám ze 6ky špatný pocit. Graficky vypadá hezky, základní kameny jsou tam dodrženy a něco snad doženou datadisky, jen některá "vylepšení" se jim moc nepovedla. Zatím se mi nepodailo nikde zjistit, jestli tam budou karavany?[/quote]

Karavany tam jsou ve stylu - obsadíš nábor v určité provincii,která s padá pod určitý hrad,hrady jsou samozřejmě propojeny pokud jich máš víc :D
No a potom už stačí čekat na začátek nového týdne na novou populaci z hradu,ke které se samozřejmě připojuje automaticky populace určitého náboru,který si obsadil :wink: Takhle fungují karavany :D
Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...
Rejthis

Post by Rejthis »

Navyše keď spravili takúto revolúciu vrámci jedného sveta (Ashan), tak to vyzerá dosť divne ako sa zmenili niektoré rasy behom pár storočí, alebo že Upírom sa zrazu vracia úder, nedáva to zmysel.[/quote]

K těm Upírům - Já osobně si myslím,že udělali dobře,když se jim vrací úder :) ,protože už tak byli silní a měli dobré strategické vlastnosti předchozích dílech.
V Heroes 6 využívají těch samých vlastností :idea: vysátí životní energie,jsou to letci a navíc jsou jako druhá nejsilnější jednotka u Necromanceru :wink: co si víc může člověk přát :?: a kdyby se jim ještě nevracel úder byli by zas a opět jedna z nejsilnějších a přehnaně přeplácaných jednotek.Potom už taky záleží jaký budou mít v origo hře opravdový damage,ne jak v beta verzi,kterou nesmíte brát úplně tak vážně :D je to přece Beta verze :idea: :wink: V hotové hře můžou vypadat ty malé chybičky úplně jinak :wink:
Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...
Robertosom

Post by Robertosom »

Rejthis wrote:Navyše keď spravili takúto revolúciu vrámci jedného sveta (Ashan), tak to vyzerá dosť divne ako sa zmenili niektoré rasy behom pár storočí, alebo že Upírom sa zrazu vracia úder, nedáva to zmysel.

K těm Upírům - Já osobně si myslím,že udělali dobře,když se jim vrací úder :) ,protože už tak byli silní a měli dobré strategické vlastnosti předchozích dílech.
V Heroes 6 využívají těch samých vlastností :idea: vysátí životní energie,jsou to letci a navíc jsou jako druhá nejsilnější jednotka u Necromanceru :wink: co si víc může člověk přát :?: a kdyby se jim ještě nevracel úder byli by zas a opět jedna z nejsilnějších a přehnaně přeplácaných jednotek.Potom už taky záleží jaký budou mít v origo hře opravdový damage,ne jak v beta verzi,kterou nesmíte brát úplně tak vážně :D je to přece Beta verze :idea: :wink: V hotové hře můžou vypadat ty malé chybičky úplně jinak :wink:
[/quote]

Podľa mňa to bola pekná tradícia, upíri so slabšími štatistikami ale skvelými schopnosťami. Naozaj keď to tak bolo už od Homam 2 tak do toho nemuseli šprtať. Nehovoriac o tom že sa takéto zmeny vrámci Ashanu behom pár storočí nedajú ani zdôvodniť.
Phoenix

Post by Phoenix »

HellFirr wrote:Na otázku: (Není nutné zabírat doly po dobití hradu (proooč?),proč bych zabíral doly,když už jsem zabral hrad,a pak se jěště je to úplná ztráta času.
Na otázku:(Jsou jen 3-4 suroviny (proooč?)),více taktiky,co si koupím a najmu ve hradu .A tu hru vůbec nezjednušuje,naopak,člověk potom musí hodně přemýšlet,co si vezme bud peníze nebo zkušenosti,za dovednosti,ono je něco hrát proti pc a něco proti člověku,a to je sakra rozdíl.

Souhlasím s tím, že zabírání dolů je občas zdlouhavé, ale na druhou stranu to bylo o taktice. Zaberu protivníkovi raději rychle jeden hrad (kde třeba nic moc nemá) nebo mu radši oběhnu doly na suroviny, které právě potřebuju. (I třeba s velmi slabým hrdinou). Takhle mi to přijde (Betu jsem nehrál), jako zjednodušení. Naběhnu k nepříteli zaberu mu hrad a automaticky jsem ho oloupil o všechny suroviny z okolí. :?

Tu reakci ohledně surovin jsem vůbec nepochopil. Jak může být více taktiky v tom, když mám jen 3 suroviny, než když jich je 6? Když je jich 6 tak se mi často stalo, že jsem nějakou surovinu neměl a tak jsem používat jen jednotky, na které jsem suroviny měl a mohl jsem je stavět. Na některých mapách je problém ze začátku našetřit na některé budovy. Tak holt člověk bojuje s tím co má. Tomu já říkám taktika. Případně se zamyslet nad tím jestli nějakou surovinu nekoupit, případně obchodovat s protivníkem (když už hraju proti jinému člověku/lidem a užívám si ten SAKRA ROZDÍL) :roll: . 3 Suroviny musí být podstatně jednodušší získat.
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Savarkar

Post by Savarkar »

Phoenix wrote:Souhlasím s tím, že zabírání dolů je občas zdlouhavé, ale na druhou stranu to bylo o taktice. Zaberu protivníkovi raději rychle jeden hrad (kde třeba nic moc nemá) nebo mu radši oběhnu doly na suroviny, které právě potřebuju. (I třeba s velmi slabým hrdinou). Takhle mi to přijde (Betu jsem nehrál), jako zjednodušení. Naběhnu k nepříteli zaberu mu hrad a automaticky jsem ho oloupil o všechny suroviny z okolí. :?

Tu reakci ohledně surovin jsem vůbec nepochopil. Jak může být více taktiky v tom, když mám jen 3 suroviny, než když jich je 6? Když je jich 6 tak se mi často stalo, že jsem nějakou surovinu neměl a tak jsem používat jen jednotky, na které jsem suroviny měl a mohl jsem je stavět. Na některých mapách je problém ze začátku našetřit na některé budovy. Tak holt člověk bojuje s tím co má. Tomu já říkám taktika. Případně se zamyslet nad tím jestli nějakou surovinu nekoupit, případně obchodovat s protivníkem (když už hraju proti jinému člověku/lidem a užívám si ten SAKRA ROZDÍL) :roll: . 3 Suroviny musí být podstatně jednodušší získat.

Zabírání dolů - tohle je zjednodušení, ale v pozitivním smyslu. Představ si, že máš obsazený nějaký hrad, tvůj hlavní hrdina je pryč. Přijedou 3 protihráčovi hrdinové sběrači, každý má poskrovnu armády a začnou postupně obsazovat tvoje doly. Co uděláš? Nakoupíš si v hradě jednotky a hrdinu a začneš je pronásledovat a postupně ničit, doly pak obsadíš zpět. Strašně monotonní a únavná činnost, která vlastně nemá ani žádný smysl. Protihráč na tom možná získá pár surovin, ale nic zásadního. Proč tohle nezrušit? Nevidím v tom nic špatného.

Suroviny - tenhle faktor o kterém píšeš záleží hodně na náhodě. Pokud máš smůlu a nenarazíš na suroviny, které potřebuješ pro svoje stavby a jednotky, tak jsi celkem hodně omezený proti hráči, který má zrovna štěstí a má v okolí suroviny, které potřebuje. Jak jsem to tak pochopil, snaha tvůrců H6 je jakýkoli náhodný faktor zrušit, tak, aby výhra/prohra záležela čistě jenom na hráčově umu a dovednostem. Tím pádem zmenšení počtu surovin = méně náhodného faktoru = je třeba více zapojit taktiku k poražení protivníka.

Každý tady nadává na změny v H6. To jste všichni tak konzervativní a myslíte si, že H3 je ideál? H3 byl vytvořen několik let zpátky a rozhodně není ideální. Tyhle změny, některé zjednodušení jsou jenom výsledkem zkušenosti s touhle hrou a snaha o to sérii posunout na vyšší úroveň. Já jsem jenom pro. Pokud nechcete žádné změny běžte hrát H3, tak je to jednoduché. Nemá smysl vydávat novou hru na stejném principu jenom s lepší grafikou.
Liones

Post by Liones »

Taky k tomu zkusím napsat svoje...
Halvně se tu nehádejte kvůli hovadinám, každý na hru může mít přece svůj názor a komu názor jiných lidí vadí, ať radši nečte diskuse, protože si zbytečně zadělává na šedinky ve vlasech. :twisted:

Grafika: Zde je asi nejvíc vidět pokrok. Svět Heroes VI si myslím oblíbím velmi rychle.

Jednotky a bitvy: Z toho, co jsem viděl to bude stát za to a jestli tmaj sou nějaké nedostatky, určitě je do plné verze autoři doladěj.

Města: Na mapě se města měnej dle toho, jak je město vyvinuto, že? Nemám betu, proto nevím, jak přesně, ale může mi někdo popsat, jak dobře je znát takovýto vývoj města? Jestli to neznamená třeba jenom 3 různé fáze města? Pokud toto je vypracováno dobře, tak nevidím tkaový problém v tom, že vstup do města je zjednodušen (ikdyž jsme zastáncem té parádní atmosféry, která při tom u minulých dílů byla).

Počet surovin: Myslím, že chápu, jak to HellFirr myslel - když má člověk míň druhů surovin, může si víc vybírat, které postaví budovy a tím pádem, které jednotky bude mít k dispozici. Nicméně si myslím, že to je ke škode, protože, protože takhle bude hrát člověk často stejně a stavět ve stejném pořadí pořád to samé a začne to být stereotyp. Stejně tak taktika na tom strádá, protože s více surovinami člověk řešil například "zaberu tenhle snadněji získatelnej důl a spokojím s tím, že díky tomu postavím rekrutovnu slabších jednotek, anebo půjdu do pořádný bitvy kvůli jinému dolu, kde budu mít asi solidní ztráty, ale získám za to suroviny na rekrut mnohem lepší jednotky". To je podle mě taktika.

Zabírání dolů skrz hrady: Odpadá pruda se zabíráním, to je fakt. Ale odpadá i kouzlo mít například průzkumníky, které hráč sice obětuje, ale ti mu za to třeba získají zcela nečekaně nějaký důl na nepřátelském území a tím trochu zaměstná některého nepřátelského hrdinu, kterému to samozřejmě bude vadit a bude muset důl získat nazpět. Ikdyž já osobně bych to udělal ještě trochu jinak - nechal bych doly, jak byly, tedy každý důl se musí zabrat zvlášť, ale hrdinové by dokázali na tyto doly sesílat magické ochránce (třeba prostřednictvím speciálních svitků, které by se mohly nakupovat na tržistích), a tím by hráč mohl zabránit ztrátě důležitého dolu každým slabochem na mapě.

Jinak co morálka a štěstí, jaké máte vy, co máte betu s nimi zkušenosti?
A ještě by mě zajímalo, jak to je s výběrem vlastností u hrdinů? Opravdu si hráč může vybírat jakoukoli vlastnost chce, anebo je tamnějaký prvek náhody?
Snaphid

Post by Snaphid »

muzes si vybrat cokoliv. akorat kdyz to chces na vetsi uroven tak tu slabsni uroven uz musis mit vylepsenou ale to je logicky a stesti kdyz si vylepsis u hrdiny tak critujes celkem casto 8)
Rejthis

Post by Rejthis »

Savarkar wrote:
Phoenix wrote:Souhlasím s tím, že zabírání dolů je občas zdlouhavé, ale na druhou stranu to bylo o taktice. Zaberu protivníkovi raději rychle jeden hrad (kde třeba nic moc nemá) nebo mu radši oběhnu doly na suroviny, které právě potřebuju. (I třeba s velmi slabým hrdinou). Takhle mi to přijde (Betu jsem nehrál), jako zjednodušení. Naběhnu k nepříteli zaberu mu hrad a automaticky jsem ho oloupil o všechny suroviny z okolí. :?

Zabírání dolů - tohle je zjednodušení, ale v pozitivním smyslu. Představ si, že máš obsazený nějaký hrad, tvůj hlavní hrdina je pryč. Přijedou 3 protihráčovi hrdinové sběrači, každý má poskrovnu armády a začnou postupně obsazovat tvoje doly. Co uděláš? Nakoupíš si v hradě jednotky a hrdinu a začneš je pronásledovat a postupně ničit, doly pak obsadíš zpět. Strašně monotonní a únavná činnost, která vlastně nemá ani žádný smysl. Protihráč na tom možná získá pár surovin, ale nic zásadního. Proč tohle nezrušit? Nevidím v tom nic špatného.

Suroviny - tenhle faktor o kterém píšeš záleží hodně na náhodě. Pokud máš smůlu a nenarazíš na suroviny, které potřebuješ pro svoje stavby a jednotky, tak jsi celkem hodně omezený proti hráči, který má zrovna štěstí a má v okolí suroviny, které potřebuje. Jak jsem to tak pochopil, snaha tvůrců H6 je jakýkoli náhodný faktor zrušit, tak, aby výhra/prohra záležela čistě jenom na hráčově umu a dovednostem. Tím pádem zmenšení počtu surovin = méně náhodného faktoru = je třeba více zapojit taktiku k poražení protivníka.

Každý tady nadává na změny v H6. To jste všichni tak konzervativní a myslíte si, že H3 je ideál? H3 byl vytvořen několik let zpátky a rozhodně není ideální. Tyhle změny, některé zjednodušení jsou jenom výsledkem zkušenosti s touhle hrou a snaha o to sérii posunout na vyšší úroveň. Já jsem jenom pro. Pokud nechcete žádné změny běžte hrát H3, tak je to jednoduché. Nemá smysl vydávat novou hru na stejném principu jenom s lepší grafikou.

Tak tady souhlasím na 100% se Savarkarem 8)
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

JJ, tiež moja reč. Aj nagom som prišiel na chuť a sú fajn, len za nich nebudem hrávať často :lol:
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Lord Michal

Post by Lord Michal »

Rejthis wrote:
Savarkar wrote:

Tak tady souhlasím na 100% se Savarkarem 8)

Ano, ten to má v hlavě řádně srovnané :)

Také souhlasím s Davem v tom co napsal předtím.

Liones wrote:Taky k tomu zkusím napsat svoje...
Halvně se tu nehádejte kvůli hovadinám, každý na hru může mít přece svůj názor a komu názor jiných lidí vadí, ať radši nečte diskuse, protože si zbytečně zadělává na šedinky ve vlasech. :twisted:

Grafika: Zde je asi nejvíc vidět pokrok. Svět Heroes VI si myslím oblíbím velmi rychle.

Jednotky a bitvy: Z toho, co jsem viděl to bude stát za to a jestli tmaj sou nějaké nedostatky, určitě je do plné verze autoři doladěj.

Města: Na mapě se města měnej dle toho, jak je město vyvinuto, že? Nemám betu, proto nevím, jak přesně, ale může mi někdo popsat, jak dobře je znát takovýto vývoj města? Jestli to neznamená třeba jenom 3 různé fáze města? Pokud toto je vypracováno dobře, tak nevidím tkaový problém v tom, že vstup do města je zjednodušen (ikdyž jsme zastáncem té parádní atmosféry, která při tom u minulých dílů byla).

Počet surovin: Myslím, že chápu, jak to HellFirr myslel - když má člověk míň druhů surovin, může si víc vybírat, které postaví budovy a tím pádem, které jednotky bude mít k dispozici. Nicméně si myslím, že to je ke škode, protože, protože takhle bude hrát člověk často stejně a stavět ve stejném pořadí pořád to samé a začne to být stereotyp. Stejně tak taktika na tom strádá, protože s více surovinami člověk řešil například "zaberu tenhle snadněji získatelnej důl a spokojím s tím, že díky tomu postavím rekrutovnu slabších jednotek, anebo půjdu do pořádný bitvy kvůli jinému dolu, kde budu mít asi solidní ztráty, ale získám za to suroviny na rekrut mnohem lepší jednotky". To je podle mě taktika.

Zabírání dolů skrz hrady: Odpadá pruda se zabíráním, to je fakt. Ale odpadá i kouzlo mít například průzkumníky, které hráč sice obětuje, ale ti mu za to třeba získají zcela nečekaně nějaký důl na nepřátelském území a tím trochu zaměstná některého nepřátelského hrdinu, kterému to samozřejmě bude vadit a bude muset důl získat nazpět. Ikdyž já osobně bych to udělal ještě trochu jinak - nechal bych doly, jak byly, tedy každý důl se musí zabrat zvlášť, ale hrdinové by dokázali na tyto doly sesílat magické ochránce (třeba prostřednictvím speciálních svitků, které by se mohly nakupovat na tržistích), a tím by hráč mohl zabránit ztrátě důležitého dolu každým slabochem na mapě.

Jinak co morálka a štěstí, jaké máte vy, co máte betu s nimi zkušenosti?
A ještě by mě zajímalo, jak to je s výběrem vlastností u hrdinů? Opravdu si hráč může vybírat jakoukoli vlastnost chce, anebo je tamnějaký prvek náhody?

Pěkně si to všechno sepsal, good job :wink:
Všechno co píšu je ze zkušeností z multiplayeru, takže chápu, že někdo a třeba i ty, na tom nebude myšlenkově stejně jako já. Ale podle mě se z multi naučíš mnohem víc.
Nemohu s tebou souhlasit v sekci suroviny.
:arrow: V multi (Heroes 5) rozhoduje každá surovina, a pokud ti stál u dolu na tvou surovinu silný neutrál, tvá hra byla už v tu dobu skoro prohraná (pokud to byla hra s vyrovnaným či silnějším soupeřem). Je ti úplně k ničemu pokud si obsadil ostatní doly... A ne, stereotyp to naopak pomáh odstranovat a potřebu zvolení správné taktiky zvětšovat.
:arrow: Doly. Tvůj ,,vylepšovák" zatim nepoužili, ale umožnili jiné velmi zajímavé možnosti : Sabotáž a Loupež nebo jak se to jmenuje :D Sabotáž znamená že použiješ celý svůj tah a důl sabotuješ na 7 dní, efekt se dá odtranit prátelským herem, který ale zase pouzije celý svůj tah. Druhá - Loupež - ukradneš hráči třídení produkci dolu, po tři dny tedy tento důl nefunguje. Obě jsou to ale dovednosti a obě můžeš použít až po pátém lvl, takže odpadá i možnost, že hero s lvl 1 ti nebude sabotovat doly. I like that :!:

Morálka a štěstí je opět o štěstí :D Ale zdá se mi že bude možné tyto atributy zvýšit spousty dovednostmi, artefakty... Maximální hodnoty jsou u obouch 100. Jen nevím, jestli když budeš mít opravdu stovku, tak jestli budeš mít permanentní kliku :mrgreen: Jestli ano, tak se na ni ale určitě nedostaneš snadno, zda-li vůbec...
Elreth

Post by Elreth »

Plně souhlasím :D ...Jinak na štěstí jsou machři především elfové :D
estla

Post by estla »

No veľmi pekne ste to zhrnuli :D Tie tri suroviny - to mi vôbec nevadí, budú pre každého viac dôležité a v tom vidím viac stratégie. Aj kontrola oblasti, čo sa týka surovín je v pohode. A zas je to o taktike - sabotáž, alebo krádež - ak tie suroviny moc potrebujem, viem sa k ním dostať. :wink: Mne sa H6 zatiaľ pozdáva, zmena je tu oproti minulým dielom, nejaké veci mi budú chýbať, ale ideme ďalej. Teším sa na jeseň :lol:
Liones

Post by Liones »

:arrow: V multi (Heroes 5) rozhoduje každá surovina, a pokud ti stál u dolu na tvou surovinu silný neutrál, tvá hra byla už v tu dobu skoro prohraná (pokud to byla hra s vyrovnaným či silnějším soupeřem). Je ti úplně k ničemu pokud si obsadil ostatní doly... A ne, stereotyp to naopak pomáh odstranovat a potřebu zvolení správné taktiky zvětšovat.

Jasný, trefil jsi to... já multiplayer sice hraju, ale trochu jinak, než většina hráčů..my hrajeme vždycky spolu, s jedním kámošem proti zbytku světa ve formě UI a na trochu vylepšených mapkách, aby to bylo zajímavější.:) Takže co do surovin, můžeme si alespoň maličko pomáhat posíláním přes tržiště.
Otázka ovšem pořád je, když budeš hrát multiplayer proti lidskému protihráči/ům, tak kolik budeš mít kolem sebe těch vzácných dolů? Pochybuju, že jich bude v dosahu víc, nežli jeden. Takže i zde to bude podobné, někdo ten důl může mít hlídanej silněji, než soupeř. Samozřejmě level jednotek co bude důl hlídat bude pravděpodobně stejný, ale o to se tvůrci myslím snažili, i když bylo surovin více (dané doly byly na stejné úrovni).
Phoenix

Post by Phoenix »

Savarkar wrote:Zabírání dolů - tohle je zjednodušení, ale v pozitivním smyslu. Představ si, že máš obsazený nějaký hrad, tvůj hlavní hrdina je pryč. Přijedou 3 protihráčovi hrdinové sběrači, každý má poskrovnu armády a začnou postupně obsazovat tvoje doly. Co uděláš? Nakoupíš si v hradě jednotky a hrdinu a začneš je pronásledovat a postupně ničit, doly pak obsadíš zpět. Strašně monotonní a únavná činnost, která vlastně nemá ani žádný smysl. Protihráč na tom možná získá pár surovin, ale nic zásadního. Proč tohle nezrušit? Nevidím v tom nic špatného.

U zabírání dolů je to asi o zvyku a o tom jaké typy her člověk hraje. Já dávám signleplayer a s kámošema HOT SEAT. Hot seat alepo hrajeme tak, že nejdřív vykydlíme celou mapu a pak se pustíme do sebe. Pokud by jsme šli hned od začátku sobě tak chápu že každé zdržení vytočí.
Co ale nechápu jsou ty suroviny. HOMAMY přece byli vždycky i trochu o náhodě a štěstí a pokud se toto tvůrci snaží odstranit tak to fakt nechápu. Když si chci zahrát čistou neovlivněnou tatktiku tak si zahraju šachy. HOMAMY o tom ale snad nejsou.
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Lord Michal

Post by Lord Michal »

Phoenix wrote:
Savarkar wrote:Zabírání dolů - tohle je zjednodušení, ale v pozitivním smyslu. Představ si, že máš obsazený nějaký hrad, tvůj hlavní hrdina je pryč. Přijedou 3 protihráčovi hrdinové sběrači, každý má poskrovnu armády a začnou postupně obsazovat tvoje doly. Co uděláš? Nakoupíš si v hradě jednotky a hrdinu a začneš je pronásledovat a postupně ničit, doly pak obsadíš zpět. Strašně monotonní a únavná činnost, která vlastně nemá ani žádný smysl. Protihráč na tom možná získá pár surovin, ale nic zásadního. Proč tohle nezrušit? Nevidím v tom nic špatného.

U zabírání dolů je to asi o zvyku a o tom jaké typy her člověk hraje. Já dávám signleplayer a s kámošema HOT SEAT. Hot seat alepo hrajeme tak, že nejdřív vykydlíme celou mapu a pak se pustíme do sebe. Pokud by jsme šli hned od začátku sobě tak chápu že každé zdržení vytočí.
Co ale nechápu jsou ty suroviny. HOMAMY přece byli vždycky i trochu o náhodě a štěstí a pokud se toto tvůrci snaží odstranit tak to fakt nechápu. Když si chci zahrát čistou neovlivněnou tatktiku tak si zahraju šachy. HOMAMY o tom ale snad nejsou.

Oni se to nesnaží odstranit (taky proto, že to ani není možné :mrgreen: ) ale zmírnit a to dobře rozhodně je. Těch náhodných faktorů bylo v H5 hoodně. Třeba nyní ,,nenáhodný" systém skillů byl pro spoustu lidí náhodný. Ano byl ale jen z menší části. Z větší části to bylo o hráči, ale v český lize bylo tak 10 hráčů, kteří opravdu věděli jak na to. Možná po zveřejnění duelmapky více. To je ale samozřejmě jen můj skromný názor, to vůbec nemusíš brát vážně :wink: V šestce se ti jako náhodné faktory objevují morálka a štěstí, počet nepřátel a jejich úroveň, jejich rasa... Možná i další věci. To bohatě stačí! Morálka a štěstí jsou náhodné faktory, které mohou rozhodnout celou hru :!:
Post Reply