Nejlepší hrdina pekla
Re: Nejlepší hrdina pekla
No, i tak mají pořád od začátku štěstí. A to je jediná schopnost, kterou musí každý můj hrdina mít a snažím se ji většinou získat co nejdříve.
Alarik wrote:No, i tak mají pořád od začátku štěstí. A to je jediná schopnost, kterou musí každý můj hrdina mít a snažím se ji většinou získat co nejdříve.
U démona štěstí je dobré to přiznávám, ale hodí se jim i logistika a útok.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Logistiku já moc nevyužívám a soustředím se spíše na bojové schopnosti. Výjimku dělám jen u Agraela, který se může hned v první misi na začátku od čarodějnice naučit základní logistiku, která se následně velmi hodí při utíkání před Godrikem. Útok se hodí téměř každému.
A logistiku potřebuješ na Urgashovo volání ne náhodou?
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
V multiplayerové mapě se mi ještě nikdy nepodařilo získat ultimátní dovednost. A s Agraelem, který ji může mít, se mi to zdá zbytečné, protože bych ji stejně získal někdy na konci 4. mise, ne-li až v průběhu mise 5.
Alarik wrote:V multiplayerové mapě se mi ještě nikdy nepodařilo získat ultimátní dovednost. A s Agraelem, který ji může mít, se mi to zdá zbytečné, protože bych ji stejně získal někdy na konci 4. mise, ne-li až v průběhu mise 5.
Já se ji zase snažím získat s každým, kromě pár vyjímek. S těmi ultimátkami se někdy dobře pobavíš, a lépe čelíš nepříteli. A v TOE je snad získáváš, nebo ne?
V ToE jsem ji měl nejdříve jen se Zehirem. Když jsem hrál ToE naposled, vzal jsem si ji i s Arantirem (rád využívám hromadné zmatení a hromadné zpomalení, takže to rozhodování není jednoduché). A u Gotaie jsem si vždycky bral raději trojí výstřel z balisty (s tím se to pak nepřátelé hezky kosí
), takže jsem si ultimátku už vzít nemohl.
Alarik wrote:V ToE jsem ji měl nejdříve jen se Zehirem. Když jsem hrál ToE naposled, vzal jsem si ji i s Arantirem (rád využívám hromadné zmatení a hromadné zpomalení, takže to rozhodování není jednoduché). A u Gotaie jsem si vždycky bral raději trojí výstřel z balisty (s tím se to pak nepřátelé hezky kosí), takže jsem si ultimátku už vzít nemohl.
Vem si u Gotaie tu ultimátku. 500 BODŮ KRVAVÉ ZUŘIVOSTI dělá pěkné zázraky.
To věřím, ale stejně se mi líbí víc ta balista. Hlavně ptoto, že hned ze začátku si nakoupím válečné stroje a může hned vyjet na nepřítele (balista zabíjí, stan první pomoci léčí raněné).
Kha-Beleth je dobrý ale po mape chodí idiotsky.Tiež si dávam Agraela alebo Orlanda.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
JJ
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
A měli jste již Tiera jako druida? Ten zase nenormálně střílí, jinak je druidský hrdina parádní.
jezebeth je dosti dobra kuli sukubam grok zase kuli teleportu no nwm ale spis bych volil jezebeth
Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása!
Jsem nekromant z rodu Necro,
a jsem upír a temný lord mrtvého hvozdu,
nikdo mě nikdy neporazil v boji,
Asatri Necro jméno mé jest,
a v boji všechna čest mě,
jako největšímu dobyvateli,
který kdy celý Ashan zažil,
od dob velevazenych hvezd,
kterym se Ugrash a Asha rika,
cely Ashan je spletity,
je cas nastolit jeden jediny rad,
a kdo jiny by ho mel vest,
nez ja a praele bohove.
Jsem nekromant z rodu Necro,
a jsem upír a temný lord mrtvého hvozdu,
nikdo mě nikdy neporazil v boji,
Asatri Necro jméno mé jest,
a v boji všechna čest mě,
jako největšímu dobyvateli,
který kdy celý Ashan zažil,
od dob velevazenych hvezd,
kterym se Ugrash a Asha rika,
cely Ashan je spletity,
je cas nastolit jeden jediny rad,
a kdo jiny by ho mel vest,
nez ja a praele bohove.
Ja som volil Nymusa.
Mimochodom Nebiros a Nymus majú prehodení popis
Mimochodom Nebiros a Nymus majú prehodení popis
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Pro mě stopro jezebeth. Jestlipak víte proč??

Jen ti, co uctívají Urgashe se mohou stát mocnými. Jen ti co, podstoupí cestu plamenem mohou dosáhnout cíle, jen ti, co projdou plamennou cestou, mohou být odměněni. Proto proč nesvádět a vraždit?? Vždyť je to jediný účel démona. Ať žije kha - Beleth!