Nejlepší hrdina pekla
Nejlepší hrdina pekla
Abych pokračoval v anketách o nejlepšího hrdinu, tak přidávám i peklo.
Já volím Groka, případně Deleb.
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Re: Nejlepší hrdina pekla
Raelag wrote:Abych pokračoval v anketách o nejlepšího hrdinu, tak přidávám i peklo.
Mám naprosto stejný názor.
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
- Ornella
- Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World
Já mam nejradší Jezebeth protože si hodně zakládám na sukubách a ty mi už hodněkrát zachránili boj,sice to byli svůdkyně ale právě to že když se jednotka uvolní z pokušení tak ji ještě dorazí silnym útokem

Stejně mohli svůdkyně dostat řetězák a aby neměly odvetný úder
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Nechybí ti tam náhodou skvělý Marbas?
Nejlepší se mi zdá asi Nymus. Procentuální posily z bran a štestí.
Deleb a balista je taky prasárna.
A Grok? Teleport je teleport, ale vzhledem k tomu, že ho mají i v logistice, která jim padá o 106, je Grok trochu zbytečný. Vlastně je dobrý jen na rush. Druhá věc je, koho na začátku tak nutně chcete teleportovat dopředu, když máte samé rychlé jednotky. Jediný, kdo se na to hodí je ten malý dvojkový démon, ale ten je slabý jak prase. Pekelný řezník je na teleport ideální, jenže toho zase nemáte hned, že.
Nejlepší se mi zdá asi Nymus. Procentuální posily z bran a štestí.
Deleb a balista je taky prasárna.
A Grok? Teleport je teleport, ale vzhledem k tomu, že ho mají i v logistice, která jim padá o 106, je Grok trochu zbytečný. Vlastně je dobrý jen na rush. Druhá věc je, koho na začátku tak nutně chcete teleportovat dopředu, když máte samé rychlé jednotky. Jediný, kdo se na to hodí je ten malý dvojkový démon, ale ten je slabý jak prase. Pekelný řezník je na teleport ideální, jenže toho zase nemáte hned, že.
Grok je dobrý, kvůli nebojovým situacím.
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Ten hajzl mě honil v poslední misi za Raelaga v Heroes 5 základní a měl asi 50 arciďáblů, porazil jsem ho, když mě dohnal, ale přežilo mi jen pár jednotek a pak mě zdrtila Deleb
Nechceš zelenýho slona? Ideální dárek na jaro...
- Ornella
- Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World
ehm coto jako bylo nebudu to dávat do quote to by zabralo další stránku ale fct nechápu co to jako bylo 
Já za peklo moc nehraju, když tak si vezmu hrdiny typu Kha - Beleth (jak kouzlí, tak je nepřekonatelný, když chodí, tak mu meč visí kolem ruky
), Biara, Orlando, atd. Ale kdybych měl vybrat tak Jezebeth nebo Deleb.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Já beru zásadně Biaru. Jinak z normálních hrdinů beru Nymuse (Biara i Nymus mají schopnost zrychlující brány a mají štěstí). Takže Biara je de facto hezčí a impozantněji působící Nymus
.
S Biarou mít pak Urgashovo volání, tak ztatíš de facto tu její základní schopnost, a to je pak blbé.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Problém je v tom, že v multiplayerových mapách je dost obtížné získat Urgashovo volání.
Alarik wrote:Problém je v tom, že v multiplayerových mapách je dost obtížné získat Urgashovo volání.
Ale ztratit základní schopnost jinou schopností, příjde mi to jako plýtvání schopnostmi.