Heroes VI a jeho tvorba
Re: Heroes VI a jeho tvorba
hlavně se bojím těch neplatných CD key pro přístup do Confluxu, protože hlavně pro tuhle novou věc mě tenhle díl zajímá.
MINOTAUR wrote:Má tu niekto H6 objednaný cez gameexpress
Ja ju mám cez gameexpress.sk včera mi volali, či predobjednávka platí, potom prišiel mail o tom, že mi bude dnes doručená - a už ju mám
Ako fakt by som chcel vedet co pocas toho Betatestu BlackHole robilo ????
Tak zabugovanu hru som fakt uz dlho nevydel. Kazda 3 abilita nefunkcna. Hlavnze ze mali cas na kraviny tipu Dynasti, Altar priani atd...
Medzi dalsimi som si vsimol ze Kriziakovy sa nepridava dmg za prejdene policka, neze by to bolo nejak uzitocne kedze prejde uzasmnych 5 policok tak ako Preotorian. Kusnik ich prejde 6
A bol by som rad keby mi niekto vysvetlil ucel Vestaliek, lebo Perlovym panam alebo Duchom sa fakt nevyrovanju, (0 dmg,0 vydrz )v podstate su uplne zbytocne.
Schopnost Castlu Strazny anjiel je stale na 1kolo na kazdom lvl.
Pretych co sa stazovali ze Skirmishy boli nizke pocty neutralnych armad. Tak kampan to bere z druheho extremu po par dnoch mate vsade vokol seba 300+ neutralov co zrovna moc nepomaha.
Koncim s touto hrou dokedy nevydaju dalsi patch ,lebo je to fakt na vrazdu.
Tak zabugovanu hru som fakt uz dlho nevydel. Kazda 3 abilita nefunkcna. Hlavnze ze mali cas na kraviny tipu Dynasti, Altar priani atd...
Medzi dalsimi som si vsimol ze Kriziakovy sa nepridava dmg za prejdene policka, neze by to bolo nejak uzitocne kedze prejde uzasmnych 5 policok tak ako Preotorian. Kusnik ich prejde 6
A bol by som rad keby mi niekto vysvetlil ucel Vestaliek, lebo Perlovym panam alebo Duchom sa fakt nevyrovanju, (0 dmg,0 vydrz )v podstate su uplne zbytocne.
Pretych co sa stazovali ze Skirmishy boli nizke pocty neutralnych armad. Tak kampan to bere z druheho extremu po par dnoch mate vsade vokol seba 300+ neutralov co zrovna moc nepomaha.
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Magor
No k Vestalkám a ke korálovým kněžkám bych ti řekl jen to, že jejich využití rozhodně nekončí po vyčerpání jejich abilit na léčení, ale Coral Priesteska je velice solidní střelec s dobrým damage bez postihu a dobrou schopností postihujici zasazeneho nepritele a Vestalka je v dmg snad jeste silnejsi a vetsinou nepritle oslepi takze je docasne vyrazen z boje a neutoci...Osobne mi ty dve jednotky prijdou jako jedny z nejlepsich core jednotek vubec
Jako celkově z té hry nemám vůbec zas tak špatný pocit jak píšeš. I když takových různých bugů tam zůstalo opravdu požehnaně
Jako celkově z té hry nemám vůbec zas tak špatný pocit jak píšeš. I když takových různých bugů tam zůstalo opravdu požehnaně
Mrakoplas wrote:Tak zabugovanu hru som fakt uz dlho nevydel.
A hraješ něco ? Většina nových her je zabugovaných, že se ani nedají hrát, Heroes VI je na tom jeste oproti ostatnim celkem dobre
estla wrote:MINOTAUR wrote:Má tu niekto H6 objednaný cez gameexpress
Ja ju mám cez gameexpress.sk včera mi volali, či predobjednávka platí, potom prišiel mail o tom, že mi bude dnes doručená - a už ju mám
Bohaaaaaaaa ta to nieje normálne, mne to príde až v pondelok a vzhľadom nato že chodím na výšku si to zahrám až v piatok, do riti mňa asi porazí, toto sa len mne môže stať, každý to už hrá len ja tu sedím ako taký chuj.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Mrakoplas wrote:Ako fakt by som chcel vedet co pocas toho Betatestu BlackHole robilo ????
Mrakoplas preco mam pocit ze si mal odzaciatku ku HOMAM 6 predsudky ... ak chces vediet co black hole robilo chod na oficialne forum myslim si ze tu hru urcite prelozily z nejakeho dvovodu a neskrabali si len gule :/ :/
Chybi mi cisla jednotek, ktere se normalne rodi v hradu. Myslim te zakladni. Je sice pekne, ze kdyz obsadim pevnost, tak do rodiste mi pribude zprava np: "o 3 jednotky vice", ale kdyz nevim kolik se jich rodi tak to je v pytli. Pak nevim zda vedlejsi stromove buildy, schopnosti artefaktu, schopnosti hrdinu atd. jsou funkcni nebo ne. Jasne nekdo podotkne, ze staci pockat na novy tyden a pak to poznam. To jo, ale porad loadovat buildy a jit z hrou zpet se mi nechce. Mate nekdo nejake poznamky o tom?
Brennus wrote:Chybi mi cisla jednotek, ktere se normalne rodi v hradu. Myslim te zakladni. Je sice pekne, ze kdyz obsadim pevnost, tak do rodiste mi pribude zprava np: "o 3 jednotky vice", ale kdyz nevim kolik se jich rodi tak to je v pytli. Pak nevim zda vedlejsi stromove buildy, schopnosti artefaktu, schopnosti hrdinu atd. jsou funkcni nebo ne. Jasne nekdo podotkne, ze staci pockat na novy tyden a pak to poznam. To jo, ale porad loadovat buildy a jit z hrou zpet se mi nechce. Mate nekdo nejake poznamky o tom?
Zmáčkni "O" ... to zobrazí informace o tvém království a také přírustek jednotek
concobara wrote:No k Vestalkám a ke korálovým kněžkám bych ti řekl jen to, že jejich využití rozhodně nekončí po vyčerpání jejich abilit na léčení,
Proti Koralovym Pannam a duchom nemam nic. Sestry a Vestalky su iny pripad AI si ich bere na rad ako prve. Chranit sa ich nevyplaca. Maju slabu vydrz, Slaby dmg, Meele jednotky a Oslepenie nefunguje,
Garmen wrote:ak chces vediet co black hole robilo chod na oficialne forum myslim si ze tu hru urcite prelozily z nejakeho dvovodu a neskrabali si len gule
Praveze z toho ze som na to forum chodil mam este vacsi pocit ze si naozaj tych poslednych 6 mesiacov tie gule fakt skrabali, Po 6 mesiacoch a 2 betatestoch vydat toto je fakt hamba.
A to este nespominam technicke a graficke problemy ze to X ludom ani nejde spustit.
Last edited by Mrakoplas on Sat Oct 15, 2011 1:05 pm, edited 1 time in total.
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Magor
Altair8 wrote:
Zmáčkni "O" ... to zobrazí informace o tvém království a také přírustek jednotek
Fakt?!
Bug
Mel jsem v kampani za necro zdvojenou manu a (cca 234MP) po zakasteni v dobe oblehani na Inkvizitora kouzlo vysati many, ktere mne ma stat 30MP a protivnikovi ubrat nejaka %ta, mne zustalo 145MP ?!?
Mam taky malej Bug vedle anděla se mě objevil neidetifikovatelný předmět
http://imageshack.us/photo/my-images/716/bugaz.png/
Obstacle 1X1
http://imageshack.us/photo/my-images/716/bugaz.png/
Obstacle 1X1
„Za čest, řád a povinnost"
MINOTAUR wrote:estla wrote:MINOTAUR wrote:Má tu niekto H6 objednaný cez gameexpress
Bohaaaaaaaa ta to nieje normálne, mne to príde až v pondelok a vzhľadom nato že chodím na výšku si to zahrám až v piatok, do riti mňa asi porazí, toto sa len mne môže stať, každý to už hrá len ja tu sedím ako taký chuj.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to mi je ľúto - neboj sa nič ti neušlo - zatiaľ poprečituj, čo komu nejde, aspoň budeš vedieť do čoho ideš
A tebe to tiež tak debilne ide 
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Mě to taky ještě nepřišlo mělo by mi to doufám přijít v pondělí,ale to čekání na pondělí je delší než když do vydání zbývali 3 měsíce