Nevíte někdo co s tím???
Jsem z toho zoufalý, mám skvělý nápad na mapu, ale nemůžu ji začít dělat, protože nechci zbytečně ztratit několik hodin práce.
Caius wrote:ahoj já vím že to tu už padlo, ale nikde jsem zatim nenasel uspokojivou odpoved - Spustím editor, začnu dělat mapu (ano, dám tam alespoň dva hrady od dvou hráčů, pro jistotu i hrdiny stejné barvy), pak si hru ulozim, vyjedu z editoru, znovu ho najedu a co se nestane - když chci rozdělanou mapu znovu otevřít, nejde to, vyskočí chybová hláška a soubor s mapou má pouze 22 bajtů.![]()
Nevíte někdo co s tím???
Jsem z toho zoufalý, mám skvělý nápad na mapu, ale nemůžu ji začít dělat, protože nechci zbytečně ztratit několik hodin práce.
Caius wrote:diky za tipy, uz se mi to rozjelo (nutno říct, že jsem neudelal nic jinak jen jsem tam nedal ty hrdiny, ale to uz jsem zkousel a furt to nejelo) btw vynny, ty tvoje mapy jsou zabalene v raru a kdyz to rozbalim je tam soubor bez koncovky, kdyz tam dopisu koncovku h5m tak se to stejne nedá rozjet - co mám dělat abych si je mohl zahrát?
Caius wrote:mapu jsem extrahoval, dostal soubor bez připony, poklikal na nej, vyskocila tabulka ve kterem programu chci otevrit, ja zkusil editor a neslo to, zkusil jsem znovu otevrit, a tabulku nakonec zavrel. Ten soubor bez pripony jsem dal do maps, spustim hru - a mapa tam neni. Kde je chyba?
Caius wrote:Mno asi delam neco blbe ale neumim ten soubor bez pripony otevrit - zobrazi se mi takove to menu v kterem programu chci soubor otevřít a to je konečná...
Bušák wrote:Nevite nekdo jak se v editoru map pro TOE delaji hory ??? Nemam v nem ani grass object , ani sand object a ani hory jenom u pekelnych objektu..... a jeste se chci zeptat jak zmenim ukol napr k vytezstvi dosahnout urciteho artefaktu nebo zlata ...
Vynny wrote:To otevírání map je jen taková nevychytaná věc.
Vždy, když poprvé začnete vyrábět novou mapu, zadáte si její název atd., nebo otevřete cizí mapu, to už pokaždé ukládejte jako save.
- mapy pak bez problému otevřete.![]()
Save as je v editoru použitelné jen v tom případě, že když vyrábíte mapu a chcete například změnit název mapy, tak to v tomto případě jako save as uložte. Tím vlastně vytvoříte novou mapu avšak se vším, co jste v ní už udělali. Pak už musíte mapu ukládat pouze jako save.
Zkrátka a dobře, když mapu dvakrát uložíte pod stejným jménem jako save as, už ji prostě neotevřete.
Chcete-li nějaké moje mapy, navštivte tuto stránku: http://vynny-web.webnode.cz/
Caius wrote:ahoj já vím že to tu už padlo, ale nikde jsem zatim nenasel uspokojivou odpoved - Spustím editor, začnu dělat mapu (ano, dám tam alespoň dva hrady od dvou hráčů, pro jistotu i hrdiny stejné barvy), pak si hru ulozim, vyjedu z editoru, znovu ho najedu a co se nestane - když chci rozdělanou mapu znovu otevřít, nejde to, vyskočí chybová hláška a soubor s mapou má pouze 22 bajtů.![]()
Nevíte někdo co s tím???