H6 technická podpora

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
EuroMarkos

Re: H6 technická podpora

Post by EuroMarkos »

Jednoduché, neměl by být problém. Ale jak jsme psal. Typuji že nemáš orginálku tak to by byla první věc na kterou bych se podíval být tebou.

Jen blázen si může koupit hru,která po vydání fungovala jen málo komu a teď funguje jen z části.
Já osobně kupuji pouze zlaté edice a jestli si myslíš,že ve funkčnosti je rozdíl mezi originálem a neoriginálem,tak by jsem měl vrátit zpět na zem a jednu třeba zkusit
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

EuroMarkos wrote:
Jednoduché, neměl by být problém. Ale jak jsme psal. Typuji že nemáš orginálku tak to by byla první věc na kterou bych se podíval být tebou.

Jen blázen si může koupit hru,která po vydání fungovala jen málo komu a teď funguje jen z části.
Já osobně kupuji pouze zlaté edice a jestli si myslíš,že ve funkčnosti je rozdíl mezi originálem a neoriginálem,tak by jsem měl vrátit zpět na zem a jednu třeba zkusit

S tvým přístupem by herní průmysl velice rychle zbankrotoval, protože by vůbec nebyly finance na něco jako zlaté edice. A pokud si myslíš že vůbec nějaká hra která má velikost a rozsah jako Heroes VI vychází bez chyb a problému tak se na zem vrať ty, protože žádná z velkých značek se chybám nevyhne, a pokud ano, mají tyto "Velké značky" herní dobu odhadem v hodinách. Tak si uvědom s jak velkým rozsahem mechanizmů, detailů, popisků, a vůbec všech technických záležitostí se v heroes VI setkáváš. tak pro příště drž svůj nevymáchaný čenich a příště se zkus zamyslet na komplexností některých věcí než je jako všeználek vůbec začneš hodnotit a komentovat. A pokud s tím máš problém že zde prosazuji aby si lidi, čas od času koupily i originální hru tak bych byl rád kdybych tě tu už v životě nemusel vidět. Pokud zde hodláš mít jen chytré kecy a nehodláš nikomu poradit nebo pomoct tak o také lidi tady nemáme zájem.

samozřejmě že hra má spousty chyb. Ale Ukaž mi jednu hru která ne. S pozdrave Dave Jame. A buď tak hodný pokud nechceš nikomu pomoct z jeho problémy zdrž se jakýchkoliv komentářů nebo mi to napiš do soukromé zprávy.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dekker

Post by Dekker »

EuroMarkos: Blázen seš ty ... pokud si někdo chce naplno využít takovoutu hru je originálka nezbytností, od toho to nevyžaduje klíč při instalaci, ale až při aktivaci účtu na confluxu ... stejně jako Crysis a další hry co si de fakto můžeš stáhnout a zahrát si singl bez originálu, ale jejich pravé kouzlo netkví v singlu, ale multiplayeru a případně funkcích které aktivovaná hra nabízí
1xmen

Post by 1xmen »

hru mám přes steam...tam se mi hra spustila hned a ikdyž steam psal že hra bude klíč chtít tak to nechtělo. následně jsem si stáhl hru přes torrent, nevložil jsem do ní crack...dal jsem registrovat, hodil jsem svuj ubi učet, tam mi to napsalo název hry a platformu(pc)...když jsem to odklikl tak mi to napsalo že děkuje za registraci. Nejsem profi pc uživatel ale hru neinstaluju poprvé tak mě to fakt sere že jsem asi vyhodil peníze no. kašlu na to.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

1xmen wrote:hru mám přes steam...tam se mi hra spustila hned a ikdyž steam psal že hra bude klíč chtít tak to nechtělo. následně jsem si stáhl hru přes torrent, nevložil jsem do ní crack...dal jsem registrovat, hodil jsem svuj ubi učet, tam mi to napsalo název hry a platformu(pc)...když jsem to odklikl tak mi to napsalo že děkuje za registraci. Nejsem profi pc uživatel ale hru neinstaluju poprvé tak mě to fakt sere že jsem asi vyhodil peníze no. kašlu na to.

Jestli se ti nespustil game luncher, zkus spustit hru přes GU.exe. Mělo by to fungovat. Klíč je důležitý je pro synchronizaci hry s Online účtem, online sbírání herních bodů a využívání některých herních bonusů
Důležité není ze které hry klíč zadáš, ale se kterým účtem klíč spojíš.
Mělo by tedy být jedno z jaké hry se registruješ, pokud zadáš klíč ke svému účtu (na víc účtů nejde 1 klíč použít). nějak se musíš dostat do Lunchru/úvodní menu, pro bližší informace doporučuji kontaktovat podporu steamu.

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
fiLLkiLL

Post by fiLLkiLL »

Zdravím, nemáte někdo info, kdy vyjde nový patch? Ve hře jsem zaseklý kvuli bugu, takže ten patch bych hodně uvítal.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Více informací v tomto tématu
http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5077

Ale aby jsi zbytečně nemusel klikat, zatím není známo kdy jen že se na něm dělá.
Last edited by Dave_Jame on Sun Nov 06, 2011 8:13 pm, edited 1 time in total.

estla

Post by estla »

Dave_Jame

Môžem odpovedať na otázku v tvojom podpise? 100x áno
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

To o aky projekt ide ?
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Zatím to prosím neřešte. Pokud by se projekt uskutečnil bude to tady rozvedeno, prosím držte se tématu.

EuroMarkos

Post by EuroMarkos »

Dave_Jame wrote:
EuroMarkos wrote:

S tvým přístupem by herní průmysl velice rychle zbankrotoval, protože by vůbec nebyly finance na něco jako zlaté edice. A pokud si myslíš že vůbec nějaká hra která má velikost a rozsah jako Heroes VI vychází bez chyb a problému tak se na zem vrať ty, protože žádná z velkých značek se chybám nevyhne, a pokud ano, mají tyto "Velké značky" herní dobu odhadem v hodinách. Tak si uvědom s jak velkým rozsahem mechanizmů, detailů, popisků, a vůbec všech technických záležitostí se v heroes VI setkáváš. tak pro příště drž svůj nevymáchaný čenich a příště se zkus zamyslet na komplexností některých věcí než je jako všeználek vůbec začneš hodnotit a komentovat. A pokud s tím máš problém že zde prosazuji aby si lidi, čas od času koupily i originální hru tak bych byl rád kdybych tě tu už v životě nemusel vidět. Pokud zde hodláš mít jen chytré kecy a nehodláš nikomu poradit nebo pomoct tak o také lidi tady nemáme zájem.

Jestli moje odpověď vyzněla nějak negativně na tvůj příspěvek,tak se omlouvám,ale nemělo to být tak.
Já jsem jen rozčarovaný z toho,co Ubisoft dokázal vydat a to neberu v úvahu to,že hra byla odložena,proběhl alfa,beta test a teď z toho máme tohle.Každá hra má nějaké ty chybky,ale tohle jsem u žádné jiné hry ani z poloviny nezažil.Originálky samozřejmě kupovat,ale s kvalitními tituly.Je to něco jako kdyby jsem šel do krámu pro chleba a za cenu celého jsem dostal pouze půl.A když si to nechám líbit a budu to obhajovat,tak je něco v nepořádku
Nemyslím si,že by s mým přístupem herní průmysl z bankrotoval,ba naopak by si třeba uvědomili,že zmetky se nevyplatí vydávat a více by se snažili.
Altair8

Post by Altair8 »

A co je teda pro tebe kvalitní titul ? Pokud se ti Heroesy nelíbí tak je jednoduše nekupuj a nehraj :roll:
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

Altair8 wrote:A co je teda pro tebe kvalitní titul ? Pokud se ti Heroesy nelíbí tak je jednoduše nekupuj a nehraj :roll:

Napr Zaklinac tiez to tvorilo male studio a neni tam 100 bugov ,a je to komplexna hra z xy scriptami, A AAckovy titul ktory ma x alfa a beta testou by naozaj takto vypadat nemal ! Zaujimave ze pri H5 to slo a teraz ne a bola ovela komplexnejsia a rozsiahlejsia.

A kecam o malo prachov neverim , ze blackhole nevedia vyjednavat z Ubim je ich chyba.
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Asi najlepší príklad bezproblémového titulu je Mass Effect, bombovo optimalizovaný, bez bugov atď.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

MINOTAUR wrote:Asi najlepší príklad bezproblémového titulu je Mass Effect, bombovo optimalizovaný, bez bugov atď.

zas porovnavat BioWare s Black Hole, je asi ako muzstvo s hornej dolnej s Manchestrom :lol:
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Post Reply