H6 technická podpora

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Elven

Re: H6 technická podpora

Post by Elven »

Ahojte, připojuju jednu radu ohledně INSTALACE A SPUŠTĚNÍ - repekt. PROBLÉM S ČERNOU OBRAZOVKOU. Měla jsem po instalaci a spuštění hry úplně stejný problém jako ostatní. Zamrzlá černá obrazovka a po nakouknutí do Správce úloh popis "neaktivní". Zkoumala jsem problém asi 4 hodiny. Hru zkoušela několikrát přeinstalovávat a nakonec se mi jí povedlo rozběhat. Upozorňuji, že mam originál hru, Windows 7 a spouštím ji a notebooku (žádný herní). Postup byl následující:

1 ) Dala jsem klasickou instalaci, nechala hru nainstalovat do připraveného adresáře v Program Files (x86).
2 ) Po instalaci jsem hru spustila herní ikonou "Heroes of might and magic VI.exe"
3 ) Automaticky se instalují aktualizace k Ubisoftu - nechat doběhnout (aktualizace + oprava chyb)
4 ) Až se objeví obrazovka, kde vás to nutí zaregistrovat se pro online přístup, tak to okno zavřete
5 ) Potom spustit ve stejné složce aplikaci "Game.exe", což vám vyhledá automatické Patche
6 ) Mělo by vám to po chvíli instalování napsat, že hra našla Patch 1.1 a zeptá se vás to, zda ho chcete naistalovat
7 ) Tento Patch nainstalujete
8 ) Poté si musíte někde na internetu stáhnout Patch 1.1.1., má asi 13MB a je to oprava toho předcházejícího - nainstalujete
9 ) Nakonec si na plochu uděláte zástupce herní ikony "Heroes of might and magic VI.exe"
10 ) Kliknete pravým tlačítkem - vlastnosti - a do políčka s "CÍLem" napíšete za text nakonec "/offline" - S MEZEROU před lomítkem
11 ) Bude to vypadat následovně
"C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Might & Magic Heroes VI\Might & Magic Heroes VI.exe" /offline
12 ) Uložíte a pak hru touto ikonou spustíte - a mělo by to fungovat!!!!

Zkoušela jsem to všemi různými způsoby - ať vymazat všechno ohnedně UbisoftuGameLauncheru, nainstalovat hru do jiného adresáře nebo stahovat Patche po jednom z internetu. Nic nefungovalo a hra se mi vždy zasekla na černé obrazovce. U Patche 1.1 volně staženého z netu mi to napsalo, že samotná hra ještě nebyla nainstalovaná, takže se mi opravdu vyplatilo nechat stáhnout Patch 1.1 automaticky samotnou hrou a poté k tomu připojit ten rozšířený 1.1.1. Nemusela jsem tam dávat Crack - ani kopírovat nic jiného od SKIDROW. Tak držím palce, ať se to i ostatním podaří rozchodit. Snad mi taky hra nebude padat, zatím jsem jí nezkoušela hrát delší dobu, jen spustit mapu :-)
Elven
kiliroy

Post by kiliroy »

Elven wrote:Ahojte, připojuju jednu radu ohledně INSTALACE A SPUŠTĚNÍ - repekt. PROBLÉM S ČERNOU OBRAZOVKOU. Měla jsem po instalaci a spuštění hry úplně stejný problém jako ostatní. Zamrzlá černá obrazovka a po nakouknutí do Správce úloh popis "neaktivní". Zkoumala jsem problém asi 4 hodiny. Hru zkoušela několikrát přeinstalovávat a nakonec se mi jí povedlo rozběhat. Upozorňuji, že mam originál hru, Windows 7 a spouštím ji a notebooku (žádný herní). Postup byl následující:

1 ) Dala jsem klasickou instalaci, nechala hru nainstalovat do připraveného adresáře v Program Files (x86).
2 ) Po instalaci jsem hru spustila herní ikonou "Heroes of might and magic VI.exe"
3 ) Automaticky se instalují aktualizace k Ubisoftu - nechat doběhnout (aktualizace + oprava chyb)
4 ) Až se objeví obrazovka, kde vás to nutí zaregistrovat se pro online přístup, tak to okno zavřete
5 ) Potom spustit ve stejné složce aplikaci "Game.exe", což vám vyhledá automatické Patche
6 ) Mělo by vám to po chvíli instalování napsat, že hra našla Patch 1.1 a zeptá se vás to, zda ho chcete naistalovat
7 ) Tento Patch nainstalujete
8 ) Poté si musíte někde na internetu stáhnout Patch 1.1.1., má asi 13MB a je to oprava toho předcházejícího - nainstalujete
9 ) Nakonec si na plochu uděláte zástupce herní ikony "Heroes of might and magic VI.exe"
10 ) Kliknete pravým tlačítkem - vlastnosti - a do políčka s "CÍLem" napíšete za text nakonec "/offline" - S MEZEROU před lomítkem
11 ) Bude to vypadat následovně
"C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Might & Magic Heroes VI\Might & Magic Heroes VI.exe" /offline
12 ) Uložíte a pak hru touto ikonou spustíte - a mělo by to fungovat!!!!

Zkoušela jsem to všemi různými způsoby - ať vymazat všechno ohnedně UbisoftuGameLauncheru, nainstalovat hru do jiného adresáře nebo stahovat Patche po jednom z internetu. Nic nefungovalo a hra se mi vždy zasekla na černé obrazovce. U Patche 1.1 volně staženého z netu mi to napsalo, že samotná hra ještě nebyla nainstalovaná, takže se mi opravdu vyplatilo nechat stáhnout Patch 1.1 automaticky samotnou hrou a poté k tomu připojit ten rozšířený 1.1.1. Nemusela jsem tam dávat Crack - ani kopírovat nic jiného od SKIDROW. Tak držím palce, ať se to i ostatním podaří rozchodit. Snad mi taky hra nebude padat, zatím jsem jí nezkoušela hrát delší dobu, jen spustit mapu :-)
Elven

Já s tímhle sice problém neměl, ale co patch 1.2?

Zajímavé že jsem nikdy neměl problém s poblikávajícím kurzorem. Ale od nainstalování patche 1.2 mi v soubojích někdy poblikává.
:(
Brennus

Post by Brennus »

kiliroy wrote:
Zajímavé že jsem nikdy neměl problém s poblikávajícím kurzorem. Ale od nainstalování patche 1.2 mi v soubojích někdy poblikává.

Mně tak též. :(
estla

Post by estla »

Mi to predtým tiež nerobilo - a teraz hej. Som myslela, že sa mi to len sníva :D
kiliroy

Post by kiliroy »

Další problém. Po změně nastavení - jediné co jsem udělal bylo zrychlení jednotek, se mi hra totálně rozsypala. Nejdřív mi tam vyjelo něco ve smyslu že to znovu načítá zdroje (už si to přesně nepamatuji). A pak mi tam vyjela hra s rozlišením horším než měli vikingové na msdoškách. Vážně to byl asi čtvereček 1 cm. Teď to rozjíždím znovu, ale ještě to synchronizuje, takže pak akorát jestli se to nezlepší dodám screen.

Tak po restartu to jede v poho. Teď mě zase naštvalo že po poražení sarah se mi to uprostřed dialogu zase odpojilo. Doufám že to nějak opraví, nebo s tím něco udělají, aby stačilo normální připojení k internetu a nemusíte k tomu mít pomalu optický kabel :roll:
:(
sirsimpi

Post by sirsimpi »

Zdravím chci se zeptat mám originálku a přez to mi dnes hra při spuštení,nebo spíše u pokusu napíše že služba není dostupná(tato služba Ubisoft není momentálně dostupná zkuste to později)Na ubisoftu jsem lognutý.K čemu jsem si tedy kupoval origo když si stejně nezahraju kdy chci.A hrát offline je blbost když je dynastie nepřístupná. :evil: Máte nějakou radu pls
tom2525

Post by tom2525 »

mně to taky hází tak to bude u ubisoftu :D
ale po chvílých to zkoušim .
takže neboj zítra to pude určitě.
ale napadá mně to skusit jestli to nehází i u settlers 7 .
Nekromant tělem i duší :shock:
Ale táhnout s démonama to taky umím muhahaha :twisted:
estla

Post by estla »

Mne píše to isté - asi všetci sviatkujú, vrátane služieb :wink:

edit:

mrkla som na oficiálne fórum Ubi - podobné hlášky sú tam z celého sveta, takže nie len my 8)
tom2525

Post by tom2525 »

už to de
Nekromant tělem i duší :shock:
Ale táhnout s démonama to taky umím muhahaha :twisted:
estla

Post by estla »

Bingo :lol:
leeangel

Post by leeangel »

Zdravym, mam problem .. uz vubec netusim co mam delat. Mam originalku hru pujcenou od taty... nainstaluju vse OK... Koupil jsem si na netu original CDKEY, zalozil jsem si ucet... vse OK. kliknu na tlacitko hrat ... nacte se mi hra.. a v hlavnim menu mi to kydne hlasku pripojeni selhalo neplatny klic nevite nekdo co s tim ??
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Kontaktuj přímo prodejce klíče a případně i podporu Ubisoftu.. Jsou zde 4 možnosti
1: Někdo tě podvedl a prodal ti neplatný klíč (doufám že ne)
2: Spletl jsi si klíče a napsal tam klíč k něčemu jinému (Třeba bonusovému obsahu)
3: Udělal jsi chybu při zadání klíče
4: jiná technická chyba

Problém je že zatím si nepamatuji jak změnit účet který je s tebou provázán, takže lepší opravdu kontaktovat prodejce a technické podpory protože tohle se musí řešit manuálně.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
leeangel

Post by leeangel »

prodejce jsem jiz kontaktoval a poslal jsem mu screenshoty ... tak snad se to nejak vyresi ... popripade se s prodejcem skusim dohodnout ze bych mu doplatil a kopil bych si celou hru ... (CDKEY jsem kupoval primo ze shopu :( )
leeangel

Post by leeangel »

A koupil jsem toto: http://www.gamekeys.cz/15-might-magic-heroes-vi.html
coz podle meho by mel byt normalni CD KEY ke hre .. a ne k bonusum ... no nejspis si necham vratit penize a koupim celou hru jeste jednou :( .. co zme mrzi....
Deimos

Post by Deimos »

Hoj, tak sem koupil heroesky, a i když se to tu řesilo tak sem nenasel řešení( které by fungovalo) na ten samozrejmy problem s notasem(samozrejmý protože se mi to muselo stat :D ) a to že mi to hodi load obrazovku která neodpovídá. Zkusil jsem aktualizovat grafický ovladac, notebook mam Asus K52f sx071, grafarna Inter HD grapfics. Co se týče parametrů tak by to mělo fungovat, demo mi tak fungovalo.Zkusil jsem i změnit ten soubor .exe za ten z heroes-centrum.cz, ale taky nefungovalo. Zítra ještě zkusím reinstall hry, ale myslím že to nehelpne.

Dale se chci zeptat, je nutno k behu hry CD? A je normální že se mi načítalo to CD par minut nez se nacetlo vsechno?
Edit: Tak se mi teda ted povedlo hru nedostat do load obrazovky ale předtím než se to stalo tak to hodilo rovnou neodpovída (windows hláška, nebylo nutno to dělat přes správce uloh) a bylo to po restartu, takže kdyby to mohlo nějak pomoci tak to sem píšu.
Dík,
Deimos
Post Reply