Duel of Champions Otevřená Beta

Vše k fanstránce (připomínky, návrhy, kritika)
Montezuma3

Re: Duel of Champions Otevřená Beta

Post by Montezuma3 »

Aha, to musí být napsané na té kartě že je unikátní. To jsem si ani nevšiml že tam některé mají napsané.
Tak to je skoro k ničemu, když je takvých jednotek jen 6 (v každé frakci jedna + neutrál) :)
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

NO třeba právě s Shi-No-Shi se to dá dobře kombinovat
Díky jeho schopnosti, se ti vždy, když ho někdo nějakým zázrakem zničí, vrátí do balíčku
A bard ti ho pak automaticky vrátí zpět do ruky.
Pokud to uděláš 2x, tak z tebe soupeř radost mít nebude
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Roberto

Post by Roberto »

Na čo sú prosím vás dobré premium karty? Majú iba iný obrázok?
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Jejich hlavní "výhodo" je vzhled...
Ale mají i pár vedlejších efektů

1: Jsou spojené s několika úspěchy
2: Ale tady si nejsem jistý, když je obětuješ v Pitu máš větší šanci na získání bonusové karty

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Roberto

Post by Roberto »

Díki, dúfam že aspoň tá dvojka bude fungovať, ak nie zbytočne som hneď na začiatku vyhodil pár tisíc na premium balíčky za 18 000 namiesto 12500 obyčajné.
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

Jednorožec, ale z druhé strany barikády.
Image
Stewardlord

Post by Stewardlord »

Wow,to bude nejaka nova karta do expanzie,lebo tuto som teda este nevidel
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Toď otázka. Fanouškovská tvorba, nebo někdo vypustil něco z chystané další sady?

Montezuma3

Post by Montezuma3 »

To se objevilo na oficiální FB stránce. Tohle bylo u toho:
Another great creative work by Fraac_, who presents us his brand new Fallen Unicorn… from the Necro Faction! Like us, are you excited to see more? :)

Jo a ta vlastnost je toto: Při příchodu na bitevní pole, způsobí všem jednotkám ve hře jedno zranění, včetně spřátelených jednotek.
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Mám menší problém a dúfam že budete vedieť čo s tým. Stiahol a nainštaloval som si ten Duel of Champions aj mi ho patchlo, píše že server je online, proste všetko v pohode ale ak zapnem hru samu a chcem sa prihlásiť tak mi vypíše že server je offline, proste WTF. Už mi z toho hrabe takže ak budete vedieť čo s tím, budem vďačný.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Roberto

Post by Roberto »

Musím sa pochváliť že som konečne dosiahol 1001 ELO! :)
Dlho som to skúšal za mojich obľúbených nekromancerov, ale nijako mi to nešlo a dnes som sa s infernom vyšvyhol zo 600 a menej na plných 1001, sú dosť silní. Ešte silnejší sa mi vidia Nagovia, ale to asi úmyselne za to že sú okrem Emilio packu iba za sealsy a to je motivácia investovať do hry eurá.

O chvíľu budem mať level 30 a za to dostanem seals bonus, čo myslíte, chcem si kúpiť heroic box, ale nebolo by rozumnejšie kúpiť void raising box a dúfať že tam bude aj nagský hero? Sa trocha bojím že si to kúpim za drahé sealsy a o chvíľu prídu temní elfovia a nagovia budú dostupní aj normálne, tak asi radšej ten heroic box a dúfať v dobrých herov...
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

S těmi hrdiny za Nagy je to na pytel. Já už si těch VR packů pořídil mraky a dosud jsem chytil hrdinu jen dvakrát a ještě k tomu oba stejný. Toho základního, kterého už jsem stejně měl. Takže na prd. :(
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

V heroic-boxu nemůže být nagský hrdina mimochodem, ten může být jen v nějakém Void packu místo vzácné.
Já bych osobně spíš počkal na to další rozšíření, o kterém si nemyslím že v něm budou Temní elové

Roberto

Post by Roberto »

Jo, tak pôjdem do toho hero boxu, čím si vylepším 4 základné frakcie a potom do tých lacnejších void raising vecí, dúfam že sa mi nebude diať to čo Montezumovi3 ;)

Dave_Jame, a čo myslíš že by bolo v rozšírení ak nie temní elfovia? Ešte by som čakal možno Sandrov pack, ale skôr či neskôr aj tých Temných elfov.
Shade3

Post by Shade3 »

Temní elfové by byli super :) Sandrův pack byla Ariana.
Image
Post Reply