Duel of Champions Otevřená Beta

Vše k fanstránce (připomínky, návrhy, kritika)
Post Reply
Shade3

Duel of Champions Otevřená Beta

Post by Shade3 »

Dneškem začíná otevřená beta online karetní hry ze světa might&magic, hry Duel of Campions. Ti, kdo se účastnili uzavřené bety, získají jednu speciální kartu (pao deathseeker). Všechny karty a úspěchy z uzavřené bety se ale smazaly a musí se začít od znova...Tak co, kdo se otevřené bety zúčastní?
EDIT: Do hry se zatím nedá přihlásit, servery ještě nebyly spuštěny. Zároveň je z nějakého důvodu nedostupná i oficiální stránka Heroes VI.
Image
Dead_MAX

Re: Duel of Champions Otevřená Beta

Post by Dead_MAX »

Hra je celkem zajímavá nicméně se mi mnohokrát stalo, že jsem jednoduše nemohl hrát (všechny herní volby jsou šedé)...Snad to fixnou, stejně jako hrdinku u Azylu, která má schopnost healu...která nefunguje xD
Altair8

Post by Altair8 »

Ať dělám, co dělám, nedaří se mi tam přihlásit s Uplay učtem.. dám Login a nic se neděje.. zkusil jsem už i založit nový účet, no taky nic :(
Shade3

Post by Shade3 »

Zkousel jsi to na otevrene bete? Mel jsi pristup k internetu? Co ti to hodilo za chybu?
Image
Altair8

Post by Altair8 »

Napíšu nick, heslo, dám Login a pak mi to z kolonky vymaže údaje, jakoby to chtělo znovu Login.. a furt do kola... žádná hláška s chybou
Shade3

Post by Shade3 »

Tak to nevím...zkus přeinstalovat hru.
Image
Altair8

Post by Altair8 »

Problém je v tom, že když se tam nemůžu přihlásit, nemůžu ji ani stáhnout :D (předtím sem ji nehrál)
Shade3

Post by Shade3 »

Takže když na této stránce http://www.mm-doc.com/the-game/download.html zadáš své jméno s heslo do pravé kolonky a klikneš na tlačítko login, tak se nic nestane?
Image
Altair8

Post by Altair8 »

Přesně tak.. ale asi bude chyba na straně Ubi/Uplay... četl sem, že s tím má problém víc hráčů..
Shade3

Post by Shade3 »

Asi jo...proč mě to jen nepřekvapuje...
Image
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

Zdravíčko lidi. Hrajete někdo Duel of Champions. Poslední dobou jsem se do té hry docela zažral a velmi mě baví. Neznáte nějaké fórum, či jiný web, kde bych se dostal do kontaktu s jinými, českými hráči? duelofchampions.cz znám, ale tam nic takového není, hej?
Altair8

Post by Altair8 »

Taky sem to před týdem začal hrát (konečně se mi to podařilo stáhnout), celkem fajn hra, kdyžtak si mě přidej v hre - Altair344
Shade3

Post by Shade3 »

Taky hraju, ale musím se přiznat, že mi to moc nejde... :D Můj nick je Arthas3.
Image
efik

Post by efik »

Já to hraji denně :) už mám většinu karet ze základní sady 4x :). Poslal jsem vám žádost o přidání do přátel. Můj nick je efikus. Kdyby jste chtěli někdy pokecat mohu vám poslat udaje na TSko.
Image
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

Hmm, level 45 a přes tisíc ELO
Moje maximum bylo kolem dvou stovek. Připadám si jako velký začátečník. :D

Nevím jak přesně to hledání přátel funguje, ale snad jsem nějaké žádosti odeslal. Když tak můj nick je stejný jako zde: Montezuma3

Hraji za sluníčka a ledový čaj. Přesněji za Haven a Sanctuary, a karet zatím moc nemám. Něco přes tři sta a z kolekce mám 194/334.

Jinak jsem se chtěl zeptat. Myslíte, že je lepší kupovat jeden Reinforcement Pack nebo 6x Small Packů. Ten small neobsahuje epické karty, ale zajímalo by mne, jak je velká procentuální šance, že v něm bude Rare nebo Uncommon.
Post Reply