Roberto wrote:Jo, tak pôjdem do toho hero boxu, čím si vylepším 4 základné frakcie a potom do tých lacnejších void raising vecí, dúfam že sa mi nebude diať to čo Montezumovi3
Co myslíš? To že mám ze svatyně jen jednoho hrdinu třikrát neb to že můj aktuální stav hrdinů ze základního balíčku vypadá takto: Lidé: 7, 4, 2, 0 Démoni: 6, 5, 2, 0 Nemrtví: 3, 2, 1, 0 Orkové: 7, 3, 3, 0 prostě mi z každé frakce chybí jeden hrdina a ne a ne ho dostat
jinak proč si to myslím, je prohlášení tvůrců o kterém mi říkal Mikasek "právce duelofchampions.cz) že hra se chce oprostit od návaznosti na H6. Pro mě to znamená jen jedno, už se při tvorbě ras nebudou držet touto předlohou.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
V to jsem doufal. A snad se dožijeme i dnů, kdy si bude v DoC hráč moci vybrat z 9 různých frakcí Každopádně jako další novou rasu bych také čekal temné elfy. Ale trpoši mi vadit nebudou.
Nicméně, někde jsem zaznamenal, že chtějí vypouštět dvě rozšíření za rok. A jestli se mezi to počítá i ten swiss tournaments. Tak bude letos už jen jedno rozšíření a to někdy na podzim.
Roberto wrote:Jo, tak pôjdem do toho hero boxu, čím si vylepším 4 základné frakcie a potom do tých lacnejších void raising vecí, dúfam že sa mi nebude diať to čo Montezumovi3
Co myslíš? To že mám ze svatyně jen jednoho hrdinu třikrát neb to že můj aktuální stav hrdinů ze základního balíčku vypadá takto: Lidé: 7, 4, 2, 0 Démoni: 6, 5, 2, 0 Nemrtví: 3, 2, 1, 0 Orkové: 7, 3, 3, 0 prostě mi z každé frakce chybí jeden hrdina a ne a ne ho dostat
No tak sa čiastočne stalo čoho som sa obával, predstav si zo 6 hero kariet boli 3-ja Acamasovia Našťastie zvyšní traja prišli OK a potom ešte jeden z hero packu ktorí som dostal ako odmenu za počet kariet. Asi už na základných herov dlabem a pokúsim sa získať nejakého naga hrdinu.
Toho Acamasa by som bral,jediny co mi chyba ))..ale co ma este viacej znechucuje,aj ked viem ze tie balicky su random,ale aj tak no mam cez 3000 kariet a vobec nemam ziadneho Dark Assassina a to som vobec rad ze mam 4 Pao Deathseekerov.Random nerandom,ale je to take divne ze ani jeden.Ta expanzia vyzera zaujimavo,zase to prida trochu sviezosti na hre )
Our next expansion called HERALD OF THE VOID will be out pretty soon! We are very proud to reveal the artwork of a new creature called Namratu Channeler! >> What do you think of this artwork? >> What do you expect from this creature? Let us know!