Altair8 wrote:Roberto wrote:No neviem či zrovna proti peklu, tam tí blázni majú už na treťom levely might 4 plus ohnivý pľuvanec a na štvrtom levely 6 takže túto jednotku zhltnú ako jahôdku - a to potrebujel might 5! takže príde až po funuse.
Skôr by som povedal že táto karta bude ďalším maličkým dôvodom prečo hrať práve peklo a ich rush.
No právě - Peklo má hodně silných jednotek s malou cenou a malým požadavkem na sílu (aj obyčejný juggernaut chce jenom 3 síly), takže na ty psy nemůže utočit

Jó vlastne máš pravdu, som si to poplietol s attackom čo znázorňujú krúžkom, nie päsťou. No ale táto jedotka aj tak potrebuje might 5, tak rushu nezabráni, škoda že ju nedali radšej na štvorku a viac takýchto jednotiek s fearom vo frakciách. V súčastnosti hrám od 1000 do 1200 ELO a tam sú jednotky might 5 či dokonca 6 strašná vzácnosť, neoplatia sa tak ako lacné jednotky a to ma dosť ** lebo mám u mojich obľúbených nekromancerov 3 dráčikov, jednu spriadačku a ešte toho ducha čo drivuje karty, ale ležia ladom a hrávam len jednotky do 4 resources. Dávať na plochu draka aby ti ho súper vrátil town portalom (3zdroje), zbúraným mostom (tiež 3zdroje) alebo niečim iným, alebo ho vyradil nejakým lacným damage spellom sa neoplatí.
Hráva tu niekto vôbec s "vysokými" creature kartami? Prijal by som radu ako ich využiť.