Duel of Champions Otevřená Beta

Vše k fanstránce (připomínky, návrhy, kritika)
Post Reply
Montezuma3

Re: Duel of Champions Otevřená Beta

Post by Montezuma3 »

Od té doby co jsem se dostal nad 500 ELO mám pocit, že všichni hrají se stejným balíčkem :D
Včera jsem dokonce koukal živě na nějaký turnaj nejlepších hráčů podle ELO a polovina z nich měla to samé a po dvou minutách koukání na duel Nergal vs Nergal s úplně stejnými kartami mě to přestalo hodně rychle bavit. :roll:

Mimochodem, také se vám stránky duelofchampions.cz poslední dobou strašně pomalu načítají?
Roberto

Post by Roberto »

Hej načítavajú sa extrémne pomaly. Mne sa zasa vidí že takmer každý druhý zápas hrám proti infernu, naproti tomu Haven takmer nevidno. Tiež herovia mi prídu nevyvážení. Ale určite počkám do rozšírenia, či s tým dačo spravia či nie.
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

Image
Shade3

Post by Shade3 »

Díky objednání Odstín temnot jsem získal Arianu, necropolis pack a 20000 gold. Super :D
Image
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

Image
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

Nebezpečné zvěrstvo
Image
Altair8

Post by Altair8 »

Fear...no celkem lákavá schopnost, konečně něco proti peklu...jenom se mi trochu nezdá ten artwork, oproti ostatním kartám to vypadá, jak kdyby to dělali nějací amatéři :D
Majchos

Post by Majchos »

Zdravim lidi nerekl by mi tady prosim nekdo HW naroky pac mi zdechl komp a bude nejakou dobu mimo a ja bych to chtel rozjet na notasu a nikde ty naroky nemuzu najid
Roberto

Post by Roberto »

No neviem či zrovna proti peklu, tam tí blázni majú už na treťom levely might 4 plus ohnivý pľuvanec a na štvrtom levely 6 takže túto jednotku zhltnú ako jahôdku - a to potrebujel might 5! takže príde až po funuse.
Skôr by som povedal že táto karta bude ďalším maličkým dôvodom prečo hrať práve peklo a ich rush.
Altair8

Post by Altair8 »

Roberto wrote:No neviem či zrovna proti peklu, tam tí blázni majú už na treťom levely might 4 plus ohnivý pľuvanec a na štvrtom levely 6 takže túto jednotku zhltnú ako jahôdku - a to potrebujel might 5! takže príde až po funuse.
Skôr by som povedal že táto karta bude ďalším maličkým dôvodom prečo hrať práve peklo a ich rush.

No právě - Peklo má hodně silných jednotek s malou cenou a malým požadavkem na sílu (aj obyčejný juggernaut chce jenom 3 síly), takže na ty psy nemůže utočit :)
Shade3

Post by Shade3 »

V pátek bude na infernal pit dosupný Shi-No-Shi. Připravte se! :D
Image
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Fuuu.. shi no shi
Jsem chtěl Nyorai

JInak pár kodu co by obcas mohlo nekomu pomoct
M3R1-XMAS-2YOU-FROM-D3VS
A3D-WER-Q8E-DF2-E4J
TH4NK5FBF4N5
5ORRY54TURD4Y
WE-ARE-NO-TROLLS
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stewardlord

Post by Stewardlord »

ja chcem Dark Assassina )..inak dik za kody,potesi ))
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

Tu kartu už naštěstí ve sbírce mám. :)

K těm zombie krysám. Nepřijde mi to jako špatná jednotka. Pokud budou mít Nemrtví schopnost Fear nejen u této jednotky. Mohou donutit některé hráče, aby hráli s dražšími jednotkami v balíčku. Na druhou stranu tohle je také dražší jednotka. Ale myslím, že minimálně proti Haven by byla celkem účinná.
A pokud to bude nutit hráče hrát za peklo, tak tím líp pro mne. Z pekelníků si dělám pravidelně paštičku a mažu si jí dennodenně na chleba svými Kuchiurusai hito keny.
Roberto

Post by Roberto »

Altair8 wrote:
Roberto wrote:No neviem či zrovna proti peklu, tam tí blázni majú už na treťom levely might 4 plus ohnivý pľuvanec a na štvrtom levely 6 takže túto jednotku zhltnú ako jahôdku - a to potrebujel might 5! takže príde až po funuse.

No právě - Peklo má hodně silných jednotek s malou cenou a malým požadavkem na sílu (aj obyčejný juggernaut chce jenom 3 síly), takže na ty psy nemůže utočit :)

Jó vlastne máš pravdu, som si to poplietol s attackom čo znázorňujú krúžkom, nie päsťou. No ale táto jedotka aj tak potrebuje might 5, tak rushu nezabráni, škoda že ju nedali radšej na štvorku a viac takýchto jednotiek s fearom vo frakciách. V súčastnosti hrám od 1000 do 1200 ELO a tam sú jednotky might 5 či dokonca 6 strašná vzácnosť, neoplatia sa tak ako lacné jednotky a to ma dosť ** lebo mám u mojich obľúbených nekromancerov 3 dráčikov, jednu spriadačku a ešte toho ducha čo drivuje karty, ale ležia ladom a hrávam len jednotky do 4 resources. Dávať na plochu draka aby ti ho súper vrátil town portalom (3zdroje), zbúraným mostom (tiež 3zdroje) alebo niečim iným, alebo ho vyradil nejakým lacným damage spellom sa neoplatí.

Hráva tu niekto vôbec s "vysokými" creature kartami? Prijal by som radu ako ich využiť.
Post Reply