ps: hraju na hrdinskou a nehodlám to měnit
2 mise barbaři
2 mise barbaři
tak tahle mise je fakt hustá, má někdo zkušenosti ze začátku, jak se mám ubránit tomu hnědýmu?? Mám pustej hrad po tom žlutym, ale on na mě vyjede v druhym tejdnu s wyvernama a jsem v pytli:-)Na obranu stihnu tak maximálně citadelu a jednotek mám taky málo, no prastě nějakej tip by se mi hodil
tady pomůže malý podvůdek, moc se mi to na heroic nedařilo, až jsem jednou vjel do oranžového hradu o kolo později a všiml jsem si že počítač něco postavil. Takže jsem nakonec týden počkal a počítač stavěl jako divý a mě zůstalo 10 000zl, a po peti barevnych sutracich. Na hnedyho jsem cekal v hradu. Hodne helpne balista. Ale i tak to bylo o fous.
Tak taky otázkou přispěju do diskuze. Zakysl jsem v této misi na hard a nevím jak dál. S hnědým problém nemám, ale asi ve 4-5 týdnu, kdy tak akorát stíhám obsadit hnědý hrad, na mě vyjedou 2 tyrkysový igráčci s nepoměrně silnou armádou a bez milosti mě pojedou. Pokud zalezu do hradu, sice mají větší ztráty ale výsledek je nakonec stejný.
Misi jsem už opakoval celkem 3x a až na detaily stejnej průběh končící nesmlouvavou eliminací Kudžin.
Má někdo obdobný problém? Kdyžtak poraďte. Jen tak mimochodem, HOMAM hraju poctivě už od 2 dílu a rozhodně se nepovažuju za začátečníka. Naopak, toto je první mise z H5, ve který mě comp dost nepříjemně zatápí.
Vcelku mě to připomíná 2 misi 2 kampaně z prvních H5, kdy vinou špatnýho skriptu na Vás hned ze začátku vyjel hlavní boss se svou nabušenou army. Hodně lidí si na to stěžovalo, patch to následně opravil.
Těď mě napadlo, po obsazení hnědýho hradu můžu konečně použít loď a zdrhnout po moři, nechce se mě ale opouštět obsazený doly a max zastavěný město. No nic, třeba právě tudy povede cesta, zkusím to...
Misi jsem už opakoval celkem 3x a až na detaily stejnej průběh končící nesmlouvavou eliminací Kudžin.
Má někdo obdobný problém? Kdyžtak poraďte. Jen tak mimochodem, HOMAM hraju poctivě už od 2 dílu a rozhodně se nepovažuju za začátečníka. Naopak, toto je první mise z H5, ve který mě comp dost nepříjemně zatápí.
Vcelku mě to připomíná 2 misi 2 kampaně z prvních H5, kdy vinou špatnýho skriptu na Vás hned ze začátku vyjel hlavní boss se svou nabušenou army. Hodně lidí si na to stěžovalo, patch to následně opravil.
Těď mě napadlo, po obsazení hnědýho hradu můžu konečně použít loď a zdrhnout po moři, nechce se mě ale opouštět obsazený doly a max zastavěný město. No nic, třeba právě tudy povede cesta, zkusím to...
-
David-Vysočina
bocca wrote:Tak taky otázkou přispěju do diskuze. Zakysl jsem v této misi na hard a nevím jak dál. S hnědým problém nemám, ale asi ve 4-5 týdnu, kdy tak akorát stíhám obsadit hnědý hrad, na mě vyjedou 2 tyrkysový igráčci s nepoměrně silnou armádou a bez milosti mě pojedou. Pokud zalezu do hradu, sice mají větší ztráty ale výsledek je nakonec stejný.
Přesně tak stačilo o týden počkat a pak obsadit hnědý hrad a potom se ten modrý dá zvládnout, ale já mám jiný problém v této misi, po obsazen zeleného hradu a zlikvidování fialového mi už pouze zbývá ten modrý v pravém spodním rohu, ale jak se k němu dostat? Po moři mi to nejde tam jsou skály apod. a po souši k němu cesta nevede? Poraďte prosím díky všem
- Rakšasa Raja
Tak tudle misi sem dojel naprosto v pohodě aniž bych musel řešit nějaký obtížný zákys.Vždycky se to dá vyřešit určitými cestami.Např.: přivolání lodě, v hradu najmout loď v přístavu pokud tam u vody nestojí, sebrat ji protivníkovi, atd.
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
Alarik wrote:V tom hradě u moře si buď postav loď nebo si tam kup talisman na přivolávání lodí a přivolej si ji.
Tak tady mam opet problem ja i kdyz mam Kundzin na 20 urovni a ten nejlepsi talisman tak nemuzu zadnou lod privolat, kouzlo je proste zasedle a nelze ho pouzit. Postavit novou lod v tom hradu nemuzu tam mi to hlasi ze v pristavu nejsou zadni delnici. Nevim co s tim. Trikrat jsem to zkousel uplne od zacatku mam obsazeno co jde ale nemuzu se dostat na toho tyrkysoveho vpravo dole.
Solmir wrote:Alarik wrote:V tom hradě u moře si buď postav loď nebo si tam kup talisman na přivolávání lodí a přivolej si ji.
Tak tady mam opet problem ja i kdyz mam Kundzin na 20 urovni a ten nejlepsi talisman tak nemuzu zadnou lod privolat, kouzlo je proste zasedle a nelze ho pouzit. Postavit novou lod v tom hradu nemuzu tam mi to hlasi ze v pristavu nejsou zadni delnici. Nevim co s tim. Trikrat jsem to zkousel uplne od zacatku mam obsazeno co jde ale nemuzu se dostat na toho tyrkysoveho vpravo dole.
Možná je to tím, že nejsi dostatečně blízko u břehu, Musíš stát těsně u vody, kam jen tě to pustí. Pak by to mělo jít. O bug zřejmě nejde, protože u takovýchto bugů, bránících v dokončení mise, většinou stačí jen jednou restartovat misi a už vše funguje tak, jak má.
Alarik wrote:Solmir wrote:Alarik wrote:V tom hradě u moře si buď postav loď nebo si tam kup talisman na přivolávání lodí a přivolej si ji.
Možná je to tím, že nejsi dostatečně blízko u břehu, Musíš stát těsně u vody, kam jen tě to pustí. Pak by to mělo jít. O bug zřejmě nejde, protože u takovýchto bugů, bránících v dokončení mise, většinou stačí jen jednou restartovat misi a už vše funguje tak, jak má.
Díky moc zkusil jsem to a funguje to opravdu je to jen jit do vody o policko vice nezli normalne pak kouzlo funguje a je mozne jit na nej! Jeste jednou diky!