Já hlasoval pro Arantira, protože má skvělou schopnost a vlastně celá jeho kampaň se mi velice líbila. Ostatně i proto mám jeho portrét jako avatara
Kdo je váš oblíbený kampaňový hrdina z ToE?
Kdo je váš oblíbený kampaňový hrdina z ToE?
Když už se tu tak hromadně hlasuje o všem možném, tak proč ne i o hrdinech? Jedná se však jen o kampaňové hrdiny, kdybych měl vypsat všechny, tak by to hlasování bylo přes 2 stránky
.
Já hlasoval pro Arantira, protože má skvělou schopnost a vlastně celá jeho kampaň se mi velice líbila. Ostatně i proto mám jeho portrét jako avatara
.
- Rakšasa Raja
Re: Kdo je váš oblíbený kampaňový hrdina z ToE?
Alarik wrote:Když už se tu tak hromadně hlasuje o všem možném, tak proč ne i o hrdinech? Jedná se však jen o kampaňové hrdiny, kdybych měl vypsat všechny, tak by to hlasování bylo přes 2 stránky.
Já hlasoval pro Arantira, protože má skvělou schopnost a vlastně celá jeho kampaň se mi velice líbila. Ostatně i proto mám jeho portrét jako avatara.
Jo jo plně souhlasím.Arantir je parádní
Sice Zehir se mi taky líbí, ale prostě já si mága představuji poněkud staršího, zkušenějšího.Navíc pro Arantira hraje fakt , že je propojen i se ságou Dark Messiah.A to je prostě super.Příště doufám, že tam dají jednotky Akademie, přeci jen vidět Titána či Rakšase v jejich životní velikosti by byla prostě paráda.Ale to už sem trochu odbočil.
Kdyby tam byl Wulfstan možná bych dal hlas jemu ale to je spíš kampaňový hrdina HoF
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
Rakšasa Raja wrote:Alarik wrote:Když už se tu tak hromadně hlasuje o všem možném, tak proč ne i o hrdinech? Jedná se však jen o kampaňové hrdiny, kdybych měl vypsat všechny, tak by to hlasování bylo přes 2 stránky.
Já hlasoval pro Arantira, protože má skvělou schopnost a vlastně celá jeho kampaň se mi velice líbila. Ostatně i proto mám jeho portrét jako avatara.
Jo jo plně souhlasím.Arantir je parádní![]()
Sice Zehir se mi taky líbí, ale prostě já si mága představuji poněkud staršího, zkušenějšího.Navíc pro Arantira hraje fakt , že je propojen i se ságou Dark Messiah.A to je prostě super.Příště doufám, že tam dají jednotky Akademie, přeci jen vidět Titána či Rakšase v jejich životní velikosti by byla prostě paráda.Ale to už sem trochu odbočil.
Kdyby tam byl Wulfstan možná bych dal hlas jemu ale to je spíš kampaňový hrdina HoF
U mě jsou Zehir a Arantir na stejno,ale připojím se k většině.
Me je Zehir absolutne nejsympatictejsi hrdina ze vsech. Magove jsou vytecna rasa a Zehir to umi s kouzlama roztocit opravdu zajimave
..
A ze by mag mel byt starsi a zkusenejsi? Myslim ze politicka situace ve stribrnych mestech by vypadala jako nase politika, kdyby nerozhodoval Zehir, ale ostatni carodejove kruhu. Energicky, rozhodny a velice inteligentni. Zkusenosti ma, vzdy dela spravnou vec..a jestli jich nema dost, tak na zkusenosti ze casu dost v duchodu...
A ze by mag mel byt starsi a zkusenejsi? Myslim ze politicka situace ve stribrnych mestech by vypadala jako nase politika, kdyby nerozhodoval Zehir, ale ostatni carodejove kruhu. Energicky, rozhodny a velice inteligentni. Zkusenosti ma, vzdy dela spravnou vec..a jestli jich nema dost, tak na zkusenosti ze casu dost v duchodu...
Říkam si, že kdyby lidé věděli, jaká zábava je vyhazovat věci do vzduchu, chtěli by být všichni čaroději.
Silverman wrote:Me je Zehir absolutne nejsympatictejsi hrdina ze vsech. Magove jsou vytecna rasa a Zehir to umi s kouzlama roztocit opravdu zajimave..
A nejlepší jsou jeho hlášky.
Jj...prej: Rikam si, ze kdyby lide vedeli jaka zabava je vyhazovat veci do vzduchu taky by chteli byt carodeji.
nebo: Prvni z kruhu? Ja? Ja spis beham v kruzich
..
nebo z H5: Mam chut neco vyhodit do vzduchu...napriklad Markala...
nebo: Prvni z kruhu? Ja? Ja spis beham v kruzich
Říkam si, že kdyby lidé věděli, jaká zábava je vyhazovat věci do vzduchu, chtěli by být všichni čaroději.
Silverman wrote:Jj...prej: Rikam si, ze kdyby lide vedeli jaka zabava je vyhazovat veci do vzduchu taky by chteli byt carodeji.
nebo: Prvni z kruhu? Ja? Ja spis beham v kruzich..
Jj a tuhle říkal kolikrát:
Rikam si, ze kdyby lide vedeli jaka zabava je vyhazovat veci do vzduchu taky by chteli byt carodeji.
Nějak 3krát ne?
- Ornella
- Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World
Beybe wrote:Silverman wrote:Jj...prej: Rikam si, ze kdyby lide vedeli jaka zabava je vyhazovat veci do vzduchu taky by chteli byt carodeji.
nebo: Prvni z kruhu? Ja? Ja spis beham v kruzich..
Jj a tuhle říkal kolikrát:
Rikam si, ze kdyby lide vedeli jaka zabava je vyhazovat veci do vzduchu taky by chteli byt carodeji.
Nějak 3krát ne?
Pro koho bych asi tak já mohla hlasovat hm.....................................................................................................................................................že by pro.......no.......Ornelu?JO!
Protože když tam nejsou temný elfové tak nemrtvý a já vždycky milovala upíry
- Rakšasa Raja
- StreetX38
Na 100% arantir viď Alariku
ta jeho schopnost Avatar Smrti je nejlepší ve hře může bejt hodně silnej a je někdy lepší než fénix a když vám ho zabijou tak si manu doplníte Znamením nekromanta. To je prostě taktika kterou snad nejde porazit. Úder smrti, nehmotnost, vysátí života, smutek apod. = Smrtelná kombinace.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
Drizzt Do´Urden
Drizzt Do´Urden
Jasně , Arantir je proste nejvetsi borec , byl to muj nejlepsi a nejnamakanejsi hrdina kteryho jsem kdy měl 
I když je to můj nepřítel musím říct že mám nejrdši Arantira(Jenom z ToE oblíbenou mám Biaru a Ylayu)
Rytíři,mágové,elfové,skřeti,trpaslíci,nekromanté všechny tyto rasy zemřou a Urgash Bude vládnout!
Hádejte kdo asi, ZEHIR, znbožnoval jsem ho už v Heroes 5 a na kampaně s ním v TOE jsem se moc těšil.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
A těšil ses na to až mně zabiješ!
Rytíři,mágové,elfové,skřeti,trpaslíci,nekromanté všechny tyto rasy zemřou a Urgash Bude vládnout!