SAVE pro 4 mise (peklo)

Vše ohledně hradu Peklo
Post Reply
boschka

SAVE pro 4 mise (peklo)

Post by boschka »

Ahoj, asi se tady budu opakovat, ale neposlal by mi prosim nekdo SAVE na tuto misi... Jde o to, ze hru mam koupenou rok, vymakal jsme si comp aby to slapalo a uz pred pul rokem jsem se tady zasek, byl jsem ve fazi ze jsem porazil toho hlavniho cichace, ale protivnici jsou asi o deset trid lepsi a uz me ta kampan fakt hodne nudi, ze ji nechci hrat ani od zacatku... Moc mi pomuzete abych na tuhle super hru nezanevrel diky...

boschka77@gmail.com
BO
Rakšasa Raja

Re: SAVE pro 4 mise (peklo)

Post by Rakšasa Raja »

boschka wrote:Ahoj, asi se tady budu opakovat, ale neposlal by mi prosim nekdo SAVE na tuto misi... Jde o to, ze hru mam koupenou rok, vymakal jsme si comp aby to slapalo a uz pred pul rokem jsem se tady zasek, byl jsem ve fazi ze jsem porazil toho hlavniho cichace, ale protivnici jsou asi o deset trid lepsi a uz me ta kampan fakt hodne nudi, ze ji nechci hrat ani od zacatku... Moc mi pomuzete abych na tuhle super hru nezanevrel diky...

boschka77@gmail.com

Stáhni si nejnovější Patch, nebo kup datadisk a zvol si obtížnost lehká :wink: Já bych ti Save mohl poslat ale když to udělám, tak za prvé bych ti tu hru tím kazil a za druhé obtížnost samozřejmě stoupá a když se s tím nezžiješ během hry tak by tě to svádělo jen k Cheatování(k tomu jsou určeny jiné stránky :wink: ) a nebo přeskakování právě pomocí Savů. A takovou hru již pak nemá cenu ani hrát, když z toho člověk nemá pak nic :wink:
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
Post Reply