Kdo je sympaťák?
- K.o.c.i.k.
Kdo je sympaťák?
Tak mě napadlo provést výzkum oblíbenosti u našich hlavních hrdinů z kampaně z Herose V. Mohlo by to být zajímavé hlasování. Tak do toho, obhájíte svého oblíbence? 
Re: Kdo je sympaťák?
K.o.c.i.k. wrote:Tak mě napadlo provést výzkum oblíbenosti u našich hlavních hrdinů z kampaně z Herose V. Mohlo by to být zajímavé hlasování. Tak do toho, obhájíte svého oblíbence?
I když je v podstatě mým hlavním nepřítelem, tak nedám dopustit na Biaru. Líbí se mi jak po vzhledové stránce, tak taky po té povahové. Její zaliba ve vraždění a mučení a způsob, jakým toho využívá... Navíc je v příběhu jako takovém velice silná a dokázala to, co nikdo jiný před ní. Který jiný démon by dokázal zdecimovat a zkorumpovat tolik říší a získat takovou moc?
- K.o.c.i.k.
Já jsem pro Markala, je to borec. Rozvrátit celou Gryfí říši a podmanit si i královnu Isabelu tak, že ho v postatě poslouchá na slovo. Navíc dokázal na svojí stranu postavit i mrtvýho Nikolaje a jeho strejdu Godrika šoupnul do chládku. No není to krásné? 
- StreetX38
Mě se líbí. Zehir. Ten novej sestřih a ty hlášky jako: "První z Kruhu? Já spíš běhám v kruzích!,, nebo "Kdyby lidi věděli jaká je legrace vyhazovat věci do vzduchu, všichni by chtěli být čaroději.,,
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
Drizzt Do´Urden
Drizzt Do´Urden
- K.o.c.i.k.
No tak lidi, přes 80 shlédnutí tématu a jen 4 hlasy? Čeho se bojíte? 
Prostě, nerad se chlubím, ale ta moje nová tvář z TOE, To prostě nemá chybu. Jen se koukněte vedle na můj Avatar.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
- StreetX38
Jen máš velký náušnice. Nechci se tě dotknout ale vypadá to jako náušnice pro ženskou.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
Drizzt Do´Urden
Drizzt Do´Urden
No trochu to tak vypadá, ale aspon jsou diamantové.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Nejvyšší arcimág Kruhu Stříbrných měst přeci nemůže vypadat chudě, ne?
Když se na Zehira podíváte, tak má na sobě mnohem více zlata a diamantů. No, prostě takový styl čarodějů. Ale mně se to tak líbí. Zkrátka, čaroděj bez zlata nebo diamantů není čarodějem. 
Myslím si, že nezáleží na tom zlatě, spíš, co umím se svou hůlkou, nejlepší hrdina, NEMUSÍ BÝT NEJKRÁSNĚJŠÍ.
Zehir wrote:Myslím si, že nezáleží na tom zlatě, spíš, co umím se svou hůlkou, nejlepší hrdina, NEMUSÍ BÝT NEJKRÁSNĚJŠÍ.
Já vím, ale v Heroesu jsou většinou ti mocní hrdinové také krásní. Zřejmě proto, aby vypadali impozantně a vzbuzovali v ostatních respekt. Už to k těm hrdinům prostě patří. Ani si nedovedu představit, jak by vypadal Zehir třeba v nějakých špinavých roztrhaných hadrech. I když by uměl kouzlit nejlépe ze všech čarodějů, na první pohled by si všichni mysleli, že je to nějaký žebrák (bez urážky). Proto je důležité, aby ti hrdinové také nějak vypadali.
To máš asi pravdu, uvaž kdybych vypadal hnusně, kdo by za mně chtěl hrát že 
Zehir wrote:To máš asi pravdu, uvaž kdybych vypadal hnusně, kdo by za mně chtěl hrát že
To už bys asi nebyl tolika lidem sympatický.
Alarik wrote:Zehir wrote:To máš asi pravdu, uvaž kdybych vypadal hnusně, kdo by za mně chtěl hrát že
To už bys asi nebyl tolika lidem sympatický.
Jo a navíc bych tu možná ted byl za úplně jiného hrdinu.