Draci vs. Hydry
Re: Draci vs. Hydry
Určitě draci!Ty jsou nejlepší!Nebo megadraci!
Rytíři,mágové,elfové,skřeti,trpaslíci,nekromanté všechny tyto rasy zemřou a Urgash Bude vládnout!
Když si vpomenu na svoji mapu "Vyvrhelové", tak Megadraci s Dračí sílou byli nezničetelní (i s ohledem 1/2 draku za týden)... 
Jinak Černé draky považuji o dost lepší než Hydry.
Jinak Černé draky považuji o dost lepší než Hydry.
Tak já kupuju vždycky draky,sice hydry více přibývají,ale také více padají.Na černé draky nedám dopustit. 
- Krvavá fůrie
Souhlasim!Draci a megadraci!Ale černokněžnice bych pokládala za druhou nejlepší jednotku!
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
Draci bezkonkurencne ..i v ankete vyhraly , sou sice srahy ale coz dyt maj plnou odolnost vuci magii to samo osobe je velka sila a ma i nejvic HP ze vsech normalnich jednotek (nepocitaje megadraky)navic muze na rozdil od hydry preletet hradby a co se tyce utoku na vic cilu tak drak umi utoci na dva myslim..

Bušák wrote:Draci bezkonkurencne ..i v ankete vyhraly , sou sice srahy ale coz dyt maj plnou odolnost vuci magii to samo osobe je velka sila a ma i nejvic HP ze vsech normalnich jednotek (nepocitaje megadraky)navic muze na rozdil od hydry preletet hradby a co se tyce utoku na vic cilu tak drak umi utoci na dva myslim..![]()
Se vsim timhle souhlasim. Ale... hydra muze taky utocit na vic cilu, vzdyt ma 7 hlav:D a navic se ji nevraci uder. Jinak ja jsem taky pro draky:P
Hydra má 6 hlav. Škoda, že obrovský černý drak nemá také víc hlav, to by bylo terno...
JJ Takovej ten hydrodrak z H3 WoG by byl super 
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
Je pravda že drak je silnější, ale hydry můžete cvičit zase 2 týdně, ale jen málokdy jsem si postavil hydry, to je jasné.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Zehir wrote:Je pravda že drak je silnější, ale hydry můžete cvičit zase 2 týdně, ale jen málokdy jsem si postavil hydry, to je jasné.
To je sice pravda, že hydry mají přírůstek 2 a drak jen jeden, ale zkuste si tipnout kdo vyhraje - 200 hyder nebo 100 draků?
Activator wrote:Zehir wrote:Je pravda že drak je silnější, ale hydry můžete cvičit zase 2 týdně, ale jen málokdy jsem si postavil hydry, to je jasné.
To je sice pravda, že hydry mají přírůstek 2 a drak jen jeden, ale zkuste si tipnout kdo vyhraje - 200 hyder nebo 100 draků?
Zejimavá úvaha.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Jednoznačne černý draci, hydry som nikdy nestaval
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Nebiros wrote:Jednoznačne černý draci, hydry som nikdy nestaval
Mimochodom na ciernych drakov nefunguje magia ... kdezto na hydry ano.
Osobne mam najradsej ciernych drakov, su rychli a silni. Napriekm tomu,
ze sa na nich neda puzit ziadne pozitivne kuzlo( ale ani negativne) su dostatocne silni
nato aby v dostatocnom pocte v pohode porazili skoro vsetko co im stoji v ceste
Stavym černý draky jsou to nejsilnější postavy ze hry