Příběh

Vše k prvnímu datadisku pro Heroes V
Post Reply
pecha nuda

Příběh

Post by pecha nuda »

zdravim potrebuju neco vedet, tyka se to pribehu zacina tak ze freyda ma zabit jejihio stryce Caldwella, protoze se pridal k rebelum, pak ma zabit duncana, ale toho jakoby osvobodi, pak ma pro Isabelu (Biaru) prevzit od trpasliku prince Andreie Wulfstan ji ho ale nechce dat, po tom co se dozvi ze Biara za Iasbelu zavrela jejiho otce Godrika, prida se jakoby k rebelum osvobodi Duncana a pak odjede lodi pro Godrika, mezi tim je tam video s Tralasaiem a Shadyou, Wulfstan bojuje proti Lazslovi a jeho bratr Rolf si odjede stezovat Krali Tolgharovi nebi jak se menuje, teleportuje se k nim Biara za Isabelu a premluvi krale ke spolupraci pak chce Wulfstan zabit s Duncanem, ktery se k nemu pridal, to se poved, a je tam videt jak Godrik umira a Freyda je u nej a slysi Elrathuv hlas mezi tim Ylaya keca s dcerou Malassy. Spehuje Thralsaie a utika pred nim, pak se spoji S Raelagem a Pravou Isabelou, zabijou Thralsaie, Raelag odejde hledat Isabelina syna, Ylaya a Isabela se vydaj do gryfi rise, dojdou k Horncrestu a tam potkaj Freydu, Duncana a Wulfstana a dou na Tor Hrall tam je Alaric a Tolghar. Alaric zdrhne a oni zabijou Tolghara, krale trpasliku. Nakonci je videt, ze ta falesna Isabela je Biara a posle Alarica pro Andreie. PLs opravte mi nebo doplnte chyby v deji, je to kvuli tomu ze mam hof v anglictine a tak tomu moc nerozumim a abych nemel pribehovy mezery v Toe predem diky
Alarik

Re: Příběh

Post by Alarik »

Myslím, že takhle je to celkem správně. HoF už jsem asi 4 měsíce nehrál, ale ten příběh si pamatuju, takže podle mě se můžeš klidně pustit do ToE.
pecha nuda

Post by pecha nuda »

dikes a jeste neco ta Shadya co je s Thralsaiem, to je normal Shadya nebo zase Biara????Vypada totiz trochu jinak
Eru

Post by Eru »

pecha nuda wrote:dikes a jeste neco ta Shadya co je s Thralsaiem, to je normal Shadya nebo zase Biara????Vypada totiz trochu jinak

Shadya byla vždy Biara.
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
pecha nuda

Post by pecha nuda »

takze je to dost divny, protoze dela zaroven Isabelu a zaroven Shadyu coz je divny
Raelag

Post by Raelag »

pecha nuda wrote:dikes a jeste neco ta Shadya co je s Thralsaiem, to je normal Shadya nebo zase Biara????Vypada totiz trochu jinak

Je to Biara. Shadya nikdy neexistovala, vždy to byla Biara. To máš jako v původní kampani za Findana, tam se taky Biara objeví a zabije Tiera, když má bejt s Raelagem
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
SirChristian

Post by SirChristian »

no teraz mam ja otazku, ktora ma uz dost dlho trapi:

v Homam 5 spravil Markal z Freydy ducha, ako je mozne, ze v dalsich pokracovaniach je opat normalna?
nejake protikuzlo?
Christian bol vzdy viac hraniciar ako rytier.
Napol putnik, napol snilek,
ale jeho taktika na bojisku je postrachom vsade na svete.

Image
Raelag

Post by Raelag »

SirChristian wrote:no teraz mam ja otazku, ktora ma uz dost dlho trapi:

v Homam 5 spravil Markal z Freydy ducha, ako je mozne, ze v dalsich pokracovaniach je opat normalna?
nejake protikuzlo?

Není to tím, že Markala zabili?
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
pecha nuda

Post by pecha nuda »

Raelag wrote:
SirChristian wrote:no teraz mam ja otazku, ktora ma uz dost dlho trapi:

nejake protikuzlo?

Není to tím, že Markala zabili?

Podle me z ni toho ducha neudelal jenom tim sam pro sebe tak jako vyhrozoval, bylo by to tam videt, jako treba nakej obrad ze z ni udelal ducha
Raelag

Post by Raelag »

Možná jí jen zavřel jako džina do nějaké nádoby nebo tak nějak
SirChristian

Post by SirChristian »

Raelag wrote:Možná jí jen zavřel jako džina do nějaké nádoby nebo tak nějak

Skor ta smrt Markala. Freyda je silna:)
Christian bol vzdy viac hraniciar ako rytier.
Napol putnik, napol snilek,
ale jeho taktika na bojisku je postrachom vsade na svete.

Image
Alarik

Post by Alarik »

Když jsem s Markalem Freydu zajmul, přidala se ke mě 1 Spektra, takže bych řekl, že jí v toho ducha proměnil. Zpátky se Freyda změnila patrně díky Markalově smrti.
Grawl

Post by Grawl »

Jestli byla duch jak jí potom mohl mít v inventáři?
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Post Reply