Heroes IV liga!!!
Heroes IV liga!!!
Re: Heroes IV liga!!!
Heroesak wrote:Ja by som skusil, ale hamachi nemam
Mě ted sere,že nemám čas,ale možná o výkendu skusíme.Hamachi seženeš ze stránky ligy Heroes 3.
http://www.ms.mff.cuni.cz/%7Etomej6am/heroes3/
Jo taky bych se klidne pridal, ale horsi to bude s casem... Mozna pres vanocni volno by nebylo spatne zahrat:)
Mám to špatný s časem,fakt mě to sere,ale čas není.Fakt liga heroes 4 by byla o moc lepší než do heroes 3.V heroes 4 bych dával mocccccc a to by mě bavilo o 50% víc než heroes 3.
No ja sice taky moc toho casu nemam, ale ted o tomhle vanocnim volnu bych si na jeden zapas cas udelal
Tak jestli ma nekdo zajem me vyzvat na souboj, tak kdyztak napiste na moje ICQ: 240 113 816 
dal bych ale mam problem ze nemuzu najit patche na anglickou verzi hry.. linky z toho serveru mi nefachaj
Coyote wrote:Já bych zahrál ligu
Pracuji na stránce, která by byla ligou, ale musíte ještě počkat. Musím tvořit v php a to není jen tak, není tolik času. V html je to jednoduchý, ale v php, je to něco inýho.
Lidičky můžu poprosit...já nemám čas na dodělání stránky...chtěl bych vytvořit ligu k Heroes IV...ae čas prostě není...pomůže někdo???
Ligu do Heroes IV před časem pořádal Ingoust. Zašlo to pro nezájem hráčů. Teď to těžko bude lepší.
Rád bych pomohl, protože H4 mám ze všech dílů nejraději, ale nevím jak bych pomohl... Programovat neumim
Já si myslím, že hráčů by bylo dost...mě se jich ozvalo hodně na mail...co se týče H IV...
ja jsem zrovna ten co ti psal tak 3 dny zpatky, pokud něco se něco rozjede tak si urcitě rád zahraju, 7 let v kuse hraju Warcrafta, chce to odpočinek...
Já se taky připojím a pokusím se pomoct, ale lituji, o hraní přes sít atd. toho vím hodně málo.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!