Nejhezčí hrdina kobky
- Ornella
- Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World
Nejhezčí hrdina kobky
Tak jakej nekampaňovej hrdina se vám líbí nejvíc?Mě rozhodně Kythra(hlavně ten pruh přez k..y jako vozy
) rozhodně z hrdinek je nejhezčí a hrdinové..........na ty fakt nejsem a co vám?
Re: Nejhezčí hrdina kobky
Kythra a pak hned Eruina, ta má taky celkem hezký oblek
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Mě se líbí asi nejvíc Lethos. Není špatná ani Eruina, ale ani Yrwanna. Naopak třeba již zmíněná Kyrtha se mi moc nelíbí.
- Ornella
- Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World
Alarik wrote:Mě se líbí asi nejvíc Lethos. Není špatná ani Eruina, ale ani Yrwanna. Naopak třeba již zmíněná Kyrtha se mi moc nelíbí.
Tak mě se Yrawanna vzhledově nelíbí jako ten příběh má dobrej ale ten obrázek mi nepřijde jako že by svojí krásou někoho oslnila zpíš možná naopak ale hnusná narozdíl od Yrhbeth neni.
Vayshan vypadá drsně díky tomu plášti.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
- Ornella
Zehir wrote:Vayshan vypadá drsně díky tomu plášti.
já sem to chtěl původně založit jenom s hrdinkama ale přišlo mi že by tam bylo málo možností tak sem tam dal i hrdiny a myslel sem si že stejně budou všichni hlasovat pro ženský
No nějaké dívky tu snad jsou a možná i pár lidí s jistou orientací

http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Ornella wrote:Zehir wrote:Vayshan vypadá drsně díky tomu plášti.
já sem to chtěl původně založit jenom s hrdinkama ale přišlo mi že by tam bylo málo možností tak sem tam dal i hrdiny a myslel sem si že stejně budou všichni hlasovat pro ženský![]()
![]()
Vždyť se hrdinové nemusí hodnotit jen podle obličeje, ale i podle oblečení. Spousta hrdinů a hrdinek by bez svého oblečení, třeba jen v nějakých hadrech, vypadalo "hnusně", ale v oblečení vypadají hned mnohem mocněji a impozantněji. Tím chci říct, že lidi nemusí hlasovat jenom stylem muži hlasují pro ženy a ženy pro muže. Třeba já jsem dal Lethose hlavně proto, jak vypadá celkově i s oblečením a všemi ostatními detaily. To, že kluk nebo muž volí hrdinu a ne hrdinku (nebo naopak) neznamená , že hned musí mít tu tvoji "jistou orientaci", co Raelagu?!
Alarik wrote:Ornella wrote:Zehir wrote:Vayshan vypadá drsně díky tomu plášti.
já sem to chtěl původně založit jenom s hrdinkama ale přišlo mi že by tam bylo málo možností tak sem tam dal i hrdiny a myslel sem si že stejně budou všichni hlasovat pro ženský![]()
![]()
Vždyť se hrdinové nemusí hodnotit jen podle obličeje, ale i podle oblečení. Spousta hrdinů a hrdinek by bez svého oblečení, třeba jen v nějakých hadrech, vypadalo "hnusně", ale v oblečení vypadají hned mnohem mocněji a impozantněji. Tím chci říct, že lidi nemusí hlasovat jenom stylem muži hlasují pro ženy a ženy pro muže. Třeba já jsem dal Lethose hlavně proto, jak vypadá celkově i s oblečením a všemi ostatními detaily. To, že kluk nebo muž volí hrdinu a ne hrdinku (nebo naopak) neznamená , že hned musí mít tu tvoji "jistou orientaci", co Raelagu?!
Já jsem dal taky LETHOSE a to proto jak vypadá celkově hl.ten plast a z hrdinek je to eruina
Only a foces spirit can walk the power for the warior
ja som hlasoval pre Vayshana lebo je najkrajší (aspoň pre mna)
Je jedno kto si aj tak zomrieš!!!!
- Lord Stepha
Mě se líbí taková ta,co schopnost na minotauri(dyz vidite celej obrazek,tak je dost sexy)
,ale nevim jak se menuje
Zde není zákon,zde je válka
volá sa Kythra
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
- Lord Stepha
Jo,to jeto jmeno,Sarumane
(promin,ze te takhle urazim,ja vim,muj obrazek taky neni,nejhezci,ale mel bys sis ho zmenit,za jake nadupane,treba ti jeho vojaci byly skretaci,tak si tam dej jakej obrazek toho barbara,no ne????.....
Zde není zákon,zde je válka
mne sa Sauron páči tak si ho nechám.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.