fog of war

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 4
Post Reply
cejnik

fog of war

Post by cejnik »

Zdravím chtěl bych si zahrát heroes4 ale dost mě tam štve ta válečná mlha existuje nějakej způsob jak ji vypnout a nebo nějakej mod co by ji vypinal?
Niven

Re: fog of war

Post by Niven »

cejnik wrote:Zdravím chtěl bych si zahrát heroes4 ale dost mě tam štve ta válečná mlha existuje nějakej způsob jak ji vypnout a nebo nějakej mod co by ji vypinal?

Jaká prosímtě mlha,nespletl si si to?V Heroes 4 přeci žádná mlha není!
Eru

Post by Eru »

Niven wrote:
cejnik wrote:Zdravím chtěl bych si zahrát heroes4 ale dost mě tam štve ta válečná mlha existuje nějakej způsob jak ji vypnout a nebo nějakej mod co by ji vypinal?

Jaká prosímtě mlha,nespletl si si to?V Heroes 4 přeci žádná mlha není!

Cooo??? Samozřejmě, že tam je.
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Activator

Post by Activator »

Je a pokud vím, tak se to vypnout nedá. :(
Coach

Post by Coach »

Člověk, který má vlastní stránky o H4 tak základní věc neví? K popukání :lol:
Niven

Post by Niven »

Coach wrote:Člověk, který má vlastní stránky o H4 tak základní věc neví? K popukání :lol:

Jen se směj,užij si to,ale skus se mě zeptat na jakoukoliv věc v heroes 4,třeba vlastnosti jakéhokoliv bojovníka,nebo jak daleko dojdeš s hledáním cest atd.Co se týče hry tak ti řeknu cokoliv,ale mlhy sem si nevšim nikdy no.To není tak důležitá věc. :shock:
Coach

Post by Coach »

No promiň, ale H4 je jediný díl ve kterém mlha byla, takže to důležité je a ne že ne :idea: A ty bys jako stvořitel stránek o H4 takovou základní věc měl vědět, to se na mě nezlob.
A divim se, že místo toho, aby si férově uznal svoji chybu (která se může stát, jsme jen lidi), tak se to ještě snažíš zahrát do autu...
Kat

Post by Kat »

No myslim, ze az Niven zjisti, co je to ta "mlha", tak se bude taky tlouct do hlavy, jako ja. Taky mi chvili trvalo, nez jsem prisel na to, co ta mlha je... snad jsem to pochopil dobre. :D Premyslel jsem, kde jen muze byt, jestli v bojich nebo kde... a pak me napadlo, ze ta mlha nejspis nebude nic vyjmecneho..... je to vlastne to, ze nevidis nepratelske jednotky po cele mape, ze vidis jen mista, kde prave mas nejakou svou jednotku nebo obsazenou budovu... ukazka tady: http://www.mujmac.cz/images/homm4_3.jpg ta cerna oblast....

No a taky nevim o tom, ze by se tohle dalo nejak obejit nebo vypnout. Budes se s tim muset smirit. :twisted: :D
Niven

Post by Niven »

Coach wrote:No promiň, ale H4 je jediný díl ve kterém mlha byla, takže to důležité je a ne že ne :idea: A ty bys jako stvořitel stránek o H4 takovou základní věc měl vědět, to se na mě nezlob.
A divim se, že místo toho, aby si férově uznal svoji chybu (která se může stát, jsme jen lidi), tak se to ještě snažíš zahrát do autu...

Mě to došlo hned jak jsem napsal ten minulej vzkaz.Koho by to asi napadlo,kdyby třeba napsal,jestli se dá zrušit to zatmívání,ale on napíše mlha,to přeci mlha není.Já jsem myslel jako mraky,vítr a tím pádem i mlha.Nejsem jeden z těch,co by něco o heroes 4 nevěděl,ale tohle mě předtím prostě nenapadlo. :lol:
Coach

Post by Coach »

Mlha, mraky, vítr :lol: Ty seš vtipnej.
A přitom stačí banální věc...aby ses podíval na název topicu.
Activator

Post by Activator »

On nepsal "mlha" ale "válečná mlha", anglicky fog of war, což by se dalo říct, že je oficiální název. Já jsem mimochodem hned věděl o čem je řeč.... :mrgreen:
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Nutno říct že i po mnoha letech jsem se nad tímto tématem řádně pobavil :-D
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Niven

Post by Niven »

Jo tohle se mi povedlo. Vůbec mi to tenkrát nedošlo. :D Jen zírám, co se mi povedlo.
Post Reply