"skryté kampaně"

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 3
Post Reply
Mrs.frodo

"skryté kampaně"

Post by Mrs.frodo »

Ahoj mám problém.. Už sem dohrála celou kampaň RoE, ale neodkryly se mi ty "skryté kampaně".. Nevíte někdo co mám dělat?
Eru

Re: "skryté kampaně"

Post by Eru »

Musíš nahrát poslední (poslední v příběhu) autosave.
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Falconer

Post by Falconer »

Zdarec, mám stejný problém, pokud to chápu. Odehrál jsem kampaň, označila se mi fajfkou, ale po vypnutí a zapnutí hry fajfka zmizela. Otevře se skrytá mapa po odehrání všech kampaní v sekci? Nebo se jedná o chybu hry? Mám Heroes III Complete z Game4U.

Díky za radu
andy636

Post by andy636 »

Opakovanie matka múdrosti:
Eru wrote:Musíš nahrát poslední (poslední v příběhu) autosave.

Inak povedané na konci poslednej misie šiestej kampane by ťa mala hra vyzvať k uloženiu hry, po skončení záverečných animácií, si loadni tú uloženú hru a mal by si to mať...
P.S.: Skús používať strýka googla... pred ďalšímy otázkami si pozri gremlinovu stránku.
Falconer

Post by Falconer »

andy636 wrote:Opakovanie matka múdrosti:
Eru wrote:Musíš nahrát poslední (poslední v příběhu) autosave.

Inak povedané na konci poslednej misie šiestej kampane by ťa mala hra vyzvať k uloženiu hry, po skončení záverečných animácií, si loadni tú uloženú hru a mal by si to mať...
P.S.: Skús používať strýka googla... pred ďalšímy otázkami si pozri gremlinovu stránku.

Díky za radu, sice jsem to už zkoušel, ale možná jsem to dělal blbě, protože pokaždý se mi tam otevřela jenom ta jedna mapa, zkusím ještě jednou.
Post Reply