Ahoj lidi ted sem nejakou dobu nemel H3 a tak sem prochazel net , skoro vsude sem se docet ze conflux a necro sou nejsilnější.Stim confluxem souhlasim conflux a dungeon sou dva super hrady

.S confluxem je crypta v poho staci mit upg víly a ze zacatku poskytuje magije u confluxu velkou vyhodu, ale tak nejak sem to nepochytil stim necropolis(tak este pred mesicem sem si myslel ze je to total crap - skušenější hráči mi to odpusti prosím xD) - jak je to stim necropolisem jak dosahnou toho velkyho poctu kostlivcu rychle? skousel sem to na random L mape na Imposible(pak i na expert) a v obouch pripadech sem na zacatku druhyho mesice maximalne 200-350kostlivcu na vic sem se nedostal.... tak prosím jestli by mi to mohl nekdo skusenejsi objasnit(skousel sem procist tohle forum i naky jiny ale nikde nepisou jak na to ...)
A este k online hrani do ted sem hral vicemene jenom hotseat s kamosema a tak sem se chtel zeptat jestli by nekdo nedal par matchu s lamkou

P.S prominte ze chybi hacky a carky a spatnou cestinu ale ted sem delsi dobu nemel moznost ji nak procvicit a psal jsem vetsinou jen anglicky takze kdyz chci psat rychle tak tam nak nemuzu dostat hacky a carky...
Predem diky
-zEro[r]
EDIT.prave sem si vsimnul toho webu s hrama tak se tam asi zejtra regnu...