Zloba hordy
- pecha nuda
Zloba hordy
Co si o tomhle pokřiku myslíte, podle mě to ty co ho vymysleli dost přehnali. Jako je dost dobrý, ale problém je v tom, že ja až moc dobrý. Díky tomuhle pokřiku jsem třeba dohrál poslední misi za Gotaie, dával jsem s nim zranění okolo 7000, což je strašně hodně. Podle mě to hru strašně ulehčuje.
Re: Zloba hordy
Ale legie jednotek, které na to potřebuješ, hned tak neseženeš. V misi Lov na lovce má Gotai k dispozici 2 skřetí města a spoustu líhní na jednotky, takže se mu to tam hromadí mnohem rychleji než normálně. A musíš to brát taky s ohledem na to, že barbaři nemají žádné destruktivní kouzlo. Zatímco osatní mohou hned zezačátku podporovat své jednotky třeba Magickými šípy, barbaři mohou jen klasicky útočit, maximálně sem tam seslat nějaký pokřik, pokud na to mají manu, takže tímhle se to trochu kompenzuje.
- pecha nuda
to je sice pravda ale prece jenom to mohli nejak omezit
podle me ne ve hooodne velky bitve je lepsi treba hromadny pozehnani a nebo naky kouzlo temnotyje v ty situaci lepsi

1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

2.jsou trpasilci
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
Jinak jsou vyvážený

Každá magie má svá ,,esa" : Slovo světla/Kledba podsvětí - nepůsobí takové škody ,a le útočí plošně na všechny jednotky; Pomsta bohů - čím více vám nepřítel ublíží , tím více to schytá; Imploze a smrtící mráz . netřeba komentovat , navíc třeba taková zesílená imploze , posílená schopností štěstí warlocků , proti tomu je nějaká zloba hordy jen poryv vánku
A i takový fénix , elementálové a hlavně přízračné síly dokáží nepřítele pěkně potrápit...
Navíc orkové se jinou magii než pokřyky učit nemohou , takže prostě musí mít nějakou ničivou schopnost.
Pozn. pokud se ti hra zdá jednoduchá , je zde možnost vyšších obtížnosti
Navíc orkové se jinou magii než pokřyky učit nemohou , takže prostě musí mít nějakou ničivou schopnost.
Pozn. pokud se ti hra zdá jednoduchá , je zde možnost vyšších obtížnosti
Zloba hordy je jednoznačně jedno z nejmocnějších kouzel, a daleko přesahuje Většinu ostatních bojových kouzel (jako Kletbu a výkřik). A v porovnání jeho ceny je to opravdu skvělá věc.
Má to však i svoje nevýhody. Zaprvé kouzlo slábne s postupem času. Zadruhé je to jediné skřetí bojové "Kouzlo". Zejména pokud hraje proti Temným elfům měl by barbar počítat s destruktivní magii. Teprve až v kombinaci s oslabením magii získá skřet onu převahu.
Jediné čemu se divým jsou astronomické částky se kterýma většina hráčů operuje. Víc jak 2500 jsem se zlobou hordy nikdy nedával. Víc jednotek na pokoření mapy nebylo zapotřebý.
A destruktivní magie, pokud není v rukou černokněžníka, tak většinou časem ztrácí smysl.
Má to však i svoje nevýhody. Zaprvé kouzlo slábne s postupem času. Zadruhé je to jediné skřetí bojové "Kouzlo". Zejména pokud hraje proti Temným elfům měl by barbar počítat s destruktivní magii. Teprve až v kombinaci s oslabením magii získá skřet onu převahu.
Jediné čemu se divým jsou astronomické částky se kterýma většina hráčů operuje. Víc jak 2500 jsem se zlobou hordy nikdy nedával. Víc jednotek na pokoření mapy nebylo zapotřebý.
A destruktivní magie, pokud není v rukou černokněžníka, tak většinou časem ztrácí smysl.
Last edited by Dave_Jame on Tue Nov 08, 2011 5:09 pm, edited 2 times in total.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
kdyz mate namakanyho hrdinu les.elfu a vyssi druidy a
znate kuzlo pan loutek imploze bo pad meteoritu muzou udelat vic skod nez 7000
znate kuzlo pan loutek imploze bo pad meteoritu muzou udelat vic skod nez 7000
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
Jinak jsou vyvážený

2.jsou trpasilci
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
Jinak jsou vyvážený

- pecha nuda
Bušák wrote:Pozn. pokud se ti hra zdá jednoduchá , je zde možnost vyšších obtížnosti
Ja sem nerekl ze se mi hra zda jednoducha
Tak tiez som prisiel na to ,ze iniciativa,moralka,stastie a level hrdinu je dolezitejsie ako magie.
Samozrejme ,kazdy narod ma tu svoju.
Ludia sa mi zdaju asi najlepsi aj bez ultimatnej schopnosti.Ten vycvik so zlavamy je v podstate ultimate.
V neskorsich bitkach je najhorsia asi Destruktivna.Ale ako pisal na domnou v rukach Elfov je to silna magia.
Ludia ako jediny mozu mat aj svetlu aj temnu a to mi pride super.
Ked som proti nim hral s Necromancerom ,tak som si ani neprdol.Caroval som ozivoval,bral manu ale furt sa liecil s Paladinom Archaniela.A ten s Expert Haste a spravodlivej moci chodil skor ako moj hrdina.Nehovoriac o ich moralke.A ked som ich konecne zabil ostalo este 80 paladinov oproti mojim 30 smrtkam.A to bolo uz vela aj na mna
Necromanceri mi pridu slabsi ako ostatny.
Co sa tika toho pokriku ,tak by som nepovedal ,ze je to silne.Silnejsie je fakt ,ze ked pridu niekde kde dava kuzlo automaticky to da experiens a nie malo.Mozem byt popredu s vlastnostami a cislami hrdinu.
To je podla mna lepsie.
A navyse som aj zistil ,ze to okamzite privolanie u Pekla je kontraproduktivne,ked ma super Experta Temnu.
To staci len pan babik,spomalenie,blind a je to v keli.Napriklad Akademia.
Podla mna su najlepsi Hvozd a Ludia.Vlastne dobre narody maju u mna navrh.
Samozrejme ,kazdy narod ma tu svoju.
Ludia sa mi zdaju asi najlepsi aj bez ultimatnej schopnosti.Ten vycvik so zlavamy je v podstate ultimate.
V neskorsich bitkach je najhorsia asi Destruktivna.Ale ako pisal na domnou v rukach Elfov je to silna magia.
Ludia ako jediny mozu mat aj svetlu aj temnu a to mi pride super.
Ked som proti nim hral s Necromancerom ,tak som si ani neprdol.Caroval som ozivoval,bral manu ale furt sa liecil s Paladinom Archaniela.A ten s Expert Haste a spravodlivej moci chodil skor ako moj hrdina.Nehovoriac o ich moralke.A ked som ich konecne zabil ostalo este 80 paladinov oproti mojim 30 smrtkam.A to bolo uz vela aj na mna
Necromanceri mi pridu slabsi ako ostatny.
Co sa tika toho pokriku ,tak by som nepovedal ,ze je to silne.Silnejsie je fakt ,ze ked pridu niekde kde dava kuzlo automaticky to da experiens a nie malo.Mozem byt popredu s vlastnostami a cislami hrdinu.
To je podla mna lepsie.
A navyse som aj zistil ,ze to okamzite privolanie u Pekla je kontraproduktivne,ked ma super Experta Temnu.
To staci len pan babik,spomalenie,blind a je to v keli.Napriklad Akademia.
Podla mna su najlepsi Hvozd a Ludia.Vlastne dobre narody maju u mna navrh.
To kouzlo je dost dobrý. V ToE jsem hrál jeden scenář. Teď nevím jméno. Ale byl jsem tam já s orkama vs Akademie a Azyl. Hrál jsem to na Hard a když jsem potkal asi 6. týden pc, tak mě rozdrtil. Dal jsem autosave a utíkal jsem do hradu. Komp za mnou. Naučil jsem se tam zlobu hordy a když mi zaútočil na hrad. Tak jsem ho díky tomu kouzlu zabil s minimálníma ztrátama.
"Za Čest, Řád a Povinnost"