Jinak ohledně tebe Kurto, jakmile se objeví další hráč, tedy k tobě do dvojice, budete oba ihned přidáni, takže se kdyžtak poptej a uvidíš
EDIT : Jelikož se přihlásil také Prolomy, Kurto i on byli přidáni a mohou začít s boji. V tabulce se vaše jména objeví hned jak jen se UP objeví na icq
- Čas pro hlasování je do neděle. Prozatím platí pravidla jak jsou napsány ted, kdyby už chtěl někdo odehrát svou válku. Ještě bych k tomu pár slov přidal než budete hlasovat. Toto se týká pouze války číslo 1 a je to kvůli tomu příběhu, podle kterého se bude všechno odvozovat. Vojenská situace všech národů byla katastrofální, proto jen ty nevylepšený jednotky. V dalších válkách bude již vše v normálu(národy začnou investovat zase do rozvoje v oblasti voj....) . Všechno víte předem, takže není problém se na to připravit vymyslet si strategii a nespoléhat na nějaké připojování. Brány na mapě jsem oslabil tak, že je bude možné prolomit i s nevylepšenýma jednotkama docela brzo si myslim, takže hra by neměla zase trvat tak extra dlouho jak si asi myslíte.
Jestli je to součástí příběhu tak je to OK,to jsem nevěděl,takže beru zpět jestli budou potom války i s upg jednotkama..každopádně toto bude zajimavé asi..doufám že se aspoň dožiju střetu se soupeřem
Paprda wrote:Jestli je to součástí příběhu tak je to OK,to jsem nevěděl,takže beru zpět jestli budou potom války i s upg jednotkama..každopádně toto bude zajimavé asi..doufám že se aspoň dožiju střetu se soupeřem
Nj chlape, bude to něco novýho Ale tak znáš i sílu neupg. jednotek, tak zhruba budeš vědět co a jak...