Might and Magic Heroes Kingdoms
- Lord Michal
Might and Magic Heroes Kingdoms
Web naší aliance
A je to tu!! Might and Magic : Heroes Kingdoms byl před pár dny spuštěn! Věřím že spousta z vás na tento moment čekalo pěkně dlouho! Zatím je to bohužel umožněno pouze pro pár zemí, ale přišel sem na způsob jak to obejít a stal sem se již aktivním hráčem! V mém plánu je vytvořit alianci(maximálně může mít 20 členů) a reprezentovat naši zem na tomto novém bojišti. Jelikož jsem se zapsal jako sponzor, dostal sem link, díky kterému se nejenže přihlásíte, ale také budete mít svoje město poblíž mého a ostatních členů aliance! Tím můžeme vytvořit naprosto dominantní alianci! Připojte se k nám a snad se nám podaří vytvořit silnou alianci. Pokud budeme dobře spolupracovat jako tým, sem si jistý že je v našich silách:-)
Kdo by měl zájem se k nám připojit, nechť mi napíše na moje icq : 205 686 606!
- pošlu link a třeba i nějaké info o hře, kdyby byl zájem, a hlavně rady jak obějít problémy s Čr.
- kdo se připojí správně přes link co mu pošlu, dostane od sponzora(mě) 8000 goldů,8 kamení a 8 dřeva hned na začátku!
Zde projevujte své názory, ptejte se atd. cokoliv!!!
Aktivní hráči Czech teamu :
LordMike2010 s městem TOH - národ : Haven
Dogsolidierr s městem Pustina - národ : Inferno
Mirek8 s městem Hilton - národ : Haven
M0ntezuma3 s městem Gryfindor - národ : Haven
Pařan s městem Flying city - národ : Academy
jurage s městem Juragoland - národ : Necropolis
Cannash s městem Coloseum - národ : Academy
topinka1 s městem Academy - národ : Academy
HejRup2010 s městem Hejrupakov - národ : Haven
LucasDarius s městem Fulnek - národ : Inferno
PaprdaTheOn s městem Forbidden - národ : Necropolis
Unlimited s městem Odry - národ : Academy
AltairR8 s městem Fire plains - národ : Inferno
A je to tu!! Might and Magic : Heroes Kingdoms byl před pár dny spuštěn! Věřím že spousta z vás na tento moment čekalo pěkně dlouho! Zatím je to bohužel umožněno pouze pro pár zemí, ale přišel sem na způsob jak to obejít a stal sem se již aktivním hráčem! V mém plánu je vytvořit alianci(maximálně může mít 20 členů) a reprezentovat naši zem na tomto novém bojišti. Jelikož jsem se zapsal jako sponzor, dostal sem link, díky kterému se nejenže přihlásíte, ale také budete mít svoje město poblíž mého a ostatních členů aliance! Tím můžeme vytvořit naprosto dominantní alianci! Připojte se k nám a snad se nám podaří vytvořit silnou alianci. Pokud budeme dobře spolupracovat jako tým, sem si jistý že je v našich silách:-)
Kdo by měl zájem se k nám připojit, nechť mi napíše na moje icq : 205 686 606!
- pošlu link a třeba i nějaké info o hře, kdyby byl zájem, a hlavně rady jak obějít problémy s Čr.
- kdo se připojí správně přes link co mu pošlu, dostane od sponzora(mě) 8000 goldů,8 kamení a 8 dřeva hned na začátku!
Zde projevujte své názory, ptejte se atd. cokoliv!!!
Aktivní hráči Czech teamu :
LordMike2010 s městem TOH - národ : Haven
Dogsolidierr s městem Pustina - národ : Inferno
Mirek8 s městem Hilton - národ : Haven
M0ntezuma3 s městem Gryfindor - národ : Haven
Pařan s městem Flying city - národ : Academy
jurage s městem Juragoland - národ : Necropolis
Cannash s městem Coloseum - národ : Academy
topinka1 s městem Academy - národ : Academy
HejRup2010 s městem Hejrupakov - národ : Haven
LucasDarius s městem Fulnek - národ : Inferno
PaprdaTheOn s městem Forbidden - národ : Necropolis
Unlimited s městem Odry - národ : Academy
AltairR8 s městem Fire plains - národ : Inferno
Last edited by Lord Michal on Mon Aug 16, 2010 9:53 pm, edited 6 times in total.
- Lord Michal
Re: Might and Magic Heroes Kingdoms
Tady pár rad do hry co jsem zatim postřehl :
- Jako první obsadte zlatý dul, pak ostatní.
- Doly neupgradujte, ale improvementujte, protože jakmile uděláte jeden Upgrade, nepujde už udělat improvement!
- Nakupte co nejdřív to pujde tři hdiny, mají velké armády a budou se vám dost hodit!
- Všechno dělejte opatrně! když uděláte něco špatně nejde to vzít zpět! A když zrušíte svůj učet, už nikdy se nebudete moct do tohoto světa, tedy k naší alianci, vrátit! Jediný co jde vzít zpět jsou skilly, ale stojí to dva skilly, takže dost drahý.
- Hlavní ze začátku je dobrá ekonomika - rychle obsadit doly, vylepšovat je atd. POZOR - dul na urovni 2 nemuze vylepsovat hrdina na urovni 1, pouze na urovni 2 a výše!
- Summon magic nedoporučuji! Je téměř k ničemu!
- V boji používejte jen tolik armády kolik je k vítězství potřeba, zbytek nechte ve měste, dostanete tak více XP! A taky pamatujte že po boji pokud bude skupina poražena(což ta v prvním kole většinou vždycky je) ztratí na svém počtu 30%! Takže je lepší vzít, když to stačí na vítězství v prvním bloku, 8 jednotek(30% jsou jen 2) než 9, což už by byla ztráta tří!!!
- brzo postavte market at muzeme mezi sebou obchodovat
- snažte se plnit co nejvíce questů - jsou tam za to jednotky(hlavní síla,kouzla jsou jen velice podpurná síla) nebo rychle vidělané suroviny a prachy
za upgrady v dolech získáváte XP taky, tak na to pamatujte!
- Jako první obsadte zlatý dul, pak ostatní.
- Doly neupgradujte, ale improvementujte, protože jakmile uděláte jeden Upgrade, nepujde už udělat improvement!
- Nakupte co nejdřív to pujde tři hdiny, mají velké armády a budou se vám dost hodit!
- Všechno dělejte opatrně! když uděláte něco špatně nejde to vzít zpět! A když zrušíte svůj učet, už nikdy se nebudete moct do tohoto světa, tedy k naší alianci, vrátit! Jediný co jde vzít zpět jsou skilly, ale stojí to dva skilly, takže dost drahý.
- Hlavní ze začátku je dobrá ekonomika - rychle obsadit doly, vylepšovat je atd. POZOR - dul na urovni 2 nemuze vylepsovat hrdina na urovni 1, pouze na urovni 2 a výše!
- Summon magic nedoporučuji! Je téměř k ničemu!
- V boji používejte jen tolik armády kolik je k vítězství potřeba, zbytek nechte ve měste, dostanete tak více XP! A taky pamatujte že po boji pokud bude skupina poražena(což ta v prvním kole většinou vždycky je) ztratí na svém počtu 30%! Takže je lepší vzít, když to stačí na vítězství v prvním bloku, 8 jednotek(30% jsou jen 2) než 9, což už by byla ztráta tří!!!
- brzo postavte market at muzeme mezi sebou obchodovat
- snažte se plnit co nejvíce questů - jsou tam za to jednotky(hlavní síla,kouzla jsou jen velice podpurná síla) nebo rychle vidělané suroviny a prachy
za upgrady v dolech získáváte XP taky, tak na to pamatujte!
Last edited by Lord Michal on Mon Aug 16, 2010 1:21 pm, edited 1 time in total.
Cus Lorde
hele a dá se to stáhnout někde ta hra?? Třeba přes torrent nebo tak?
Já bych si to taky rád zahrál...a to funguje jako strategie nejaka nebo k čemu bys to přirovnal?
Určitě to není jako klasickej heroes online ze ne.Jestli víš kde to splašit tak mi dej naky info
Dík

hele a dá se to stáhnout někde ta hra?? Třeba přes torrent nebo tak?
Já bych si to taky rád zahrál...a to funguje jako strategie nejaka nebo k čemu bys to přirovnal?
Určitě to není jako klasickej heroes online ze ne.Jestli víš kde to splašit tak mi dej naky info
Dík
Tak zaprvé
Ta hra byla spuštěna v jiných zemích už více jak před půl rokem..
a zadruhé
Je to Brouwser based game.. funguje jen v prohlížeči takže ne nejde stáhnout
A za třetí. jít přez blokované IP adresi není nic nového
a zadruhé
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
- Lord Michal
Dave_Jame wrote:Tak zaprvé
a zadruhé
Nevim kdo seš chlape a ani mě to nezajímá, jen vim že tkahle nepříjemný lidi tady fakt nechci vidět
Ta hra mohla bejt spuštěná kdy chtěla to mi je uplně fuk, ale myslim si že kecáš. Možná tak ve Francii maximálně. V Americe, to podle toho jaký tam jsou hráči a jak jsou vyspělí takhle dlouho neběží ani náhodou
- Lord Michal
Takže další příspěvěk. Zde osvětlím jaká je nej strategie na začátek a taky tu mám pár obrázků z bitev.
EDIT - 18.8.2010 :
Na zonách zatim nic nestavějte, je to zbytečný a drahý!
Soustředte se na plnění skillů kde dostáváte armádu za splnění! Odemknou se vám další užitečné funkce pro boj, dostanete rychle armu a ještě se vám zvýší dominance!
Stavění vě hradě - dávejte vše na co nejpomalejí a nejlepvěji to jde. Pak se stejně zastavíte, že nebudete mít surky.
Stavění dolů - doporučuji uděla tak ze dva improvementy (u zlata třeba tři, ale už je to dost nákladný) a pak začít dělat už jenom upgrady. A dávejte za to klidně víc zlata - dostanete víc XP! Př. : 6000 zlata = 600 XP pro hera.
Herové - doporučuji class leader pro hlavního a buildera pro vedlejšího, další už je jen na vás;-) Magii u Haven nechat na později.
Chodtě na tohle forum a vkládejte své reporty z duležitých bitek! Sledujte ostatní replaye a učte se z nich!
Pokud už hrdinové nemají co na práci, pošlete je alespon scoutovat - dostanou 100 XP za jednu vypravu. Nedávejte ale trvání na minimum - bude odhalenej pokud nebude mít specializaci scout a nedostane nic. A jak se to dělá? Dejte armu z hera
klikněte na mapu světa a na nějaký město
klikněte na dalekohled
NECHOĎTE DO ŽÁDNÝCH ŠÍLENÝCH BITEK A ŠETŘETE JEDNOTKY NA POZDEJI, NEJDŘÍV SE ZAMĚŘTE NA EKONOMIKU
Obrázek číslo 1 = Ukázka kouzla magie světla
Obrázek číslo 2 = Ukázka rozložení sil při dvouch stejných typech jednotek za sebou a overrunu
- Všimněte si že ty luky byly nasazeny jenom do jednoho kola udělali dva overruny.. nejlepší tedy je, rozdělit si je tak abyste viděli kolik je potřeba do jednotlivých kol a pak to klidně můžete sloučit. Síla armády bude stejná(takže neztratíte XP), ale vaše ztráty mnohem menší.
Obrázek číslo 3 = Ukázka boje lvl 1 vs lvl7upg
EDIT - 18.8.2010 :
- Všimněte si že ty luky byly nasazeny jenom do jednoho kola udělali dva overruny.. nejlepší tedy je, rozdělit si je tak abyste viděli kolik je potřeba do jednotlivých kol a pak to klidně můžete sloučit. Síla armády bude stejná(takže neztratíte XP), ale vaše ztráty mnohem menší.
Uz jste někdo přišel na to proč nelze použít kouzlo když bojuju ?? (asi jen v tom pohraničním pásmu to nvm jistě ) Např. zakouzlim slabost pro 1.kolo resp. navolim pro 1.kolo a vše se zdá ok ale v reportu z bitvy to vůbec nikde není..?? Tak jako to jde vidět výše v reportu od Jeníka s Divine strenght se mi to neukáže takže se to asi vubec nezakouzli nebo co
Co myslíte?
Co myslíte?
-
TheUndertaker88
kua to jsem tomu zas dal, až teď jsem si ve zprávách aktivoval příspěvek od LM, tak by mi to bodlo předtím, teď mi to moc nepomohlo, když jsem měl 16 dřeva a maximálně můžu mít 18, takže místo 8 mi přibyly 2
-
TheUndertaker88
mě jebne, v těch zprávách sou i výsledky boje, jinak je to dobrá hra ale trochu složitá
, tož než se to pochopí
-
TheUndertaker88
super už to chápu, těch 30% to ubyde vždycky toho co ztratím, já že jen v případě když je zabita celá jednotka. Škoda že jsem to tak nechápal na začátku
- Lord Michal
To paprda :
hodně kouzel z magie temnoty jsou pouze na oslabení nepřátelského hrdiny, ne armády, na t bacha
- všechno je tady : Spells
To Under : Jj to je velmi těžká hra, aspon teda na browserovku
Kdyby si chtěl cokoliv vědět napiš 
hodně kouzel z magie temnoty jsou pouze na oslabení nepřátelského hrdiny, ne armády, na t bacha
- všechno je tady : Spells
To Under : Jj to je velmi těžká hra, aspon teda na browserovku
Mám možná hloupou otázku, ale jak to hrajete?
Mně to pořád píše, že hra ještě nebyla u nás spuštěna. Hrajete přes nějákou proxy?
Díky.
Mně to pořád píše, že hra ještě nebyla u nás spuštěna. Hrajete přes nějákou proxy?
Díky.
- Lord Michal
Dostal jsi ode mě ten návod?
Zatím jsem nic nedostal.
- Lord Michal
ok tak icq - 205 686 606