Odhalení Heroes of Might & Magic VI

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou
balrogz

Odhalení Heroes of Might & Magic VI

Post by balrogz »

Dave_Jame
Redaktor

Re: Odhalení Heroes of Might & Magic VI

Post by Dave_Jame »

článek bude zítra nebo ve čtvrtek..

Tamější info je relativně.. no neuplné.. a po GC se bude vědět víc :-)
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

A ještě jeden detail... V souladu se změnou značky kterou provedl ubisoft loni je správný název
MIGHT AND MAGIC: HEROES VI

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
StreetX38

Post by StreetX38 »

No po tom, co tomu 5 let říkám Heroes of Might and Magic a běžně to zkracuju jako HoMaM po mě nemůže Ubisoft chtít, abych tomu teď říkal Might and Magic: Heroes....

A co si myslíte: Bude to mít propojení se Steamem jako R.U.S.E a tím pádem se to vyhne Ubi DRM, nebo tomu nechaj Ubi DRM, nebo konečně dají hru normálně a zvolí marketingový styl ala Zaklínač (žádná DRM a pozitivní motivace kupujících v podobě různých bonusů)?
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Já tmu říkám HoMam už víc jak deset let... a stejně tě opravuju :-D

Jinak stejně tomu všichni říkají Heroes tak je to jedno

No S tou ochranou to myslíš jak?
Jestli jsi si nevšiml tak ToE se řídili tím co jsi navrhoval.. nulové ochrany a nepotřebnosrt originálního CD.. a pak se všichni divý že nejde sehnat originálka jak jsou vykoupené

StreetX38

Post by StreetX38 »

No vydává to Ubi takže buď tam dají tu svojí DRM (neustálé připojení k internetu i při singlu a všechno se ukládá na jejich servery, takže když vypadnou nebo máš vypadávající připojení, nebo chceš hrát třeba na noťasu kde nemáš připojení tak si nezahraješ, já jsem si to zkusil u Assassin´s Creed 2) nebo jako u R.U.S.E., která vyjde za chvíli a do ní implementovali Steam i Steam Cloud, tak se Ubi rozhodl, že tam svoji DRM už dávat nebude a spolehne se na ochranu Steamu anebo jestli zachovají ten pozotivní přístup z minula....
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

To se ukáže časem.. už u pětky chtěli kdysy použít Starforce a lidi je s tím poslali někam.

StreetX38

Post by StreetX38 »

Jako tu jejich DRM už crackli, ikdyž jim to trvalo přes měsíc (všchny informace o nových misích se také stahovaly ze serverů Ubi a tak ti piráti museli celou hru dohrát originálně a pak až vytvořit emulátor serveru), takže Ubi vlastně uspěl a rozhodl se v tom pokračovat i přes silné protesty fanoušků a různé petice, ikdyž teď už asi, když ti piráti zjistili jak na to, tak je budou lámat rychleji, ale stejně, někomu to může vadit. Já sám jsem si koupil AC2 až po tom, co to crackli, ikdyž jsem potom hrál originálně, jenom jsem si řekl, že to z protestu nekoupím, dokud to necracknou, takže protože jsem si to koupil až později, tak jsem se vyhnul těm jejich výpadkům serverů, který byly na začátku, ale i tak mi to asi 2x vypadlo, i když jenom asi na 5 minut. Ale zase dvě mise před koncem jsem si omylem profil vymazal (v AC2 se mazal profil kliknutím LEVÝM myšítkem a ani se vás to nezeptalo, jestli to vážně chcete smazat) a když jsem jim pak napsal, jestli by to nemohli obnovit, když jsou všechny savy uloženy u nich, tak mi napsali, že ne.... doufám, že jim dojde, že skrz otravování hráčů cesta k lepším prodejům na PC nevede, a že jim to dojde před vydáním H6....

Drizzt Do´Urden
balrogz

Post by balrogz »

Teaser bol skvelý.Keby aj videa boli také v pribehu
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Tak, a teď lkdyž mě Jata předběhl s oficiálním článkem, Tak můžeme zhodnotit už nějaké informace co prosákli.

Tak zaprvé tu máme novou Nekromantku Sveltanu (kdyby na to někdo nepoukázal četl bych to dpteď jako Světlanu)

Ve hře je zachována ATB lišta i zřejmě mnoho prvků z HoMaM V..

Zkusím zde schrnout ty nejzajímavější poznatky co se objevili na různých forech

1: Vzácné suroviny - Na screenech jde vydět jen jeden druh vzácných surovin (Něco ala diamanty). Že by byly ostatní suroviny zrušeny? Osobně doufám že ne, tohle není zrovna hezká představa.

2: Velký nápis Tah 1: Znamená to že ze hry zmizela Iniciativa, nebo jen budou tahy od sebe jednoznačně odděleny (což by pomohlo napříkald při sledování trvanlivosti kouzel a schopností)

3: Množstvý nekromantských jednotek: Na Fotkách z bojiště je ukázáno celkem 5 jednotek:
Upír, Duch (připomínající toho z Heroes 1 a 2), Ghůl/Zombie, Kostlivec (premiérově vypadá že bdue mít kopí, odhadem vrhací) a Nekromant/Lich
Proč je to tak zajímavé? Všechny tyto jednotky jsou malé, čily nezabírají 4 čtverce. Co to může znamenat?
A) už nebude přesně daný poměr malých a velkých jednotek v národě
B) každý hrad bude mít ví jednotek...
žeby možnost alternativních jednotek Smrtka nebo rytíř, Lich nebo Mumie? no to je jen zbožné přání tak spíš A nebo B

A taky si šiměte že i zbrań rytířů připomíná až moc Kopí

A co se týče Videa,
Máme zde umírajícího hrdinu a tajemnou slečnu s pavoukem na hlavě. Můj první tip byla Ornela ale zřejmě se jedná o Sveltanu.. a umírající rytíř.. až příliš mi připomínal Dunkena. Momentálního krále a manžela vládkyně jednorožčí řše

A jaké dojmi máte z fotek a videa Vy?

Montezuma3

Post by Montezuma3 »

Já doufám, že ty screeny jsou z nějak vylepšeného Ghost Modu - který je i v H5. I když to asi ne. První věc, která mě napadla, je že každý národ bude mít svoje vlastní unikátní suroviny. Každopádně bych byl raději, kdyby suroviny byly stejné jako dříve. (přeci jen, je to tradice už od prvního dílu)
balrogz

Post by balrogz »

To svetielko je duša alebo nejaký artefakt vo videu.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

čistě teoreticky duše padlého hrdiny která je následně uzavřená do zbraně.. ale zbyteks e dozvýme asi až ve hře

Morgrim

Post by Morgrim »

Z téhle preview vyplývá spousta dalších věcí: http://kotaku.com/5616648/might-and-mag ... t-be-magic

-Při postupu na vyšší úroveň si budete moci vybrat přímo schopnost kterou chcete, už to není o náhodě.

-Na začátku hry si vytvoříte svého vlastního hrdinu, můžete mu změnit vzhled a pohlaví, také jedno ze dvou povolání jako v Heroes 3, jedno silové a jedno magické. Maximální úroveň je 30, v průběhu vývoje svému hrdinovi můžete zvolit i pokročilé povolání.

-Každá frakce má mít drasticky odlišný způsob hraní, například nemrtví budou prospívat z delších bitev, jelikož nepříteli sají život.

-Bojiště se v průběhu bitvy budou měnit, postupně se část bojiště zatopí atd.

Nevím jestli je to úplně všechno oficiální, ale jestli je to prvda, bude to bomba :)
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
GoodMan

Post by GoodMan »

Zní to až moc dobře než aby to byla pravda. Ale třeba se poštěstí
Dejte mi zatraceně někdo nějaký tip!
Post Reply