Rasy
Rasy
jaká rasa je v tomhle nejlepąim dílu podle vás nejlepąí a nejhorąí a za jakou hrajete nejradąi?Já za nic, ale často za rampart nejlepąí podle mě neni nikdo a nejhorąí je fortrees
May the force be with you and dark side too.Always!
-
David2005
Re: Rasy
Jabarakas wrote:jaká rasa je v tomhle nejlepąim dílu podle vás nejlepąí a nejhorąí a za jakou hrajete nejradąi?Já za nic, ale často za rampart nejlepąí podle mě neni nikdo a nejhorąí je fortrees
Drtim to Deemerem a setrim na Dracky...sice po tom spici updatu me to manu na dvojnasobek doplni jen 1den v mesici a musim si na to prichystat karavanu,ale i tak bomba...nez se smrtky nebo castle spamatuje mam odkrytou vetsinu mapy a kontroluji situaci... .
-
Glorin
-
conqbl
v 3 je vse supr a vse se da vyuzit naplno,ak tu hru hrajes uz nejakych 8 a viac rokov tak uz vies co a ako a vis porazit i mnohem silnejsieho supera.
ked sem to zhodnocoval podla ras a sp.schopnosti a kalkuloval sem az se mi z kecky parilo.proste sem zarataval vse do akehosi hodnoceni od HP impa az po silu hradeb jednotlivich ras,tak mi vyslo vzdy z nejvic bodmi Nekropolis,Dungeon a Stronghold skoro narovnako.A najhorsie na tom bolo Inferno.Ale skutocnost neni matematika a vypocty tam de o situaci a napr take inferno se mi skor jevi ako silne utocna rasa a s dobrou podporou tych spravnych kuziel su aj kvoli hodne speedom k nezastaveni.
je to len cista teoria ktora v praxi urcite neplati na stopro.
neda se urcit jednoznacne kto je nej a kto je slabi.napr Fortrees se da tiez dost brutalne vyuzit jen treba skusat a skusat casem se na mnoho pride a tak.Takze zaver je asi taky ze vseci su asi na rovnakej urovni -az na Nekropolis ti maju miernu vyhodu v tom ze su Undeadi a nefachaji na nich par podstatnych veci,a na Stronghold ak ziskaju artefakt Orb of inhibition nebo rec.kloak vtedy sa na nich fakt hrozne tezko hraje
ked sem to zhodnocoval podla ras a sp.schopnosti a kalkuloval sem az se mi z kecky parilo.proste sem zarataval vse do akehosi hodnoceni od HP impa az po silu hradeb jednotlivich ras,tak mi vyslo vzdy z nejvic bodmi Nekropolis,Dungeon a Stronghold skoro narovnako.A najhorsie na tom bolo Inferno.Ale skutocnost neni matematika a vypocty tam de o situaci a napr take inferno se mi skor jevi ako silne utocna rasa a s dobrou podporou tych spravnych kuziel su aj kvoli hodne speedom k nezastaveni.
je to len cista teoria ktora v praxi urcite neplati na stopro.
neda se urcit jednoznacne kto je nej a kto je slabi.napr Fortrees se da tiez dost brutalne vyuzit jen treba skusat a skusat casem se na mnoho pride a tak.Takze zaver je asi taky ze vseci su asi na rovnakej urovni -az na Nekropolis ti maju miernu vyhodu v tom ze su Undeadi a nefachaji na nich par podstatnych veci,a na Stronghold ak ziskaju artefakt Orb of inhibition nebo rec.kloak vtedy sa na nich fakt hrozne tezko hraje
-
Choosen
Dle mého názoru je nejsilnější rasou Castle . Nejraději hraju za Tower a Rampart . Myslím si , že nejhůře je na tom .. no nevím . Fortres a inferno jsou na tom asi stejně . Nevím , kdo z nich je horší . Jo a nejméně rád , rasu , kterou fakt nemusím a za ty roky jsem za ní hrál fakt jenom výýýýjimečně , tak je nekropolis . Věřím , že takový Necromancer s 1000 kostlivců může být super )kouzla jsou taky good) , ale fakt je nemusím
( . Jo a nějak si nemůžu zvyknout na Conflux . Ale akademii , nebo jakou budovu to mohou stavět , tak to je super . Hned získat všechen typ magie , mazec
) . Btw , jaká rasa jsou peasanti ? a proč tam vůbec jsou? vždyť mají obranu , útok a život za 1 ?????? lol asi nějaký výstřelek . Ale je to aspoň fajn pocit , když s 5ti azurovými dráčky jednou ranou smetu 500 peasantů 
Nejlepsi mesto? Hodne zalezi na mape a na obtiznosti. A hlavne nesudte jen podle 7. lvlu. Takovy fortrysaci by na maly mape s dostatkem dreva a na impossible nakopali komukoliv.
S kamaradama jsme delali zebricek, kde byla zahrnuta spousta faktoru od kazdicky jednotky pres hrdiny az po budovy a vyslo nam tohle(v zavorce je best hrdina za mesto): Dungeon(gunnar), Castle(Mullich), Conflux(Ciele), Necropolis(Aislinn), Tower(Solmyr), Rampart(Kyrne Teplej ksicht), Stronghold(Crack Hack), a Fortress(Bron) s Infernem(ted si nevzpomenu, asi Rashka) na konci.
Jsem presvedcen, ze na vetsine mapach, by platil tento zebricek(pokud by oba hraci hrali stejne dobre)
S kamaradama jsme delali zebricek, kde byla zahrnuta spousta faktoru od kazdicky jednotky pres hrdiny az po budovy a vyslo nam tohle(v zavorce je best hrdina za mesto): Dungeon(gunnar), Castle(Mullich), Conflux(Ciele), Necropolis(Aislinn), Tower(Solmyr), Rampart(Kyrne Teplej ksicht), Stronghold(Crack Hack), a Fortress(Bron) s Infernem(ted si nevzpomenu, asi Rashka) na konci.
Jsem presvedcen, ze na vetsine mapach, by platil tento zebricek(pokud by oba hraci hrali stejne dobre)
neviem ako vy ale ja hram furt na impossible inu obtiaznost asi ani neznam. a ine su aj o nicom.tato hra na lahsich obtiaznostiach totiz straca vyznam -ked mas na zaciatku x resource a zlata len kupujes budovy a je to o nicom (ziadne premyslene tahy a rozmyslanie co a kedy kupim atd)
Impossible=rulezz
,a k takym poznamkam ze inferno a fortres su asi najslabsi tak je to uplne naopak / hlavne na S a M mapach na impossible
sa neraz osvedcili inferno a fortrees ako dominantna rasa.ak som pisal vyzsie tak vsetky mesta a monstra su na 90% vyrovnane a rozdiely medzi nimi su fakt zanedbatelne.
napr inferno: po 5lvl creaturu sa dostanes prakticky bez problémov a horned demona mozu mat uz v 1 tyzden na impossible coz je k nezaplacení,dalej asi rasa s nej speed co v kombinacii s haste a taktikou...
+dufam nemusim vysvetlovat veci ake je ,,klone na certa,, atd..
Dobrý hráč vie vyuzit vyhody kazdej rasy a sme hrali s kamosmi neraz po sieti -ktorý hrajú homam ak fanatici cez 10 rokov(patrim k nim
)
a su to herny profici a neraz sa mi podarili s infernom pekne kusky
Ale tema k hommam ktora rasa je naj je podla mna k nicomu,v heroese sa da vse vyuzit na 100% a kazda rasa ma svoje +/- ,
a hlavne v heroese nejestvuje slaba rasa 
Impossible=rulezz
sa neraz osvedcili inferno a fortrees ako dominantna rasa.ak som pisal vyzsie tak vsetky mesta a monstra su na 90% vyrovnane a rozdiely medzi nimi su fakt zanedbatelne.
napr inferno: po 5lvl creaturu sa dostanes prakticky bez problémov a horned demona mozu mat uz v 1 tyzden na impossible coz je k nezaplacení,dalej asi rasa s nej speed co v kombinacii s haste a taktikou...
Dobrý hráč vie vyuzit vyhody kazdej rasy a sme hrali s kamosmi neraz po sieti -ktorý hrajú homam ak fanatici cez 10 rokov(patrim k nim
a su to herny profici a neraz sa mi podarili s infernom pekne kusky
Ale tema k hommam ktora rasa je naj je podla mna k nicomu,v heroese sa da vse vyuzit na 100% a kazda rasa ma svoje +/- ,
Ja v podstate souhlasim... Impossible rulezzz
Ja H3 taky hraju od ty doby, co spatrili svetlo sveta a jsem rad, ze je vic takovych.
Ale nesouhlasim, ze rasy jsou vyrovnane. Na vetsine map podle me plati poradi napsane nahore. Na S a M mapach se vyrazne zmensuji rozdily ras(tower pokud nema stesti konci). Ale chtel bych videt fortress, jak na L mape obstoji treba proti Castlu nebo Dungeonu.
POZOR: U vseho predpokladam, ze proti sobe hrajou stejne silni hraci.
PS: Taky se ti stava, ze chces kouzlo v mg a nedostanes ho? Me to vzdycky nas***.
PS2: Taky te na impossible stvou mapy, kde na zacatku nemas hrdinu?
Ja H3 taky hraju od ty doby, co spatrili svetlo sveta a jsem rad, ze je vic takovych.
Ale nesouhlasim, ze rasy jsou vyrovnane. Na vetsine map podle me plati poradi napsane nahore. Na S a M mapach se vyrazne zmensuji rozdily ras(tower pokud nema stesti konci). Ale chtel bych videt fortress, jak na L mape obstoji treba proti Castlu nebo Dungeonu.
POZOR: U vseho predpokladam, ze proti sobe hrajou stejne silni hraci.
PS: Taky se ti stava, ze chces kouzlo v mg a nedostanes ho? Me to vzdycky nas***.
PS2: Taky te na impossible stvou mapy, kde na zacatku nemas hrdinu?
Anubis to Daniel: Well, good to go. Hehe, there's nothing u can do. U don't have the power. Oma: But I do.
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
no hral sem za fortrees na L ne raz,a maju sancu a celkom schopnu,minimalne rovnaku ako spominaný castle a dungeon.Mas mapu L cize mas omnoho vetsiu sancu najst artefakty ako: orb of inhibition,recenters cloak,shakles of war atd.+ sem tam cierny thrh alebo vyhodny market,artifakt merchant - a ked sa tieto spominane artefakty dostanu do ruk Fortreesom nebo Barbarom - amen s kazdym,moze sa aj poondit nema na nich ak ich ma ovsem schopny hrac nie nejaky lamer.+hydra,gorgon,behemont,atd = dmg dealery- z hrdinom cisto na silu a taktikou nemaju konkurenciu.proste taktika do predu + pripadne art na spd.ale to ani netreba
a super sa moze uz len bezradne pozerat ak dostava freetahy a straca polku armady v prvom kole
a super sa moze uz len bezradne pozerat ak dostava freetahy a straca polku armady v prvom kole