TEMNÍ ELFOVÉ:"jaké budou nové jednotky"

Vše k fanstránce (připomínky, návrhy, kritika)
Post Reply
HellFirr

TEMNÍ ELFOVÉ:"jaké budou nové jednotky"

Post by HellFirr »

1. Vrah

2. Krvavá panna

3. Hydra

4. Čarodějnice

5. Mantikora

6. Faceless

7. Černý drak
MINOTAUR

Re: TEMNÍ ELFOVÉ:"jaké budou nové jednotky"

Post by MINOTAUR »

toto si len tipol či čo :?:
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Vá.

Post by Vá. »

Já to nechápu. Proč posíláš ty obrázky,to chceš dokázat existenci temných elfů? Temní elfové v nějakém rozšíření budou,to je skoro jisté. Ale ty jednotky,to si někde našel nebo co?
What an Ugly end to a Beautiful beginning
Snaphid

Post by Snaphid »

hmm nejsou to tenmi elfove ale.. uz to tu bylo jsou to hrdninové z více dílů :?
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Jsou to modely některých postav se kterými se budeme setkávat v průběhu kampaně a v rámci některých ingame videi.

Jinak můj tip na soupisku DE

Vrah
Minotaur
Temný netopýr

Matka stínů
Hydra
Ten bez tváře/nebo parodie na temného elementála.

Stínový drak
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Vá.

Post by Vá. »

Neříkali,že nechtějí aby byli draci hratelní?
moje tipy nebo jak by to bylo podle mě :D

core
vrah
minotaur
ještěr/raptor

elite
krvavá panna
hydra
stínová čerodějnice

champion
avatar Malassy(ne jako odrak,ale něco jako jsou přadleny avataři Ashy)
What an Ugly end to a Beautiful beginning
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Tak jejich stanovisko je že se tomu chtějí co nejvíce vyhnout. Ale na druhou stranu už několikrát řekly že u některých národů se tomu opravdu nedá vyhnout. A myslím si že tím národem jsou hlavně Temní elfové

Jejich snažení je v tom, aby jako v heroes V neměl draka za hlavní jednotku každý druhý národ.

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
KAMIK4ZER

Post by KAMIK4ZER »

no můj tip je:
Základní:
Vrah,Minotaur,Raptor

Elitní:
Krvavá panna,Mantikora,Matka stínů

Šampion:
Hydra
8)
kiliroy

Post by kiliroy »

Tak ja si taky tipnu:
core:
Krvavá sestra
Bazilišek
Vrah
elite:
Wyrm (já si prostě nemůžu pomoct, ale je to rozhodně možné, i když nepravděpodobné)
Hydra
Matnikora
šapmpion:
Beztvarý

Ale více by se mi líbilo kdyby nechali elfy spolu a oběvovali by se tam temnější jednotky i světlejší jednotky.
:(
Altair8

Post by Altair8 »

Jelikož se chtějí vyhnout drakům jako šampionům, tak si myslím (a doufám) že šampionem kobky bude hydra :)
J.C.Murphy

Post by J.C.Murphy »

Hmm.. tak do core bych určitě zařadil minotaury a vrahy, protože to jsou nejpočetnější složky. Třetí by podle mě bylo něco novýho, protože v Heroes VI strašně rádi vymýšlejí nějaký paskřívárny jenom aby to bylo nový.
ale takovej beholder alias očko by mohl mít comeback... vždyť sme ho neviděli už od trojky
elite... tak určitě čarodejnice, nebo ne ani tak čarodejnice jako spíš kněžka aka střelec s podpůrnými abilitami, ještěrkář je taky klasika... ale koňoidní jednotky stejně jako draci mají útrum, tak bych je asi vypustil... navíc kampaň by byla zřejmě počátky cvelfů v podzemí a ono ochočit si ještěráky a hydry nějakou dobu trvalo. Kvůli vyvážení by to chtělo v elite nějakou čistě melee útočnou jednotku a přestože by krvavé sestry tento post zastávaly dobře, tak neznám společnost elfů těsně před rozpadem a nevíme jestli už byl matriarchální systém.... jednoduše - radši bych viděl nějakou zvrácenější variaci na tanečníky čepelí. Třetí elite bude nějaký kýčovitý nepoužitelný cosi, co bych v životě nevymyslel . Dejme tomu hrouda borůvkového pudingu v oblaku šlehačky střílející kuličky nového koření.
jako champion by se hodil faceless ne? vždyť když sem se před rokem ptal co to vlastně je, tak ste mi řekli, že něco jako andělé pro elratha.

btw... taky vám přijde, že všechno vykrádá forgotten realms, jenž vykradlo LOTR? :D
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Oko bylo i v Heroes IV :mrgreen:

Bušák

Post by Bušák »

Core: čarodějnice - nestřílí, kouzlí; vrah - střelec; tanečník, krvavá panna, či jiný podobný bojovník
Elita: obdoba temného elementála; Minotaurus; vyšší bytost - čaroděj, beztvářník, či něco podobného.
Champion: Hydra

- nepočítám s mantikorou, jelikož tu máme lamasu a nejspíš by nedali dvě tak podobné bytosti do hry. v core přímce nejspíš budou jednotky na základní ability: střelec, bojovník, léčitel(nebo kouzelník), elitám bych vrátil minotaura, přece jen se z něj dá udělat mocnější bytost než ve čtyřce a pětce. lidé mají slávu, jako obdobu elementála světla, svatyně má vodního a tady bychom mohli čekat obdobu temného elementa. a třetí elita by byl nejspíš střelec, nebo kouzelník na vyšší úrovni (spíše střelec, aby neměli jen jednoho.)
a Champion, pokud by nebyl ve hře drak a šetřili by ho třeba, jako bosse, tak bych očekával Hydru.
Kha-Beleth

Post by Kha-Beleth »

Podle mně by měl být champion faceless, elite asi "očko", minotaur a někdo s velkým dosahem pohybu jako nájezdník (třeba na černých jednorožcích :mrgreen: ) nebo ten elementál, a core asi vrah, magič a nějaká ryze melee jednotka
Právo je na straně silnějšího. Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé. Směj se, když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Post Reply