Hrozba

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Post Reply
dandynes

Hrozba

Post by dandynes »

Prosím o vysvětlení, co znamená když si kliknu na protivníka a je u něj hrozba smrtící (a v závorce triviální). Jak docílím toho, aby platila hrozba triviální ? Děkuji.
Kiko

Re: Hrozba

Post by Kiko »

To sa zobrazuje len vtedy keď je protivník vo svojom hrade.A znamená to že jeho armáda je pre teba smrtiaca,ale armáda v hrade je triviálna :wink:
kiliroy

Post by kiliroy »

Ja nechci byt drzí, ale příjde mi to trochu špatně vysvětlené. To je tak, že když má tvúj protivník v hradě 2 hrdiny, nebo třeba jen jednoho hrdinu a jednu armádu, tak jedna z nich je pro tebe smrtící a jedna z nich je triviální.
:(
Kiko

Post by Kiko »

V pohode...vysvetlil som to tak ako som tomu pochopil.
dandynes

Post by dandynes »

Děkuji za vysvětlení.
Greg

Post by Greg »

btw, dali jste už někdo smrtící hrozbu? :mrgreen:
Bušák

Post by Bušák »

Já dávám smrtící hrozbu v kampani téměř pravidelně a v Kampani za Irinu jsem v poslední misi bojoval často s nepřítelem s dvojnásobnou armádou. Problém u smrtící je v tom, že nepoznáte, jestli chybí 5 jednotek do toho aby byla vysoká, nebo jestli má nepřítel 10x větší army. Moje taktika je v hrdinovi a jeho schopnostech, pak už jenom využívám kombinace schopností jednotek :D
kiliroy

Post by kiliroy »

Bušák wrote:Já dávám smrtící hrozbu v kampani téměř pravidelně a v Kampani za Irinu jsem v poslední misi bojoval často s nepřítelem s dvojnásobnou armádou. Problém u smrtící je v tom, že nepoznáte, jestli chybí 5 jednotek do toho aby byla vysoká, nebo jestli má nepřítel 10x větší army. Moje taktika je v hrdinovi a jeho schopnostech, pak už jenom využívám kombinace schopností jednotek :D

Ale já myslím že "umělá inteligence" počítá i s úrovní hrdiny. Neříkám že se smrtící nedá porazit, ale nepříjde vám trochu divné když vám to (a to i na easy), vyhodí "živého" protivníka s pomalu 3x armádou a za úkol dostanete ho porazit? Budiž, ale když jich tam je potom několik tak už to je horší. Nicméně se v této misi dalo i trochu využít taktiky "2 se mlátí a třetí se směje", přičemž vy jste ten třetí.
:(
Post Reply