Ahoj,
mam problem s prihlasenim. Po delsi pauze co jsem na H6 mel, sem si aktualizoval veskere updaty a chtel sem se prihlasit, jenze sem pozapomnel heslo. Proto jsem si heslo zmenil a na strankach Uplay i na Ubisoftu vse funguje perfektne. Bohuzel pri zapnuti hry a snaze se prihlasit mi to stale pise ze mam spatne jmeno nebo heslo.
Co ted s tim?
Vsem dekuji za pripadnou radu.
S pozdravem
Pajson
Problem s prihlasenim do Uplay
Re: Problem s prihlasenim do Uplay
Sice jsme to už řešili v jiném téma, ale odpovím Ti. Chyba je na straně Ubisoftu, kdy střídavě client jde a nejde. Teď zas jde a jsem osobně zvědav, jak dlouho to vydrží. Jak spadne znovu, okamžitě odinstaluji H6 a budu litovat toho, že jsem si koupil sběratelskou, ačkoliv mi tu hru dost zošklivili, oproti tomu, na co jsem byl zvykly.
Raději nic, vše se dá otočit proti mě.
Moc ti dekuju za odpoved. Umim se trefit do doby, kdy sem mel chut si zahrat 
Diky a snad se to zlepsi
Pajson
Diky a snad se to zlepsi
Pajson
Ahoj ludia prosim vas v tomto som amater ¨mam problem s prihlasenim do rezimu on-line samozrejme mam origor hru a ked ju spustim tam sa mi nahodi conecting conflux a automaticky mi to vyhodi failed uz sa stym trapim cca 3 dni a uz som bezradny prosim o pomoc dakujem vopred za poradenie ...
To opravdu nevím. Conflux jede a přihlásit se lze. Aspoň teď denně hraju chvílemi a žádný problém nevidím.
Proberem to krok po kroku. Máš účet u Uplay? Můžeš se pripojit přes offik na stránky hry a pak jít do záložky login.... Conflux
Kikneš na zástupce hry, proběhne "update" Ubisoft/ dva modré rámečky..... pak login na uplay a pak tabulka s výběrem hry... vše u Uplay.....
Zde http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/home/ když uprostřed klikneš na Conflux... musíš se dostat na svůj zaregistrovaný účet, k němuž se váže vše kolem nákupu hry, datadisků a vůbec veškerého stahovatelného obsahu hry. Tam se připojíš??
Pokud se bavíme o připojení přímo ve hře.... možná tomu brání antivir?? Firewall??
Mě to hlásí " Failed to connect Uplay" pokud se nepřihlásím / nespustím/ jako administrátor. Ale to mě dělá jen při spuštění hry. Jinak jsem sama žádné problémy s připojením nikdy neměla.
Proberem to krok po kroku. Máš účet u Uplay? Můžeš se pripojit přes offik na stránky hry a pak jít do záložky login.... Conflux
Kikneš na zástupce hry, proběhne "update" Ubisoft/ dva modré rámečky..... pak login na uplay a pak tabulka s výběrem hry... vše u Uplay.....
Zde http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/home/ když uprostřed klikneš na Conflux... musíš se dostat na svůj zaregistrovaný účet, k němuž se váže vše kolem nákupu hry, datadisků a vůbec veškerého stahovatelného obsahu hry. Tam se připojíš??
Pokud se bavíme o připojení přímo ve hře.... možná tomu brání antivir?? Firewall??
Mě to hlásí " Failed to connect Uplay" pokud se nepřihlásím / nespustím/ jako administrátor. Ale to mě dělá jen při spuštění hry. Jinak jsem sama žádné problémy s připojením nikdy neměla.
Platí se za liščí kožich nikoliv za noru.
Když nejsou slyšet bubny, patrně nikdo nebubnuje.
Když nejsou slyšet bubny, patrně nikdo nebubnuje.