Wog špeciálna schopnosť Jeddite
Wog špeciálna schopnosť Jeddite
Ahojte, hrám Wog, kampaň za tyranov, je to verzia cz. No ale hrdina Jeddite nemá popis svojej špeciálnej schopnosti preložený, AJ trochu rozumiem, tuším asi aká to je schopnosť a načo, ale ju neviem použiť. Ikonka tej schopnosti je taký sivý hrad a asi slúži na prebudovanie iného typu hradu na svoj typ. Nevie niekto, čo to vlastne naozaj je a načo sa to používa? 
Re: Wog špeciálna schopnosť Jeddite
Ve WOGu existuje moznost prestavet hrad. Kdyz vstoupi tvuj hrdina do hradu a pravym klikne na nejakou budovu, muze ji za polatek zbourat. Cim vice bourani za den, tim vetsi cena, hrdina taky musi mit nejakou armadu. Taky nektere boudovy nejdou zbourat hned, musi se predtim znicit jeste jine. Po zbourani vsech budov se musi ve meste nechat nejake jednotky. Po sesti dnech lze hrad dobyt a prestavet na svoji frakci. Jeddite muze zvolit jakoukoliv frakci.
Last edited by Shade3 on Wed Sep 05, 2012 4:28 pm, edited 1 time in total.

Ďakujem, ale ma ešte napadla jedna otázka:malo by sa dať nejako mesto zbúrať a najať špeciálny duchovia (za kažého zabitého protivníka 1 nový duch), ako sa to prosím robí?
Ghosty muzes najmout sest dni po zniceni mesta kliknutim na kovarnu (jedina budova co zustava).

Ahoj, nechcem vyzerať ako somár, ale skúšal som tie budovy búrať( prišiel som so silným hrdinom so silnou armádou do hradu, konkrétne s Jeddite), a nič... 
Jeste musi byt povoleny skript, ktery tohle dela. Je ve WOG options.