čeština k VI

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Post Reply
koudy41

čeština k VI

Post by koudy41 »

Ahoj,
koupil jsem si CD Heroes of might and magic VI, bohužel jsem ale zjistil, že je bez češtiny pouze s anglickými titulky. Můžete mi prosím někdo poradit, kde jde čeština ke hře stáhnout? Nemůžu to nikde najít.

Moc díky,
L.
Dave_Jame
Redaktor

Re: čeština k VI

Post by Dave_Jame »

Jednoduchá odpvěď
čeština stáhnout nejde
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Niven

Post by Niven »

koudy41 wrote:Ahoj,
koupil jsem si CD Heroes of might and magic VI, bohužel jsem ale zjistil, že je bez češtiny pouze s anglickými titulky. Můžete mi prosím někdo poradit, kde jde čeština ke hře stáhnout? Nemůžu to nikde najít.

Moc díky,
L.

Můžeš skusit nainstalovat nějaký český patch. Když ti to projde, bude hra česky a když ne tak si v pytli, protože cz neexistuje, to by ti někdo musel poslat herní soubor, ve kterém to je a jelikož zabírá několik GB, tak to ti nikdo nepošle.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Ono to není tak jednoduché.
Má to totiž 2 problémy
1: Když si projdeš herní data, zjistíš že v každé verzi jsou data pro všechny jazykové varianty.
2: Zjistíš že jsou tyto data porůznu rozdělené mezi skoro všechny data soubory (Kterých je teď 20).

Napadají mě leda 2 řešení, obě pracná a náročná a ne rychla
Navíc nevidím důvod proč je sdělovat.

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
GrayWolf

Post by GrayWolf »

Psal jsem tady v jiném vlákně, že mám H6 ze Steamu. Ale kdybych si datadisk koupil jako krabicovku s CZ, šla by použít k té steamové a byla by tam čeština ?

Případně pomohl by email na Ubisoft, s žádostí o dodání CZ lokalizace ? Začíná mě to trochu štvát, koupil jsem si hru za větší peníze, než normálně krabicovka je, ale jsem ochuzen o CZ lokalizaci ...
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Tak na tohle odpovím takto
Hra bude mít vždycky stejný jazyk jaký si nainstaluješ.
Pokud máš tedy Základní hru v CZ a Datáč v AJ. tak instaluje datáč pro Angličtinu a základní hru pro CZ
po aplikaci všech patchů na 2.1 bude obsah obou stejný...
Teď k tomu horšímu, nevím totiž jak moc dobře se bude snášet originální PC verze s Datáčem z steamu,,, a popravdě nevěřím že se budou snášet moc dobře.. ale zkusit to muzes...

StrYkeX

Post by StrYkeX »

Tak jsem před chvílí znova dohrál kampaň za Sandra a možná jsem objevil menší překladatelskou chybu: Sandro celou dobu vypráví příběh ženské učenkyni, ale v posledním videu jsem zaslechl místo "ona" (jak bylo uvedeno v titulcích) jméno Markala. To by myslím i dávalo větší smysl, protože jsem na Heroes wiki tuším četl, že Markala učil Sandro. Mýlím se, nebo udělali docela výraznou chybu v překladu?
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Pro takové chyby prosím když tak použij odkaz co mám v podpisu na patřičné fórum.

GrayWolf

Post by GrayWolf »

Dave_Jame wrote:Tak na tohle odpovím takto
Hra bude mít vždycky stejný jazyk jaký si nainstaluješ.
Pokud máš tedy Základní hru v CZ a Datáč v AJ. tak instaluje datáč pro Angličtinu a základní hru pro CZ
po aplikaci všech patchů na 2.1 bude obsah obou stejný...
Teď k tomu horšímu, nevím totiž jak moc dobře se bude snášet originální PC verze s Datáčem z steamu,,, a popravdě nevěřím že se budou snášet moc dobře.. ale zkusit to muzes...

Díky moc za reakci. Jen ze zvědavosti jsem dneska zkusil na steamu mrknout do jazyku a ejhle čeština tam je !!!
Nevím zdali jim psalo více lidí, ale super, konečně si to užiju v rodném jazyce a pobavím se.

Ještě jednou díky za reakci a rady.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Popravdě myslím že slovo "užít" je zde použito nesprávně... ale to je jen můj názor (víc v tématu co mám v podpisu)

Xantipa

Post by Xantipa »

koudy41 wrote:Ahoj,

Moc díky,
L.

Už jsi nenapsal jak to nakonec s tebou dopadlo. Nejsem sice moc zběhlá v různém obcházení ochran a kdovíčeho, ale měla bych pro Tebe návrh, pokud jsi to doposud nevyřešil. měla jsem stejný problé. Objednala si hru po netu a místo české verze mi přišla polská. Údajně podle vyjádření slečny, když jsem reklamovala neexistujicí české tituly, by tam "někde" měla být čeština..... ale nebyla no. Tak jsem s torrentu stáhla českou hru. Nainstalovala, žádný crack nekopirovala, použila klíč a bylo to celé v češtině jak má být. Vím že to je řešení složitější.. ale s tou krávou prostě nebyla řeč a navíc mi odmítli vrátit peníze. // prý je to multijazyková verze a tak mám pořádně hledat :) //
Tak pokud jsi to nevyřešil, snad to pomůže.
Platí se za liščí kožich nikoliv za noru.
Když nejsou slyšet bubny, patrně nikdo nebubnuje.
Xantipa

Post by Xantipa »

Teď k tomu horšímu, nevím totiž jak moc dobře se bude snášet originální PC verze s Datáčem z steamu,,, a popravdě nevěřím že se budou snášet moc dobře.. ale zkusit to muzes...[/quote]

Moc tomu asi nerozumím. Na Stream nechodím , hry nestahuju a upřednostňuji "placky" doma :) / o tom svědčí i dvě kompletně zarovnané police hrami/
Originál mám krabicový s DVD, první dva datadisky byly k sehnání jen jako stahovatelný obsah / nebo jak to říct, prostě jsem za peníze dostala jen kódy/ , H6 Odstíny temnoty mám zase už s DVD + plno aktivačních kódů na kde co :). A vše se mi snáší dobře myslím. Teda zásluhou i vás zde, jelikož jsem si ten prokletej patch 2.1 stáhla odsud a instalovala přímo.

Jinak jen taková hypotetická a rýpavá otázka... co jednou bude s vašimi penězi co jsem vyhodily za všechny ty hry ve verzi - Stream a podobné okrádačky - až jednou Stream a podobní nebudou??!!! a že nebudou na to vemte jed. Zlaté CD a DVD doma v polici. Nepotřebuji žebříčky, nepotřebuji nic co mě ubisoft nabízí. A ty věci kolem Dynastie měli být taky přístupné off. Za své peníze chci plnohodnotnou hru, kde mi nebude nikdo nic diktovat.
Ale to jen na okraj. necham si to na jinam :)
Platí se za liščí kožich nikoliv za noru.
Když nejsou slyšet bubny, patrně nikdo nebubnuje.
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

Xantipa wrote:Jinak jen taková hypotetická a rýpavá otázka... co jednou bude s vašimi penězi co jsem vyhodily za všechny ty hry ve verzi - Stream a podobné okrádačky - až jednou Stream a podobní nebudou??!!! a že nebudou na to vemte jed. Zlaté CD a DVD doma v polici. Nepotřebuji žebříčky, nepotřebuji nic co mě ubisoft nabízí. A ty věci kolem Dynastie měli být taky přístupné off. Za své peníze chci plnohodnotnou hru, kde mi nebude nikdo nic diktovat.
Ale to jen na okraj. necham si to na jinam :)

Tak za prve co sa stana s cd a dvd ked sa opotrebuju, poskrabu alebo inak znehodnotia? alebo sa zmeni typ nosica/prehravaca bez spatnej kompatibility, alebo sa ti proste pokazi prehravac :) budu ti nanic,
Bez GOGu a Steamu by sa clovek nedostal k starsim hra, alebo nemal az -75% akcie .
Takze cd /dvd v dobe prenosnych vysokokapacitnych diskov hraju dlhe husle. Za druhe na hru zakupenu cez steam nepotrebujes steam na jej spustenie

Suhlasim ze cela dynastia a conflux je na hlavu postaveny, pretoze ked sa za 2-3 roky rozhodnut vypnut podporu a nevydaju naky update unlock co u ubacov neocakavam tak su ludia nahrany :twisted: A za svoje peniaze si nekupujes hru ale skor pravu tu hru pouzivat
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
pongo.p

Post by pongo.p »

Kdyby to bylo v ramci Prahy nebo pobliz, tak bych ho vymenil, pokud neni poskozene. Mam koupene ceske CD a uprimne mam radsi, kdyz je to v anglictine. Takze muzeme ho vymenit... :)
Post Reply