Špeh - nevim jak dal

Vše k prvnímu datadisku pro Heroes V
Post Reply
Gyzmo

Špeh - nevim jak dal

Post by Gyzmo »

Zdarec. Nedari se mi dokoncit tuhle misi,protoze ti co jeste zijou jsou ve znacne presile! (legie , mračna)
Mapku mam odkrytou, ale dostat se na to misto nelze - straz neporazim.
Je trebe na tuhle misi spešl system!?
Uvitam jakoukoli radu .......dik.
Activator

Post by Activator »

Vtip je v tom, že se na ty jednotky nútočí, ale musí se někudy obejít (teda jestli myslíme stejnou mapu - první mapa za Kobku v HoF).
Gyzmo

Post by Gyzmo »

Je to 3.kampaň (Ylain úkol)a 1.mise=Špeh.... , kde úkúlem je zabít bytosti označené mágovou chatou (mo problemo - hotovo) , jež pak odkryji tajnou mapu k mistu konani ritualu.
Tu straz porazit nelze a litat neumim.

Chce to asi system...............poradi nekdo ?
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

no tak za 1 zabijanie priser oznacenych chatkou je len sekundarny qwest takze ho ani robit nemusis hlavne je sa dost na miesto ritualu. resp k Watchtower s ktorej ho uvidis. Jedina radsaskus od znova a setri jednotky :roll:
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Activator

Post by Activator »

Gyzmo wrote:Chce to asi system...............poradi nekdo ?

Nedávej si hrdinskou obtížnost...
Gyzmo

Post by Gyzmo »

Dik za typ. Jedu dal.
xhelliosx

Post by xhelliosx »

no tahle mise byla pro mě taky hororová, někde tu mám taky topic, ale neni zase tak těžká, stačí si hlavně šetřit krvavé fúrie, protože to je jediná schopná jednotkaa potom, až se probojuješ z podzemí na tebe čeká svitek s kouzlem vukříšení a je vymalováno:-), v týhle misi jsem měl jedinej zásek a to byli druidové ( asi30) ,kteří hlídali vchod do podzemí, ale s trochou štěstí jsem přišel jenom o 10 fúrií ( je nutný mít dobrou "taktiku" a artefakt, kterej ti zvyšuje rychlost jednotek o a když se nalokáš ještě ze studánek pro "štěstí" tak to jde, tak hodně štěstí ( obtížnost hrdinská )
Post Reply