to Rakšasa Raja: plne s tebou souhlasim, pokud budou padli andele vysavat zivot tak sou absolutne nesmrtelny pro 95% boju, to pak uz opravdu bude stacit je upravit a hura osatatni jednotky ani enbudu nasazovat do boje aby se jim nahodou neco nestalo
Já si spíš taky myslím že Upíří Andělé jsou problém....skušený hráč zakouzlí hromadnou božskou sílu a pak jste pěkně zaměstnaní likvidací Upířího Anděla,který má damage 75!!!!!!!! (a slušný atack,tudíž není pro něho problém si vše zdraví co ztratil,dosát zpět....)Není to nic jednoduchého.....
de taky hodne o mnozstvi, kdyz je jich par, nedaj tolik dmg aby se ucinne krisili, problem nastava kdyz je jich vic, musi se holt dusit kletbama strelbou a no retaliation potvorama
switch wrote:de taky hodne o mnozstvi, kdyz je jich par, nedaj tolik dmg aby se ucinne krisili, problem nastava kdyz je jich vic, musi se holt dusit kletbama strelbou a no retaliation potvorama
ty asi moc nehraješ proti hráčím co? tohle je prostě sadistická zbraň v rukou i slabších stratégů... Najdi mi jednu zbraň která je silnější.. neb líp.. jeden národ který je v dobré situaci proti nim nastoupit?..
teda musím říct že ti orkové se mi hoooodně zalíbili ale třeba ten alt. upg. pekla je taky super např. pit spawn sice nemuže kouzlit ale zato se více zapojuje do bitvy
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
Doufám, že vás všechny uklidní fakt, že ať jsem chtěl jak jsem chtěl, nebyl jsem schopnej dokopat Padlý anděly k vysávání životů (bez vampirismu). Nebo žeby to bylo tím, že jsem bojoval proti démonům?
Som dost nepokojny z "VYLEPSENIAMI" strasne blbo to vymysleli ze mam na vyber... ked uz je na tretej urovni nech je aj silny a nie este slabsi jak na druhej az na par vynimiek... mohly dat treti upgrad budovi bojovnikov sice by bol drahy ale oplatilo by sa...neviem preco to tak nespravili