Rasy
-
Thomas110
ja hraju na hard....teprve s tim zacinam ale myslim ze nej je STRONGHOLD,RAMPART a TOWER nejslabsi je podle me FORTRES S PEKLEM...ale nejslabsi proto ze maji oba po jednom lucisnikovi a navic sou ti lucisnici oba z druheho lvl....
to me stve a je to podle v bitvach velka strategicka nevyhoda...
ale jak uz sem rikal s heroes zacinam a necham se rad poucit!!!!!
to me stve a je to podle v bitvach velka strategicka nevyhoda...
ale jak uz sem rikal s heroes zacinam a necham se rad poucit!!!!!
-
Thomas110
no to je sice hezke stejny pocet jednotek ale o tom sou hrady se slabsima jednotkama...Gregy wrote:OMFG, vy jste ale dvojka. Myslite, ze budete hrat proti nakymu sr**skymu kompu? Myslite, ze souper nebude mit taktiku az ho potkate? Jak jsem psal, pri stejnych podminkach na L mape Fortress neporazi Dungeon. Vemte si, ze potkate souperovu armadu, mate stejny kouzla, stejny pocet jednotek. A budete litovat, ze jste si nesundali ty shackles of war(best artefakt mimochodem). Budete radi za kazdou scorpicoru, kterou urvete (a to ze padaj hodne rychle...) Jediny, cim e muzete blejsknout jsou dve formace 6. urovni(z toho jedna ma 250 lifu), ale nastve vas, ze vam chybi ta sedma...
jedntoky sou pochpoitelne levnejsi a je jich vetsi prirustek...ja pochpoitelne ze pokud hrajes na easy ta se ti nemuze zamlouvat fortres nebo peklo.....
Obtížnost
Obtížnost hry má mnohdy velký vliv....někteří hrdinové mají výborné dovednosti,a proto potrebují velké neutral.armády aby získali hodně skušeností.Některé rasy,jako např. Necropolis taky rády velké neutral.jednotky=protože když se připojí,tak po jeich přeměně na nemrtvé to stojí zato....Já osobně hraji obtížnost nejvyšsí,nebot ostatní jsou moc jednoduché=nemusím se ani snažit a pro netral.armádu je těžké mi udělat nějakou ztrátu.....hra na Heroic obtížnost je i zábavnější

- dataminerxxx
-
Eragon
Já hraju nejraději za kobku. Miluju černý draky a medůzy taky nejsou špatný. Pak ještě hodně hraju za nemrtví, na nich se mi líbí lichové a schopnost nekromancie. Občas si zahraju za lidi, přídou mi jako průměrná rasa. Za les se tady dá hrát, ale tam se mi líbí jen draci a elfové. Je to sice silný hrad, ale moc mi k srdci nepřirostl. Barbaři a bažina jsou na tom stejně, slabí, ale mají rychle dostupné a levné vyšší levly. Akademii přímo nesnáším, možná že je silná, ale je drahá, až to hezký není.
Ano kobka a Jeddite ,není nad to si při dobývání hradu zas všechno vzkřísit (škoda jen ,že černí draci nemají v imunitě vyjímku na kříšení - to by pak nemělo chybu
) . Fortres a dobývání hradu to je očistec - za hradby můžou hned jen vážky a ještěří vládci (můžu tam např. teleportovat hydry, ale to vyplýtvám kouzlo co bych použil líp) a ti hrozně rádi chcípou. Navíc nikdo nekřísí tak jako Jeddite , myslím ,že je to jediný hrdina co má specializaci vzkříšení na vyšších urovních bych řekl ,že křísí tak trojnásobek toho co ostatní.
Re: shit
demon_huntress wrote:Roderick wrote:Ja si myslim ze najlepsi su ludia a najhorsi asi Fortness
nejlepší je necropolis a největší shit jsou conflux. fortress je celkem v poho, když za ně umíte hrát a castle je imbak na ho*no
No jako nekraci, krasa, ale proti konfluxu jsou v pytli, to ti garantuju! ! !
Re: Rasy
Myslíš že je nejhorší fortrees....Já osobně za ně hraju nejrači!!...a Koho naopak považuju za nejslabšáho je rampart...
407-768-881...to je moje icq..dyžtak napište..a dáma Homam nebo Ureala.ale 2002 po Hemachi.....!!